çocuklara özel videolar google da çıkmıyor

• Kullanıcı ilonsahiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilonsahiden

Kayıtlı Üye
Youtube un çocuklara özel olarak işaretlediği videolar google aramalarından siliniyor
youtube da alanında en çok izlenen 3 videom şu anda google aramalarında hiç bir şekilde çıkmıyor sizde de böyle mi?
Not:Kanalımı henüz çocuk kanalı olarak işaretlemedim ama videolaırn yarıdan çoğu çocuklara özel şeklinde görünüyor

Bende en ufak problem yok , tabi şimdi çocuk kanalı var çocuk kanalı var. Sizin içeriğinizin ne olduğunu bilmeden bişey demek olmaz.

acaba para cezasını Türkler de ödeyecek mi :) Öyleyse 42bin dolar cezası var işaretlememenin. HAzırlayın paraları.

ocak başı başlıyordu sanırım coppa. para cezası ödemezsiniz fakat kanalınızın kesin ve ebedi şekilde kapatılacağı kesin. Kısaca yt size süre tanımış yok bilmiyordum vs hakkınız da yok. Bence düzenlemeleri yapın..

Benimde 75 k abonem var çocuk kanalım var, tüm videolar önerilenlerden düştü, günlük 1,5 m izlenirken 100 k ya düştü bakalım inşallah toparlar, bende işaretleyenlerdenim..

10 Aralık tüm hizmet koşullarımız değişiyor yazıyor Yt anasayfada.
O zamandan sonra çocuk kanalları olanlar işaretlesede işaretlemesede zaten Yt filtreleyerek kanalları.
İsteyen o günü bekleyebilir ama şöyle birşeyde mümkün, ogün Filtreden geçirip kanalı uygun bulmadan, kanalın para kazanmasınıda kapatabilir Yt.
Tüm ihtimalleri düşünmelisiniz.
Herkese bol kazançlar.

Benimde 75 k abonem var çocuk kanalım var, tüm videolar önerilenlerden düştü, günlük 1,5 m izlenirken 100 k ya düştü bakalım inşallah toparlar, bende işaretleyenlerdenim..

Merhabalar çocuk kanalınızın şimdiki durumu nedir abi :) ben de açmak istiyorum çocuk kanalı da. Özel değilse herhangi bir videonuzun izlenme ve gelirini yazarak paylaşır mısın? Takdir edersin ki çocuk kanalları yöneten kişilerden tavsiye almak istiyorum ama hiçbiri yardımcı olmuyor. Coppadan sonra durumlar nasıl çok merak ediyorum. Çocuk Kanali fikrim var ve çok özgün olacak. Gelir elde edebilir miyim coppadan sonra?

Merhabalar çocuk kanalınızın şimdiki durumu nedir abi :) ben de açmak istiyorum çocuk kanalı da. Özel değilse herhangi bir videonuzun izlenme ve gelirini yazarak paylaşır mısın? Takdir edersin ki çocuk kanalları yöneten kişilerden tavsiye almak istiyorum ama hiçbiri yardımcı olmuyor. Coppadan sonra durumlar nasıl çok merak ediyorum. Çocuk Kanali fikrim var ve çok özgün olacak. Gelir elde edebilir miyim coppadan sonra?

çocuk kanalı avantajı yapması kolay izletmesi kolay
dezavantajı:Gelirler en az 3te 1 oranında düşük tamamen çocuklara özelse 5 te 1 bile diyenler var
1,5 milyon izlenmeye 200 dolar kazanmış bu ay sadece çocuk videoları olsaydı
benim kanalda çocuklara yönelikte var büyüklere yönelikte.O yüzden gelir kıyaslaması yapamayız tamamen çocuklara özel kanallarda ne kadar onların söylemesi lazım

edit : Bu arada konuyu açan benmişim ...konuyu açtığım zaman göre durum düzeldi google da çıkıyor

Son düzenleme:
dezavantajı:Gelirler en az 3te 1 oranında düşük tamamen çocuklara özelse 5 te 1 bile diyenler var
benim kanalda çocuklara yönelikte var büyüklere yönelikte.O yüzden gelir kıyaslaması yapamayız tamamen çocuklara özel kanallarda ne kadar onların söylemesi lazım

Teşekkür ediyorum

edit : Bu arada konuyu açan benmişim ...konuyu açtığım zaman göre durum düzeldi google da çıkıyor
türkçe mi hocam aşırı az o kazanç

10 aralıkta çocuk işaretliyorduk güya hala devam 1 milyonu geçti abone :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri