Creative Ödemeler Keşinleşti ( Şubat Ayı )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Diger konuda bana atar yapanlar (recruiterlerde dahil) gelip yazsinlar bakalim.

Diger konuda bana atar yapanlar (recruiterlerde dahil) gelip yazsinlar bakalim.

Ne yazacaklar? Birde bu ağır dolandırıcı networkü mü savunacaklar? Recruiterlerde 1 telifle atılsanız dahil paranızı alırsınız paranız kalmaz diyor ama gel gör ki telifsiz kanalın parasını alamıyoruz.. Bazı konularda ETC ye hak vermeye başladım gibi..

Alt bayi curt bayi hepsi boş iş, ha ana bayiye başvurmuşun ha alt bayiye fark etmiyor tek farkı ekstra %5 pay ödüyosun o kadar.. O DA ALIRSAN!

Bildiğin 2 ay çalıştırdılar ve Ayak üstü dolandırıldık, uyku uyumadım bu gece sinirden

Ben ömrüm hayatımda kategorimle uyumsuz sudan bahane görmedim parayı vermemek için. Aweden beter çıktılar

Ne yazacaklar? Birde bu ağır dolandırıcı networkü mü savunacaklar? Recruiterlerde 1 telifle atılsanız dahil paranızı alırsınız paranız kalmaz diyor ama gel gör ki telifsiz kanalın parasını alamıyoruz.. Bazı konularda ETC ye hak vermeye başladım gibi..

Alt bayi curt bayi hepsi boş iş, ha ana bayiye başvurmuşun ha alt bayiye fark etmiyor tek farkı ekstra %5 pay ödüyosun o kadar.. O DA ALIRSAN!

Bildiğin 2 ay çalıştırdılar ve Ayak üstü dolandırıldık, uyku uyumadım bu gece sinirden

Ben ömrüm hayatımda kategorimle uyumsuz sudan bahane görmedim parayı vermemek için. Aweden beter çıktılar

My Channel Was Terminated, Will I Still Get Paid Out? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

Su konuyu iyi okuyun.

i) If we deem the content was actually yours
You'll be paid out the next month, so if this was February's payment, the normal payday is April 10th but we'll send your out on May 10th following our investigation.

Parasi bloke olanlarin kanallarini inceleyeceklermis, eger icerik gercekten sizinse odemeyi yapacaklarmis. Bu durumda parasi bloke olarak gorunenler umidi kessin, o parayi asla odemezler.

ii) If YouTube and us deem your content as severely infringing on other's copyright
We are required to hold the revenues in our Adsense for 12 months, after that period if YouTube did not make any reclaims (rights holder thought the amount was insignificant etc) we will payout 50% on the 10th of the following month.

Bloke edilen paralari isterlerse 12 ay kendi adsense hesaplarinda tutacaklarmis youtube belki geri isteyebilir diye. Eger youtube geri istemezse 12 ay sonunda, ondan sonra gelen ayin 10unda kazandiginiz paranin 50% sini odeyeceklermis. 50% diyorum bakin, kazandiginizin tamami dahi degil. 12 ay sonra sizi hatirlamazlar dahi orasida ayri bi mesele.

iii) If a rights holder contacts us direct and provides proof that it is their content you re-uploaded:
We will payout all revenues to the rights holder after 3 months, the channel and in most cases, CN will no longer get a revshare.

Kopyalanan video sahipleri partnere ulasip videolarin onun oldugunu kanitlarsa 3 ay sonra kazandiginiz parayi video sahibine odeyeceklermis. Yahu akil var mantik var hangi kanal sahibi o kadar arastirma icine girer? Hadi girdi diyelim neden 3 ay sonra?

My Channel Was Terminated, Will I Still Get Paid Out? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

Kopyalanan video sahipleri partnere ulasip videolarin onun oldugunu kanitlarsa 3 ay sonra kazandiginiz parayi video sahibine odeyeceklermis. Yahu akil var mantik var hangi kanal sahibi o kadar arastirma icine girer? Hadi girdi diyelim neden 3 ay sonra?

Benim olayda bu maddeye giriyor TRK nın demesine göre, Hak sahibi iletişime geçmiş kazandığım parayı ona ödeyeceklermiş.. Saçmalığa bakarmısınız kanalda 10 dan fazla hak sahibi firma var, bunların hepsimi hak talebinde bulundu, Neden hak talebinde bulunanın parası değilde diğer hak sahiplerinin parasınıda alıyor? Böyle saçmalık olabilir mi.. Amaçları bir şekilde paranın üstüne yatmak işte bariz belli, sudan bahanelerle parayı tutuyorlar.

Ya hocam bunu ingilizce aynı bu şekilde nasıl yazarım ben foruma? Yardımcı olur musunuz?

Benim olayda bu maddeye giriyor TRK nın demesine göre, Hak sahibi iletişime geçmiş kazandığım parayı ona ödeyeceklermiş.. Saçmalığa bakarmısınız kanalda 10 dan fazla hak sahibi firma var, bunların hepsimi hak talebinde bulundu, Neden hak talebinde bulunanın parası değilde diğer hak sahiplerinin parasınıda alıyor? Böyle saçmalık olabilir mi.. Amaçları bir şekilde paranın üstüne yatmak işte bariz belli, sudan bahanelerle parayı tutuyorlar.

Ya hocam bunu ingilizce aynı bu şekilde nasıl yazarım ben foruma? Yardımcı olur musunuz?

yttalk forumunda creativeden sikayetci olan bi recruiter,

CNation he did not pay my money!! | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Adamin ingilizcesi dahi yok, ana bayiyle kontagi hic yok. Birde burda atar yapiyolardi teliften atilsaniz dahi paranizi alirsiniz diye.

