Coinciler Mutlaka Okusun!

Düşüyor şuan:) 15.84 oldu

Tekrar articaktir.
10 Eylül de Sonuçlanacak zaten

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

ZCL değişik bir coindir. Balina coinidir. İlla ki 30-40$lara çıkacak hatta 10-15 ağutos arasında yapılacak borsa giriş açıklamasına göre daha da artması bekleniyor.

Ama senin verdiğin bilgilerden bazılarına itirazım olacaktır.
Birincisi
13 dolara aldığınız her ZClassic ten 100 dolar civarında işlem görecek olan bir Bitcoin Anonymus kazanmış olursunuz.

Bunu neye göre diyorsun. Geçen fork örneği vermişin. ZCL şu kadar dolardan şu kadar dolara çıktı diye. ZCL tutanlar elinde BTCP aldı. Şuan BTCP nin fiyatı ne kadar 6-7$ Küllüm zarar etti erkenden çıkmayan.

Şimdi ZCL hakkında kendi görüşlerimi sizlere yazayım. Bende ZCL alıp bekleyenlerdenim ama bunun nedenlerini bilmenizi isterim.

Birincisi Yeni verilecen ANON coinin geliştirici ekibi çok sağlam. Özellikle PR işleri ile uğraşan adam iyidir. Güvenilirliği vardır bu piyasada.

İkincisi ANON coinin diğer BTCP den ayıran en büyük özelliği Masternode yapısı olması. ve bunun 100anon ile yapılacak olması. Yani elinizde 100 tane zcl varsa 100 tane anon alacaksınız. Coin değerlenmese bile masternode kurarak para kazanmaya devam edebilirsiniz.

Üçüncüsü ağustosta yapılacak borsa açıklaması çok önemli. Eğer dedikleri gibi ilk 10 borsadan birine girerseler ve zcl bu borsalar tarafından kabul görürse ciddi etkisi olacaktır. Özellikle anon coini kabul edecek borsalar çok önemli.

Dördünücü. Toplam supply 31.5m Anon olduğu için gayet güzel bir token seviyesi ve coinin arkasındaki ekip iyi olduğu için bu coin diğer btcp yada btg gibi çöp olmayacaktır.

Fakat ZCL Coininden özellikle borsalar uzak durmaktadır. Çünkü hala arkasında ekibin kim olduğu belli değil. Borsalar forka destek verecekleri zaman artık sağlam ekipli coinlere destek veriyorlar. Kaldı ki ZCL şuan en büyük Bittrex ve crytopia borsalarında var. Bunlar dediğim gibi her forku destekleyen borsalar değil.

Ön görümü söyliyim.

Şuanki fiyatı 0.00190 muhtemelen 7-8 ağutosta kadar 0.00300 seviyesini geçecektir. Bu seviyeden sonra gelecek açıklamaları takip etmekte fayda vardır.

ZCL coinin bir özelliği de balinaların coinin olduğu için Her %40-50 çıkıştan sonra kesinlikle %20lik düşüş ile geri çekilme yapar. Şuan o geri çekilmeyi yaptı. Eğer btc çok sert bir anormallik yapmaz. ZCL 2. çıkış trendine hazrlık yapıyor. Zaten alım-satım farklarına baktığınızda Alım miktarı BTC nin satımı geçtiğini göreceksiniz.

Not: Alıntıdır

hocam zaten borsalara baktıgınızda alım miktarı satış miktarından fazla bu demek oluyorki birileri fiyatı düşürmek için spekülasyon yapıyor daha 2 ay var nerdeyse fork için son 1 ay içinde 100$ fiyatını aşacagını düşünüyorum not: Yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncemdir

hangi borsalar destekleyecek o belli mi. Bittrexden aldık diyelim forku destekleyeceği kesin mi

Aynı furya BTCP forkunda da olmuştu. İnsanlar fomo(fırsatı kaçırma korkusu) nun da etkisiyle ZCL'ye yüklenmiş(gerek mine gerek trade) ve sonun da birçok kişi(ben de dahil) zarara uğramıştı. 1-2 ay önceden ZCL alıp forka birkaç gün kala elinden çıkaranlar ceplerini doldurdu, elinden çıkarmayıp fork'u bekleyen insanların başına gelenleri sıralıyorum;

- 200-300 usd'den borsalara girmesini beklediğimiz BTCP iki borsada işlem görmeye başladı. O borsalar;
a- Kucoin: Fork'u 1:1 btc/btcp şeklinde destekledi yani 1 btc'si olan 1 btcp aldı, zcl işlem görmedi. Sadece Kucoin'de btc sahibi olanlar btcp'lerini yüksek fiyattan satma imkanı buldu.
b- Tradesatoshi(bence kötü borsalardan biri): Fork'u 1:1 zcl/btcp olarak destekledi, btcp 60 usd'den satışı başladı, site çöktü, kendine geldiğinde 1 btcp 40 usd idi.

- fork öncesinde 235 usd ye kadar yükselen ZCL forktan sonraki birkaç saat içinde sert düşüş yaşadı, borsalar çöktü ve olan o esnada satış yapamayan küçük yatırımcıya yani sana bana oldu. devamındaki 2-3 gün içinde de 10 usd ye kadar geriledi(çoğu yatırımcı bu sürede teknik sebeplerden ötürü zcl'lerini elinden çıkaramadı).

Özetle bu olaydan tek karlı çıkanlar, açgözlülük yapmayıp forktan önce zcl'den kaçanlar oldu. Bu sefer de aynı şeylerin olacağını öngörüyorum, zcl'ye ben de yükleneceğim ama satmak için fork'u beklemeyeceğim, anonymus mu nedir o da eksik olsun :) Ek olarak şu soruyu da sormak lazım.. 1 BTC si olan da 1 Anonymus alıyor 1 ZCL si olan da.. Sizce de biraz saçma değil mi?

ZCL'yi hem kazmış, hem bol miktarda trade'ini yapmış ve daha önceki forklarına dahil olmuş biri olarak nacizane görüşlerimi paylaşmak istedim. İlk defa fork'a dahil olacak arkadaşlara bir şeyler aktarabildiysem ne mutlu. Paylaştıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. Saygılar

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi nerde zcl alalım ki anoymsada versinler bilgisi olan var mı konuya uzağım zcl'yi alıp sata bileceğim en güvenilir borsa hangisi sizce.

Ben bitcoin bir kere aldım 52 bin Türk Lirasına satmıştım.

Dogecoin ve litcoin alıp satıyorum. Sürekli kripto paraları takip ediyorum buradan. Var mı litcoin yatırımcısı aramızda?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri