Cömert Konu %100 Özgün Çocuk Kanalım ve Tüm Bildiklerim Tavsiyelerim

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Tüm arkadaşlara değerli yorumları ve fikir paylaşımları için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
hocam haftalar oldu şu oyuncak mevzusunu havada bıraktınız ? bayadır bekliyorum sizi

hocam haftalar oldu şu oyuncak mevzusunu havada bıraktınız ? bayadır bekliyorum sizi

kardeş mesajını bugün okudum. üzerinden uzun zaman geçmiş cevap yazsam şimdi ayıp olur dedim. Elimdeki oyuncakları satmadım takas da etmedim. Kaliteli olanları ayırdık ileride tekrar farklı oyuncaklarla birleştirerek yükleriz diye düşündük. 3 parça oyuncak bir arkadaşa gönderecektim kutu ebatları büyük olduğu için 40 küsür lira istediler ondan da vazgeçince. Hepten o konuyu rafa kaldırdım. Diğer oyuncaklarıda toplasan zaten 50 lira etmez.

Forumda gördüğüm en güzel konulardan. Keşke herkes böyle özgüne geçse, bilgiler paylaşsa. Elinize ağzınıza sağlık bu yaptıklarınızın karşılığını alırsınız yüksek izlenmelerle umarım.

Yazdigini begenecektim ama konuda begen butonu kaybolmus. Sanirim [MENTION=11620]era[/MENTION] bununla ilgilenecektir.

Yazdiklarin icin tebrik ediyorum ve cabalarin icin de ozel olarak ayri bir sekilde kutluyorum seni hocam. Ayni yoldan geciyoruz, biraz daha prof. studyom var ve her gun videolar atmaya devam ediyoruz biz de. PM den skype atarsaniz birlikte paslaşarak daha basarili adimlar atabiliriz.

helal olsun hocam Allah yolunu açık etsin inşallah daha güzel yerlerde olursun

Hocam zamanla ins buyur kanal. Videolarda yüzüğü cikartin :) birde biraz karanlik geldi videolar. Basarilar hocam

Tebrikler ve teşekkürler :)

Başarılar hocam 100k üstü aboneli kanalların vardı onlar duruyormu ?

Hocam bu videoların boyutu kaç MB oluyor ortalama?

Helal olsun hocam benim gibi özgüne yeni başlayacaklar için çok faydalı ve teşvik edici. İnşallah kanallarımız tutulur da hayırlısıyla bizde borçsuz harçsız evlenebiliriz :D

azminizden ötürü tebrik ediyorum. umarım beklenen sıçrama tez gerçekleşir. başarılar.

[MENTION=13676]elfida[/MENTION] geçenlerde bir konuda 2013ten bu yana video attığınızı söylemiştiniz hocam yabancı özgün kanal onlara ne oldu ?

mesajım bulunsun ortamı çok beğendim hocam. boş vaktimde inceleyeceğim. :)

Hocam özgün video çeken biri olarak bu işin ne kadar emek istediğini gayet iyi bilirim. Size ışık konusunda tavsiyem, fotoğraf stüdyosunda kullanılan ışık üstüne gerdikleri bez benzeri bişey var. Led sayısını 3 lü power led ile arttırıp o dediğim bez benzeri şeyle maskelerseniz daha düzgün bir ışık elde edersiniz. Yalnız hem sağ hemde sol açıdan tutun ki gölge düşmesin. Başarılar diliyorum

hocam Allah kolaylık versin maddi manevi,
benim bir sorum olacak mesela bir oyuncak videosu çekiyorsunuz barbi kutu açma diye yazınca bir kaç kanalda aynı şekilde veya benzer başlık attığında acaba topluluk sıkıntısı çıkar mı? veya uygunsuz içerik sıkıntısı çıkar mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri