Çok izlenen videolarınızda değişiklik yapmayın!!!

greenleaf54

Yasaklanmış
Arkadaşlar bi kaç gündür para kazanma aktif etme sıkıntısı var. Bugün varolan bi kaç video üzerine bi kaç etiket ekliyim deniyim dedim. Para kazanma aktif olsada değişiklik yaptığınızda direk para kazanma inceleme kısmına geçiyor para kazanma aktif olmuyor bilginize.

Kesinlikle katılıyorum. Tutmuş bir videomda, ek açıklama gireyim abone gelsin dedim. Ek açılma girdim. Anında Google'da indexlerim silindi ve Youtube aramalarında hala çıkmıyor. Kesinlikle ve kesinlikle tutmuş videolarınızda değişiklik yapmayın.

Bu para ışık bitirecek bizi video atamıyorum

aynen kardeşim bendede oldu izlenmesi günlük 1000 1100 arası artan bir videom vardı etiket yapıcaktım şimdi malesef aktif olmuyor hep inceleniyor diyor acaba ne yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı acaba ?

arkadaşlar iyiki duydum bunu bende açıklama kısmını falan değiştim birşey olmadı ama etiket kısmını değişecektim iyiki değişmeidm o zaman

aynen kardeşim bendede oldu izlenmesi günlük 1000 1100 arası artan bir videom vardı etiket yapıcaktım şimdi malesef aktif olmuyor hep inceleniyor diyor acaba ne yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı acaba ?

hocam Eski haline döndür bugün 1 videoya açıklama ekledim baktım reklam çıkmaamaya başladı .. eklediğim açıklamayı silip tekrar para kazanmayı aktif ettiğimde düzeldi ... bilginize..

Serkan abi bu konuda bir açıklama yapsa da yüreğimize soğuk sular serpse

bir kaç videoda olduda diyer videolarda olmadı kardeşim o yüzden dolayı mağduruz :/

Bende aynısını yapmıştım dün. Hiç dikkat etmemişim ışık dün sönmüş. 2-3k gösterim boşa gitti :(

her videoda aynı sorun var şuan yani ışık uzun uğraşlar sonucunda yanıyor ama sonra tekrar sönüyor videoda herhangi bir değişiklik yapınca

dün yüklediğim videoları bende aktif edemiyorum normalde toplu yaptımmı hepsi onaylanırdı şimdi olmuyor

aynı sorun bende de oldu az önce 12k bir video başlığı ve etiketleri ile oynama yaptım dolar işareti söndü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri