Daha önce açılan iki kanal ve bugün ban

• Kullanıcı Apostle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Apostle

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.buyrunsorun.blogspot.com
Arkadaşlar daha önce açtığım iki kanala bugün yükleme yaptım ve çokta değil birisine 41 video diğerine 250 civarı, ikiside an itibariyle ban yedi, sebep ne olabilir sizce? Daha önce başka bir kanalım ban yedi fakat onda alakasız etiket olabileceğini düşünüyorum bunlarda öyle birşey de yok, aynı şekilde başka bir kanaldan aldım çünkü.

vay arkadaş 1 saat önce aktif olan altın yumurtlayan tavuğum gümlemiş :( youtup senle görüşcez koçuuuum .....

vay arkadaş 1 saat önce aktif olan altın yumurtlayan tavuğum gümlemiş :( youtup senle görüşcez koçuuuum .....

ne adamsın la
kop.gif
kapanan bütün kanalların intikamını al dostum, geçmiş olsun bu arada

Ben hiç yazmıyorum bu konuda kanal bırakmadı bende

вαттυѕαу;57196' Alıntı:
İftarda tavukta ne tatlı gitti heeeeeeeeeee :D
Bak bak ne oldu bugun bana artislik yapiyordu aynen soyle skypde :D:D:D

" Ustaaaa ustaaaa 38 Dolar ustaaaaaa,Sende kac ustaaa" diye yazdi bende 24 dolar dedim Guldu,guldude guldu.........hahahahahahaha:D

Son gulen iyi guler kocummmm hehhehehehehehehehe:D:D:D:D:D:D:D

Benle Oyun oynama Kocummm;Aklinida Alirim,Altin Yumurtlayan tavugunuda hehehehahahehehgdfkjhdgflkdgfhqgfd;cqlsh v;jgcnk,l:D:D:D:D:D:D:D

Anammmmm Anammm Nasil guldummmmm :) :) :D:D:D:D:D:D

Ben aksam yemeginde yedim o tavugu youtube'nin sucu yok ben kestim :) hahahahahahahah :D:D:D:D:D:D

Bak Baaaaak Demek sendin ha senlede görüşcez Koçuuum :D

Usta bu arada dizi bölümleri attığım kanaldı ve hiç bir uyarısı yoktu neden kapatılır ki !!! telfi olsa önce bi telif gelirdi...

Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. bu uyarı var yapacak bişi yok canmız sağolsun :D:D

Adam Komediğen Cem yılmaz Gibi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bak bak ne oldu bugun bana artislik yapiyordu aynen soyle skypde :D:D:D

" Ustaaaa ustaaaa 38 Dolar ustaaaaaa,Sende kac ustaaa" diye yazdi bende 24 dolar dedim Guldu,guldude guldu.........hahahahahahaha:D

Son gulen iyi guler kocummmm hehhehehehehehehehe:D:D:D:D:D:D:D

Benle Oyun oynama Kocummm;Aklinida Alirim,Altin Yumurtlayan tavugunuda hehehehahahehehgdfkjhdgflkdgfhqgfd;cqlsh v;jgcnk,l:D:D:D:D:D:D:D

kıskandın demi, ustaaaa nazar değdirdin bana bidaha sölemicem sana :D

dur dur senin kanallara saldırı başlatıyorum sen görürüsün koçuum :D

Bak Baaaaak Demek sendin ha senlede görüşcez Koçuuum :D

Usta bu arada dizi bölümleri attığım kanaldı ve hiç bir uyarısı yoktu neden kapatılır ki !!! telfi olsa önce bi telif gelirdi...

Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. bu uyarı var yapacak bişi yok canmız sağolsun :D:D
La birak bu isleri,herkesi anlarimda su forumda snein utanmadan cekinmeden bide kanalim gitti uctu vay youtube goruscez demeni anlamiyorum.Youtube bu kadar sorun cikariyorsa basimiza hep senin yuzunden,hepside senin Makinen :): ):) :D:D:D:D:D:D

Hepside Senin Makinen Derken asagidaki videoyu izle anlarsin :):):) Makine Nanay,Ninik Yeni Makine alacaksin :):) HEPSIDE SENIN MAKINEN........................

ŞAHAN (ÇAMAŞIR MAKİNASI REKLAMI) - YouTube

La birak bu isleri,herkesi anlarimda su forumda snein utanmadan cekinmeden bide kanalim gitti uctu vay youtube goruscez demeni anlamiyorum.Youtube bu kadar sorun cikariyorsa basimiza hep senin yuzunden,hepside senin Makinen :): ):) :D:D:D:D:D:D

Hepside Senin Makinen Derken asagidaki videoyu izle anlarsin :):):) Makine Nanay,Ninik Yeni Makine alacaksin :):) HEPSIDE SENIN MAKINEN........................

ŞAHAN (ÇAMAŞIR MAKİNASI REKLAMI) - YouTube

Reklam çekimi var diyorlar geliyom elime resitansı tutuşturuyorlar bende farklı bişey sandım....

Bu sefer farklı reklam olacak youtube görecen sen :D:D

Reklam çekimi var diyorlar geliyom elime resitansı tutuşturuyorlar bende farklı bişey sandım....

Bu sefer farklı reklam olacak youtube görecen sen :D:D
Omrumun hepsinde resistanz kaziyorum ben...Hepside senin makinen...... :) :)

hahahahahhahahah:D:D:D:D:D

Kirec onleyici kullan kanal patlamaz beyto :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri