Çocuk kanallarına yeni özellik devreye giriyor

• Kullanıcı ilonsahiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Şimdi beyin yakan bir soru. Benim ninni kanalım var şimdi bu çocuklara yönelik mi olacak?
Oysa tamamen annelere yönelik :)
içinde çocuk sesi olan çizgi karakterler olan videolar çocuklar için kategorisine giriyor siz işaretlemeseniz de youtube botları buluyor....benim 80 kadar videodan sadece 2-3 tanesini bulamamış

Bir video ya da canlı yayını "çocuklara özel" olarak ayarladıysanız, aşağıdaki özellikler bu tür video veya canlı yayınlarda kullanılamaz:

Kişiye özel reklamcılık
Yorumlar
Kanal Üyelikleri
Kanal marka filigranı
Bağış düğmesi
Bilgi kartları veya Bitiş ekranları
Canlı Sohbet veya Canlı Sohbet Bağışları
Mini Oynatıcıda Oynatma
Super Chat veya Super Stickers
Oynatma listesine kaydetme
YouTube ürün rafı

Yapacağımız en önemli değişiklik, Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (COPPA) ve/veya geçerli diğer yasalar uyarınca çocuklara uygun içeriklerde kişiselleştirilmiş reklam yayınlamayacak olmamızdır. Çocuklara uygun içeriklerde kişiselleştirilmiş reklam yayınlamamak, içeriklerini çocuklara özel olarak işaretleyen bazı içerik üreticilerin gelirinde düşüşe neden olabilir. Bu sürecin bazı içerik üreticiler için kolay olmayacağının farkındayız ancak bunlar, COPPA ve geçerli diğer yasalara uymak için atılması gereken önemli adımlardır.

Henüz tespit aşamasında sanırım çocuklara özel olarak ayarladım bilgi kartları, bitiş ekranları filan yerinde duruyor

Şimdi benim videolar çocuklara önerilmeyecek mi yani? Kanalım çocuklara yönelik değil. Fakat çocuk izleyici sayısı da az değil. Bu durumda kanalım çocuklara özel olarak ayarlanmayınca içeriklerim çocuklara önerilmeyecek mi?

benimde çocuk kanalım var para kazanmam kapanmış

Kendini tekrar eden içerik
Kendini tekrar eden içerik, eğitici veya başka türde değer katmadan izlenme sayısını artırmak için topluca üretilen içeriklerdir.
Daha fazla bilgi

benimde çocuk kanalım var para kazanmam kapanmış

Kendini tekrar eden içerik
Kendini tekrar eden içerik, eğitici veya başka türde değer katmadan izlenme sayısını artırmak için topluca üretilen içeriklerdir.
Daha fazla bilgi

Benimde oyun kanalım vardı para kazanmasını kapamışlar az önce

Tekrar kullanılan içerik
Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde özgün yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak.

Kimin niye içeriğini kullanayım ben, oysaki böyle bir şey yok. Delirtirler adamı bunlar

çoçuk kanalların da yetişkin reklamlarının çıkma mantığını hiç anlamamışdım saten

Hocam o şekilde anlayamazsın içeriğini en iyi sen bilirsin çocuklara bebeklere hitap ediyorsa çocuk kanalıdır. Tüm çocuk kanallarında hemen hemen seninkine benzer oluyor kanala girenlerin yaşları çünkü anne babalarının telefonlarından giriyorlar :)

Zaten youtube da yaş metriğine bakmıyor ses ve görüntüye göre karar veriyor.

Bence ileride bu kanallar daha iyi paralar kazanacak sonuçta çocuk reklamda gördüğü her şeyi istiyor en azından bizim ki öyle reklam verenler de bunu görüp daha çok reklam verebilir benim kanallar çocuklar ile alakası yok ama buradan yazar ileride arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri