Günlük 30k izlenimli çocuk kanalı mevcut hocam
Skype adresi verin mumkunse.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük 30k izlenimli çocuk kanalı mevcut hocam
farklı bir kanalın videolarını bitiş ekranlarında yayınlamanın kanala zararı olurmu?
1,9 aboneli bir kanal var kanal sahibi ile konuşmam lazım daha önce reklam almadı.yok hocam neden olsun. spam değil sonuçta başka bir özgün kanalın videoları olacak bitiş ekranında. hemde kategori ile alakalı.
yok hocam neden olsun. spam değil sonuçta başka bir özgün kanalın videoları olacak bitiş ekranında. hemde kategori ile alakalı.
1,9 aboneli bir kanal var kanal sahibi ile konuşmam lazım daha önce reklam almadı.
---------- Spam Engelliyici 12:27 ---------- Önceki Mesaj 12:23 ----------
reklam fiyatları nedir?
Fazla aramaya gerek yok arkadaşlar alın kanalı reklamınızı kendiniz yapın.
https://www.ytpara.com/normal-kanal-...atiliktir.html
1500 tl uygun fiya satıyorum aciliyeten dolayı
-10k üzeri abone
-13k 18k günlük izlenim.4000 saat izlenim süresi günlük
-Videolar tam ekran eşleşen yoktur 1 senedir telif gelmedi çizgi film videolarına eşleşenli kanal karıştırmayalım
-Kanal eylül ayında başvuruya gönderilecektir.Eğer onay alırsa helal olsun hakkım
-Trafik için çok uygundur kanal
o link olmamışanasayfaya yönlendiriyor
![]()
Hocam seni gördükçe aklıma bu geliyorBurda hocam düzelttim
https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/128207-8k-abone-cizgi-film-kanali-satiliktir.html
-10k üzeri abone
-Videolar tam ekran eşleşen yoktur 1 senedir telif gelmedi çizgi film videolarına eşleşenli kanal karıştırmayalım
-Kanal eylül ayında başvuruya gönderilecektir.Eğer onay alırsa helal olsun hakkım
Burda hocam düzelttim
https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/128207-8k-abone-cizgi-film-kanali-satiliktir.html
-10k üzeri abone
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.