Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diger konuda bana atar yapanlar (recruiterlerde dahil) gelip yazsinlar bakalim.
Ne yazacaklar? Birde bu ağır dolandırıcı networkü mü savunacaklar? Recruiterlerde 1 telifle atılsanız dahil paranızı alırsınız paranız kalmaz diyor ama gel gör ki telifsiz kanalın parasını alamıyoruz.. Bazı konularda ETC ye hak vermeye başladım gibi..
Alt bayi curt bayi hepsi boş iş, ha ana bayiye başvurmuşun ha alt bayiye fark etmiyor tek farkı ekstra %5 pay ödüyosun o kadar.. O DA ALIRSAN!
Bildiğin 2 ay çalıştırdılar ve Ayak üstü dolandırıldık, uyku uyumadım bu gece sinirden
Ben ömrüm hayatımda kategorimle uyumsuz sudan bahane görmedim parayı vermemek için. Aweden beter çıktılar
i) If we deem the content was actually yours
You'll be paid out the next month, so if this was February's payment, the normal payday is April 10th but we'll send your out on May 10th following our investigation.
ii) If YouTube and us deem your content as severely infringing on other's copyright
We are required to hold the revenues in our Adsense for 12 months, after that period if YouTube did not make any reclaims (rights holder thought the amount was insignificant etc) we will payout 50% on the 10th of the following month.
iii) If a rights holder contacts us direct and provides proof that it is their content you re-uploaded:
We will payout all revenues to the rights holder after 3 months, the channel and in most cases, CN will no longer get a revshare.
My Channel Was Terminated, Will I Still Get Paid Out? - Questions & Answers - Creative Nation - Community
Kopyalanan video sahipleri partnere ulasip videolarin onun oldugunu kanitlarsa 3 ay sonra kazandiginiz parayi video sahibine odeyeceklermis. Yahu akil var mantik var hangi kanal sahibi o kadar arastirma icine girer? Hadi girdi diyelim neden 3 ay sonra?
Benim olayda bu maddeye giriyor TRK nın demesine göre, Hak sahibi iletişime geçmiş kazandığım parayı ona ödeyeceklermiş.. Saçmalığa bakarmısınız kanalda 10 dan fazla hak sahibi firma var, bunların hepsimi hak talebinde bulundu, Neden hak talebinde bulunanın parası değilde diğer hak sahiplerinin parasınıda alıyor? Böyle saçmalık olabilir mi.. Amaçları bir şekilde paranın üstüne yatmak işte bariz belli, sudan bahanelerle parayı tutuyorlar.
Ya hocam bunu ingilizce aynı bu şekilde nasıl yazarım ben foruma? Yardımcı olur musunuz?
Low soldo ödeme eşiiğini geçememişiniz demek ödeme alamazsınız değil ama Videolarınızdan biri şikayet edilirse sizin alacağınız yüzdede değişiklik yapıyorlar.
Low soldo ödeme eşiiğini geçememişiniz demek ödeme alamazsınız değil ama Videolarınızdan biri şikayet edilirse sizin alacağınız yüzdede değişiklik yapıyorlar.
Evet soyledigin gibi Low Saldo'nun anlami odur. Arkadas 350 dolar kazandigini ve Low Saldo yazdigini soyluyor. Sence 350 dolar odeme sinirinin altinda mi kaliyor?
Şaka dimi bu? Daha dün akşam skypden sorun hakkında görüştük sizinle, low saldonun aslında düşündüğünüz low saldo olmadığı, shane ye sordunuz sizde bunun cevabını aldınız ve hala low saldo eşiği geçemediniz demek diyorsunuz yav.. Farklı kişilermisiniz siz?
Sanıyorum skyple foruma farklı kişiler bakıyor sizin networkde doğrumudur?
350 dolar kazanmış ama içerik sahibi şikayet ettiği alacağı payı %0 inmiş bu şekilde kesinleştiği içinde 0 doalr kesinleşmiş bu nedenlede low soldo yazıyor.
Peki boyle icerikleri neden kabul ediyolar o zaman networklarina? Ayrica videolarda farkli farkli hak sahipleri oldugunu soyluyor arkadas. Hepside mi geldi bizim icerigimizi yuklemis parasini bize verin dedi?
gabriel hiçbirşeye karar vermiyor, herşeyi shane belirliyor. o da kafasına göre şikayet geldi ödeme alamazsınız diyor.
toplamda 29bin usd geliri %0 diyip ödeme işleme almadı.
gabriel hiçbirşeye karar vermiyor, herşeyi shane belirliyor. o da kafasına göre şikayet geldi ödeme alamazsınız diyor.
toplamda 29bin usd geliri %0 diyip ödeme işleme almadı.
Benim şubat kesinleşti ama ufak meblalar 50 200$ arası kanallarımın hepside atıldı marta, asıl kazançlarım 15000$ civarı mart ayı, ama demekki bana ve diger arkadaşlara gelecek ay yüksek memlalara, kesinleşme yerine içerik sizin degil şudur budur bahanelerle ödeme yapmayacaklar,itrazda edemiyoruz valla ne güzel dünya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.