Çoluk çocuğun eline düştü YT

Hahaha :D :D abi şimdi gerçekten öyle olay olduğunu sanacaklar :D :D
Tamam clone yok :D
Sanki gercekden olmadi bide utanmadan sanacaklar diyor. :D Sirf server clonlarimi satma piyasada diye senden aliyom makineleri yoksa dakika durmuyacam da neyse gayri eline gecirdin bi koz idare edecez katlanacaz.:D:D.

Sanki gercekden olmadi bide utanmadan sanacaklar diyor. :D Sirf server clonlarimi satma piyasada diye senden aliyom makineleri yoksa dakika durmuyacam da neyse gayri eline gecirdin bi koz idare edecez katlanacaz.:D:D.

Yarın 16:00 a kadar zaman veriyorum abi sana :D :D :D
yoksa karaborsaya düşecek seni cloneler :D Önce adobe klasörünü satacam :cool:

Yarın 16:00 a kadar zaman veriyorum abi sana :D :D :D
yoksa karaborsaya düşecek seni cloneler :D Önce adobe klasörünü satacam :cool:
Olm zaten o adobe/cache klasorunu bi kac kisi bana yazdi inan bana pesini birakmam,turkiyeye gelir seni bulur bi kac yerinde cizik acar tuzu basar ayagindan asar sacindan elektrik verir ustunden su doker ipi birden keser kafan ustu yere dusurur ,bayiltip kuyuya atip ustune 1 kamyon beton doker"Rahmetliyi nasil bilirdiniz" yazan tabela asar Cloncu Baba diye adak adarim. Daha cok sey yaparimda isim gucum var senlemi ugrasacam ben. :D:D:D

Neyse konu disina cikmayalim demesin kimse :D zaten konu disi burasi :D:D:D

Olm zaten o adobe/cache klasorunu bi kac kisi bana yazdi inan bana pesini birakmam,turkiyeye gelir seni bulur bi kac yerinde cizik acar tuzu basar ayagindan asar sacindan elektrik verir ustunden su doker ipi birden keser kafan ustu yere dusurur ,bayiltip kuyuya atip ustune 1 kamyon beton doker"Rahmetliyi nasil bilirdiniz" yazan tabela asar Cloncu Baba diye adak adarim. Daha cok sey yaparimda isim gucum var senlemi ugrasacam ben. :D:D:D

spamcı oldugunuz yetmedi bide yönetmen mi olcaksınız hocam :p

Hahaha :D kapatırım sunucularını abi :D :D :D
Cache yazanların isimlerini ver abi sıkalım topuklarına :D

serkan abi benzetme yaparsak, eskiden youtubda beylikler kavimler savaşı vardı
yani şahıslar savaşı vardı
zamanla sizce bu savaş yayılıp şehir savaşlarına sonra devletler savaşına sonra imparatorluklar savaşına dönüşürmü sizce

yani bu sahte şeylerle videoları kanalları kapatan şahısların yerini şirketler holdingler alırmı, yani şirketlerde zamanla bu youtub işine girebilir diye düşünüyorum spam olarak, bir çok kategoriyi ele geçirip buldukları tüm kanalları kapatıp kategorilerde tekelleşmeye gidebilirler
hatta derin yapılanmaya kadar gider diye düşünüyorum
ne dersin :)

Hahaha :D kapatırım sunucularını abi :D :D :D
Cache yazanların isimlerini ver abi sıkalım topuklarına :D
Neyse bu kadar sohbet muhabbet yeter,youtube beni bekler gidem 2 kanal daha açam sonrada yatayim en iyisi.
Seviyorum alayinizi yasasin spam Ailesi.;):D

---------- Spam Engelliyici 04:29 ---------- Önceki Mesaj 04:28 ----------

serkan abi benzetme yaparsak, eskiden youtubda beylikler kavimler savaşı vardı
yani şahıslar savaşı vardı
zamanla sizce bu savaş yayılıp şehir savaşlarına sonra devletler savaşına sonra imparatorluklar savaşına dönüşürmü sizce

yani bu sahte şeylerle videoları kanalları kapatan şahısların yerini şirketler holdingler alırmı, yani şirketlerde zamanla bu youtub işine girebilir diye düşünüyorum spam olarak, bir çok kategoriyi ele geçirip buldukları tüm kanalları kapatıp kategorilerde tekelleşmeye gidebilirler
hatta derin yapılanmaya kadar gider diye düşünüyorum
ne dersin :)
Hayatda hersey mumkun der giderim. :D

siz onları boşverin hocam adam 1 kez reklama tıklayın demiş, bide şunun yaptığına bakın ya gözlerim bozuldu kaç reklam var diye saymaktan 98 saydım ama :) :)

siz onları boşverin hocam adam 1 kez reklama tıklayın demiş, bide şunun yaptığına bakın ya gözlerim bozuldu kaç reklam var diye saymaktan 98 saydım ama :) :)

arkadasim bu youtubun sana bana verdigi olanak, istedigin kadar koyabilrsin,yt buna izin veriyor.bizim sıkıntımız sahte videolar, sırf kimsenin videosu cıkmasın diye yapan beyinsizlere lafımız, isi bilmeyen ytcilere.

Video benim beyler..Niye kanalimi videomu ifsa ediyorsunuz.Sanki siz spam yaparak hakli helal kazancmi sagliyonuz.Tiklayan saf tiklar tiklamayan gecer baska videoya.Isi gucu biraktiniz benim videolarami gozu diktiniz.Bebe diyonuz bide ayip be 35 yasima girecem :D

Serkan hocadan yeni teknikler, herkes uygulasın hadi bakalım :D

Not: bu anlatılanları evde sakın denemeyin..!

bunu gercek sanan dengesizlerde cikar merak etme sen :)

yaratıcı fikirler çıkıyor ama. Maç zamanı çok karşıma çıkıyor. Adam videoyu koymuş tam gol atıyor donuyor video (bilerek dondurulmuş) sonra video donduysa alttaki reklama tıklayın donma geçecektir diyor :D 30k ya yakın izlenim vardı videoda artık sen düşün.

Buralara harcadıkları zekayı, özgün video yapmaya harcasalar var yaaa, trinyonluk olurlar kesin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri