- Web sitesi
- purtukal.com
Basşakn ben farkındayım zora girildiğini, bende istememki musterim kayabolmasın ama sunu analtamıyorum, birçok arakdaşım gibi bende aracı bir firmayım, ben veya baska birinden dc aldındığında biz sizin diliniz oluyoruz aynı şekilde oraya iletiyoruz. Bu gibi durumalarda ben elimden geldğince yazıyorum heleki şu forumda benimakca pc basında kalan host firması yoktur, ben nie sürekli konsutgum aylardır çalıştıgım adama sırt çeviriyim?
Masraf telafi konusunda, ben 230 lira alıyorsam bu adamdan 210 lirası firmya gidiyor bana kalan 20 lira , bu 20 lirada dc'sini kurp isteği kadar sayıya bölüp kullanıcya teslim etmek ve teknik bir sorunda yardım etmek için alıyorum, gerikalan 210 lira dc'nin alındıgı firmaya gidiyor onan ödeme geçmeden ben nasıl geçebilirm, heleki kullanıcıdan kaynaklı bir sorunda ben nasıl bunun geri iadesini yapabilirm?
Bende kullanıcı olarak nasıl bir hata yaptım onun farkında değilim. Geçen ayki gibi makinemi kullanmaya devam ettim sadece. Bende bi sıkıntı olsaydı geçen ayda olurdu diye düşünüyorum.
Olayın özeti umut kardeşim çalıştığın firma koca bir hırsız haberin olsun. Adamlar gasp etti paramızı vs...