Buda trk network olsa gerek,

Creative Nation Scam | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Adamlar kendi recruiter paylarini alamamis ki! Nasil olduda neyin garantisini verebildiler bu kadar anlamis degilim.

Ceviri isini pmden halledelim, ne yazmak istedigini turkce olarak gonder ben cevirip vereyim sana.

Low soldo ödeme eşiiğini geçememişiniz demek ödeme alamazsınız değil ama Videolarınızdan biri şikayet edilirse sizin alacağınız yüzdede değişiklik yapıyorlar.

Low soldo ödeme eşiiğini geçememişiniz demek ödeme alamazsınız değil ama Videolarınızdan biri şikayet edilirse sizin alacağınız yüzdede değişiklik yapıyorlar.

Evet soyledigin gibi Low Saldo'nun anlami odur. Arkadas 350 dolar kazandigini ve Low Saldo yazdigini soyluyor. Sence 350 dolar odeme sinirinin altinda mi kaliyor?

Şaka dimi bu? Daha dün akşam skypden sorun hakkında görüştük sizinle, low saldonun aslında düşündüğünüz low saldo olmadığı, shane ye sordunuz sizde bunun cevabını aldınız ve hala low saldo eşiği geçemediniz demek diyorsunuz yav.. Farklı kişilermisiniz siz?

Sanıyorum skyple foruma farklı kişiler bakıyor sizin networkde doğrumudur?

Birakin ugrasmayin bu creative ile. Ufak bahaneler bularak ödeme yapmiyorlar parali cebe indiriyorlar. Tam 4 kanalin parasinin üstünde yattilar benim. Hak sahibi email ile bunlara ulasmista kanalin kazancinin tamami hak sahibine ödenecekmis.

Evet soyledigin gibi Low Saldo'nun anlami odur. Arkadas 350 dolar kazandigini ve Low Saldo yazdigini soyluyor. Sence 350 dolar odeme sinirinin altinda mi kaliyor?

Şaka dimi bu? Daha dün akşam skypden sorun hakkında görüştük sizinle, low saldonun aslında düşündüğünüz low saldo olmadığı, shane ye sordunuz sizde bunun cevabını aldınız ve hala low saldo eşiği geçemediniz demek diyorsunuz yav.. Farklı kişilermisiniz siz?

Sanıyorum skyple foruma farklı kişiler bakıyor sizin networkde doğrumudur?

350 dolar kazanmış ama içerik sahibi şikayet ettiği alacağı payı %0 inmiş bu şekilde kesinleştiği içinde 0 doalr kesinleşmiş bu nedenlede low soldo yazıyor.

350 dolar kazanmış ama içerik sahibi şikayet ettiği alacağı payı %0 inmiş bu şekilde kesinleştiği içinde 0 doalr kesinleşmiş bu nedenlede low soldo yazıyor.

Peki boyle icerikleri neden kabul ediyolar o zaman networklarina? Ayrica videolarda farkli farkli hak sahipleri oldugunu soyluyor arkadas. Hepside mi geldi bizim icerigimizi yuklemis parasini bize verin dedi?

Peki boyle icerikleri neden kabul ediyolar o zaman networklarina? Ayrica videolarda farkli farkli hak sahipleri oldugunu soyluyor arkadas. Hepside mi geldi bizim icerigimizi yuklemis parasini bize verin dedi?

Gelen soruları iletiyorum fakat fazla detay vermiyorlar. Şuan itibariyle başvuru alımını durduruyorum bu tür sorunlara bana da mantıklı bir şekilde güzelce izah etmezlerse başvuru almaya devam etmeyi düşünmüyorum.

gabriel hiçbirşeye karar vermiyor, herşeyi shane belirliyor. o da kafasına göre şikayet geldi ödeme alamazsınız diyor.

toplamda 29bin usd geliri %0 diyip ödeme işleme almadı.

gabriel hiçbirşeye karar vermiyor, herşeyi shane belirliyor. o da kafasına göre şikayet geldi ödeme alamazsınız diyor.

Ikiside 16 yasinda cocuk. CEO Shane zaten, o yuzden kendisi ne isterse onu yapiyor. Yok sikayet gelmis falan, hepsi palavra. Sikayet geldiyse hak sahibine simdi odesin, neden 3 ay sonra oduyormus? Yada neden parayi kendi kafasina gore blokluyor "BELKI" 12 ay icinde youtube parayi geri ister diye. Geri istemezse dahi %50 olarak odeyeceklermis. Sacmaliga bak.

gerçekten çok büyük bir rakam. tek kanal kazancı mı?
Eğer tek kanalsa ilk baştan riske etmesen iyi olurdu 2-3 kanal açarak izlenimleri ve gelirleri paylaştırabilirdin.

Benim şubat kesinleşti ama ufak meblalar 50 200$ arası kanallarımın hepside atıldı marta, asıl kazançlarım 15000$ civarı mart ayı, ama demekki bana ve diger arkadaşlara gelecek ay yüksek memlalara, kesinleşme yerine içerik sizin degil şudur budur bahanelerle ödeme yapmayacaklar,itrazda edemiyoruz valla ne güzel dünya.

Benim şubat kesinleşti ama ufak meblalar 50 200$ arası kanallarımın hepside atıldı marta, asıl kazançlarım 15000$ civarı mart ayı, ama demekki bana ve diger arkadaşlara gelecek ay yüksek memlalara, kesinleşme yerine içerik sizin degil şudur budur bahanelerle ödeme yapmayacaklar,itrazda edemiyoruz valla ne güzel dünya.

Aynen öyle olacak hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri