Cointellect Hakkında Bilgi ve Aylık Kazanç Raporlarım

Bir çok kişinin ödemesi iade edilmiş. Yakın zamanda düzelir diye tahmin ediyorum dostum. MasterCard olayını halledebilirlerse yükleri fazlasıyla azalmış olur.

aynen ya inşallah hallolurda artık para çekme sıkıntısı yaşamayız. devamlı bir iyileştirme çabalarındalar umarım düzeni oturturlarda yatırımlarımızı yükseltiriz tekrar.

Bitti beyler buraya kadarmış içerde 9500tl param kaldı butun face cointellect ve crypto gruplarında yazıldı profosyonellerın dedıgı %99.9 ödemeleri unutun %0.01 alırsınız

he nerden duydun vs vs bu boş laflarla gelmeyın biraz araştırın görün o değilde çok girdi bana 9500tl :/

Bitti beyler buraya kadarmış içerde 9500tl param kaldı butun face cointellect ve crypto gruplarında yazıldı profosyonellerın dedıgı %99.9 ödemeleri unutun %0.01 alırsınız

he nerden duydun vs vs bu boş laflarla gelmeyın biraz araştırın görün o değilde çok girdi bana 9500tl :/

az da olsa beklentim devam ediyor. ödeyeceklerine inanıyorum yada inanmak istiyorum.

Bitcoinin durumu vs.baya etkiledi yeni üyelere ödeme yapıyorlar,çünkü batmamak için yapmak zorundalar ya onlardan da büyük para toplayıp bize geri dönüp o paralarla ödeme yapacaklar ya da hepsini alıp uzayacaklar :(

Bu ay expert almayı düşünüyodum bundan sonra ağzıyla kuş tutsa 1 euro yatırmam bunlara verdiğim 850 lirayla kaldım

Bitcoinin durumu vs.baya etkiledi yeni üyelere ödeme yapıyorlar,çünkü batmamak için yapmak zorundalar ya onlardan da büyük para toplayıp bize geri dönüp o paralarla ödeme yapacaklar ya da hepsini alıp uzayacaklar :(

havuzun %90.1 i dolu gözüküyor, %9,9 luk kısımı satsalarda herkese ödeme yapacak paraya ulaşabileceklerini sanmıyorum ama tabi ki umudumu kesmiyorum.

Arkadaşlar sviss kart mıdır nedir, onunla roi sürecini dolduran veya doldurmayan sviss kart talep ederek parasını isteyen oldu mu? Bu sviss kartta yüklü miktarda kesinti yaptıklarına dair bi şeyler okudğumu hatırlıyorum. Süreci yaşayan arkadaş bilgilendirebilir mi, benden adres felan istedilerde kart için, yüklü kesinti yapmalarından korkuyorum. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bilgin var mı hocam sen yakından takip ediyordun

Arkadaşlar sviss kart mıdır nedir, onunla roi sürecini dolduran veya doldurmayan sviss kart talep ederek parasını isteyen oldu mu? Bu sviss kartta yüklü miktarda kesinti yaptıklarına dair bi şeyler okudğumu hatırlıyorum. Süreci yaşayan arkadaş bilgilendirebilir mi, benden adres felan istedilerde kart için, yüklü kesinti yapmalarından korkuyorum. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bilgin var mı hocam sen yakından takip ediyordun

hiç takip etmeye fırsatım olmadı hocam bilgim yok.

son durum davalık olacaklar yakında..türkiyeden magdur grubu var..dava acmaya hazrılanıyorlar ...bu konuda artık kapatılsın ve net bi bicimde belirtilsin ne oldukları.
avukat icin para toplanılıyor..davaya katılmak icin googleden aratsın face grubunu... cointellect mağdurları yazın cıkar

132 euro kazanmış gözüküyor ama çekebildğiniz 2.9 euro idi dün çekme talimatı verdim onu bile yollamıyorlar artık :D

Tokatçıların dünya Üzerindeki değişmez taktiği alacan verecen alacan verecen alacan vermiycen. Geçmiş olsun

bende tam bu işe girmeyi düşünüyordum, çok şükür ucuz kurtuldum :)
yüksek bir mebla ile giricektim

ilk girenler baya kar etti.2015 sonrası yatırıp yapmak mantıklı değildi zaten.
Ekleme:Bence konu artık kilitlenmeli.

bende bu tip şeylere karşı hep şu tarz bir yaklaşım var
atıyorum yeni bir sistem çıktı, baya bekliyorum diyorum bakalım sonu ne olucak diye aylarca bekleyişten sonra tam kararımı veriyorum sistem patlıyor
daha önce bu tip birçok hyip sisteminde yaşadım bunu

artık Cointellect den sonra böyle şeylere hayatta inanmıycam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri