[Cointellect] Üyelik, Güncel Haber ve Yorumlar

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Arkadaşlar kk alan oldu mu paket hiç ben almaya çalıştım olmadı ? hata verdi sizde de sıkıntı oldumu

program çalıştırıp çalıştırmamak arasında nekadar kazanç olur hocam
birde refimin reflerindende kazanabilirmiyim ?

Program çalıştırmak günde en fazla 1€ getirir oda makineyi yorduğuna değmez hocam..

Refin refinden kazanç yok.. Sadece alt referansının aldığı paket üzerinden kazanç var..

300 euro alacağım kk bilgileri yazdım işlem yapmadı hata mesajı çıktı

Pardon 2' kk '' yı yanlış anladım :) Kredi kartının 3D Secure ödeme desteği var mı hocam? 3D Secure ile ödeme yapılıyor çünkü.. Ve 3D Secure ile gelen kodu yanlış girmemeye özen göster yoksa hem o kk ile alışveriş hem de hesabın bi süre için paket satın alamıyor..

ben iki paket aldım zaten gine alacağım kk almadı 3d çıkmadı

Kazandıklarını beklemeden almak isteyen arkadaşlar Cryptopay'ı kullanabilirler..

Dogecoin geçici bir süreliğine max. 15 saat içinde yansıyor hesaba..

Hem başka forumlarda hem de bizim forumda gördüğüm bir site de yatırdığınız coin miktarının 2 katını 100 saat sonra size veriyor..

Ne kadar güvenilirdir değildir bilmiyorum, deneme amaçlı 0.1 BTC yani yaklaşık 60 - 70 lira gibi bir miktar yatırdım. 100 saat sonra göreceğiz..

Denemek isteyenler için ref linki..

CryptoDouble - The Place for Your Profit

Edit : Refsiz link : http://cryptodouble.com/

Son düzenleme:
Kazandıklarını beklemeden almak isteyen arkadaşlar Cryptopay'ı kullanabilirler..

Dogecoin geçici bir süreliğine max. 15 saat içinde yansıyor hesaba..
Once komisyonlar sonra bu sekilde 15 saat falan sistem yavas yavas takiliyor bence omru azaldi gibime geldi 300 € dan 100€ cektim dogeye suana kadar bir 100 dha cekeblsem iyi

Once komisyonlar sonra bu sekilde 15 saat falan sistem yavas yavas takiliyor bence omru azaldi gibime geldi 300 € dan 100€ cektim dogeye suana kadar bir 100 dha cekeblsem iyi

açıklaması yapılmış yüzde 80 bu ödeme yöntemiyle oldugundan adamlar zora girmiş
cryptopay mı ne onu kullanırsan hemen alabiliyorsun sanırım
dolandırmak istese onu da önermez
ha ben adamları savunmuyorum kapatcaklar elbet .d
ama bu olayda dalavere yok

Hocam şirket neden '' dogecoin '' ödemeleri geciktirdiğini mantıklı bir şekilde açıklamış..

Crtyptopay ödemelerinde bir sıkıntı yok mesela...

Ben bu kadar karamsar bakmıyorum olaya açıkçası.. Şuana kadar gelişen herşey normal bence..

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Hem başka forumlarda hem de bizim forumda gördüğüm bir site de yatırdığınız coin miktarının 2 katını 100 saat sonra size veriyor..

Ne kadar güvenilirdir değildir bilmiyorum, deneme amaçlı 0.1 BTC yani yaklaşık 60 - 70 lira gibi bir miktar yatırdım. 100 saat sonra göreceğiz..

Denemek isteyenler için ref linki..

CryptoDouble - The Place for Your Profit

Edit : Refsiz link : http://cryptodouble.com/

1 BTC ( 700 TL) daha yatırım yaptım 99 dan geriye saymaya başladık :)

Hocam şirket neden '' dogecoin '' ödemeleri geciktirdiğini mantıklı bir şekilde açıklamış..

Crtyptopay ödemelerinde bir sıkıntı yok mesela...

Ben bu kadar karamsar bakmıyorum olaya açıkçası.. Şuana kadar gelişen herşey normal bence..

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

1 BTC ( 700 TL) daha yatırım yaptım 99 dan geriye saymaya başladık :)

Adam çılgınlar gibi yatırım yapıyor.. Ödemeleri alıym geliyorum yanına canıms..

Cointellect şirketinden paketi aldığımdan bu yana 230€ çektim.

Cryptodouble ye ise

1.1 BTC + 1.000.000 Doge yatırdım.

Şimdilik beklemedeyiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri