Çok Öfkelendim!.. Herşeye Ünlem Geliyor Artık

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence bir problem var ve inşallah bir an önce düzeltilir. Küçük bir videonun işlenmesi bile normalin kat kat üstünde sürüyor. Deneme amaçlı 7 saniyelik vine videosu bile ünleme düştü yükledim. Kanal temiz. İnsanın kendi videosuna bile ünlem geliyor şu an. Bu durum geçene kadar adenseye bağlı olmayan ve bağlamayacağınız bir kanalda durumu kontrol etmemiz lazım. Bu durumu kalıcı hale getirirlerse zaten işte o zaman spamcılar olarak biteriz. Özgüne de dönünce sinek avlarız sanırım :)

Yabanci forumlarda bu konudan sikayetci olani gormedim.

13 video attim hemen hepsi direk ünlem oldu :( Hayirlisi diyelim arkadaslar içimizi karartmayalim hemen

Vallaha ben video atmayı kestim. Özellikle son 1 saattir ne attıysam ünlem oldu. MİDEM ÇOK BULANDI :( Ulan elimizi nere atsak kuruyor anasını satayım ...

Mevcut videolarımda dolar işareti var ama reklam çıkmıyor şimdi de..
Yok yok bu iş kesin finish!.. :(

Mevcut videolara gelirse http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...da-dusuncelerinizi-bekliyoruz.html#post293990 bunu deneyebilirsiniz hocam. Ama diğer türlü her attığıma geliyor derseniz şunu öneririm. Kanalı açın videoları atın para kazanmayı açın bir süre devam etsin, ardından adsense'se bağlayın kanalınızı. Bu sayede adsense hesabından dolayı ünlem geliyorsa ünlem gelmesini geciktirmiş belki engellemiş olursunuz.

Herkese Günaydın Saat 10:30 ve ünlem sorunu hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli denemelerin tamamı sonuçsuz kaldı sabah sabah! Şu an ben video yükledim şu şekilde ve işareti dolar yaptım diyen var mı?

herkes gibi bklemedeyım bn de. ilaki çözülecek bişi olucak . yani inş :S

işte bu youtube nin yeni düzenlemesi,artık spam zorlaştı..artık emek veren kazanır,ne kadar emek o kadar yemek diyor youtube bize ))

3 gp kamera ünlem denemesi - YouTube

Alt kanal açtım sıfır.Direk para kazanmayı aktif ettim. Gıcıklık 3gp 12 saniye bilgisayar ekranını çektim.Normal yükledim, sonrada para kazanmayı aç dedim ve dolar işareti yandı. bu youtube bizimle dalga geçiyor resmen! Bakalım aynı kanala youtubedeki herhangi bir videoyu botla atınca ne yapacak sonuçlar biraz sürebilir malum az yavaş youtube..

sonucları beklıyoruz hocam

3 gp kamera ünlem denemesi - YouTube

Alt kanal açtım sıfır.Direk para kazanmayı aktif ettim. Gıcıklık 3gp 12 saniye bilgisayar ekranını çektim.Normal yükledim, sonrada para kazanmayı aç dedim ve dolar işareti yandı. bu youtube bizimle dalga geçiyor resmen! Bakalım aynı kanala youtubedeki herhangi bir videoyu botla atınca ne yapacak sonuçlar biraz sürebilir malum az yavaş youtube..

NOT: Yukardaki videoda açıklama hiç yazmadım,etiket olarak 3gp,kamera,deneme şeklindeydi..

En Yeni ve Güzel 10 Vine - 28.10.2013 - YouTube

İkinci deneme başarılı..
Başlık : En Yeni ve Güzel 10 Vine - 28.10.2013
Açıklama: En Yeni ve Güzel 10 Vine - 28.10.2013En Yeni Vine VideolarıEn Yeni Vinelar izleEn Yeni VideolarYeni Vine VideolarıErkan AkerHalil SöyletmezAslı Bekiro
Etiket: Yeni Vine Videoları,En Yeni Videolar,En Yeni Vinelar izle,En Yeni Vine Videoları,Aslı Bekiro,Halil Söyletmez,Erkan Aker

videoyap botuyla rastgele bulduğum bir video.. Dolar işareti yandı.
Sizde ünleme düşen bir video linki yollarsanız daha sağlıklı deneyebiliriz. Yolamak isteyenler varsa yazsın

Ya da siz bu videoları deneyin ünleme düşüyor mu?? Aceba kanal mı seçiyor bunu anlayamadım bir türlü!

[MENTION=5323]kont2000[/MENTION] tek tek denemeyle sonuca ulaşman zor olur, burda önemli olan çoklu video yükleyip ünlem yeme oranını azaltmak.

100 video yükle şimdi sorun olduğunu göreceksin.

[MENTION=5323]kont2000[/MENTION] tek tek denemeyle sonuca ulaşman zor olur, burda önemli olan çoklu video yükleyip ünlem yeme oranını azaltmak.

100 video yükle şimdi sorun olduğunu göreceksin.

Deneriz hocam,mesele değil.. Kanal mı seçiyor onu anlamaya çalışıyorum. Toplu şekilde bir yüklenelim bakalım. Kanal önerisi olan kopyalamam için :D ya da ben bulayım kimse vermez şimdi :)

Deneriz hocam,mesele değil.. Kanal mı seçiyor onu anlamaya çalışıyorum. Toplu şekilde bir yüklenelim bakalım. Kanal önerisi olan kopyalamam için :D ya da ben bulayım kimse vermez şimdi :)

Her kanalda ünlem yeme oranı aynı olmuyor ama her kanal çoklu video yüklemede mutlaka en az 15-20 ünlem yiyor keşke sayı hep böyle olsa genelde 50 üstü ünlem geliyor her kanala

Her kanalda ünlem yeme oranı aynı olmuyor ama her kanal çoklu video yüklemede mutlaka en az 15-20 ünlem yiyor keşke sayı hep böyle olsa genelde 50 üstü ünlem geliyor her kanala

Arkadaş da o oranı düşürmek için denemeler yapıyor alexcim. % 50 ünlem geliyorsa yine iyi oranın var.

Arkadaş da o oranı düşürmek için denemeler yapıyor alexcim. % 50 ünlem geliyorsa yine iyi oranın var.

Kanalı şu an kontrol edebilirsiniz. 100 den fazla videoya kopyalıyor videoyap. En son hepsinin para kazanmasını açınca ne olacak bakalım. videoların yüklenmesi işlenmesi bitsin sonuçları göreceğiz.Bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum

Tek tek video yükleyip sonuç almaktansa şimdi yaptığı toplu yükleme daha mantıklı bakalım ne olucak

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve [MENTION=2306]muratti[/MENTION] ve diğer arkadaşlar için sonuçlar:

2 Adet yüklemeden sonra videoyap botu ile iki ayrı kanaldan tam 100 adet yükleme yaptım. Etiket ve açıklama aynı kalsın dedim hiç değiştirmedim. Katagori haber olarak belirledim.
100 yükleme de bitti. Yarısını elle para kazan yaptım toplu seçip, diğer yarısını ise videoyap para kazan özelliğini kullandım.
Sonuç 2 tane video ünlem yedi 98 dolar işareti yandı. Başarı %98.. bu gün açılan kanal..
Ne anladık şimdi bu işten :D yeni kanallar mı acalım yani.. Adenseye bağlı kanalda deneme yapmak riskli..

Kanalıda vereyim http://www.youtube.com/denemesibedava2014 benim için problem yok!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri