Dailybotum.com | Dailymotion video yükleme botu

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Yararlı Programlar
Hayırlı olsun hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

Kanaldaki Videoları Sil sekmesine Başlığı Değişmeyen Videoları Sil seçeneği de eklendi.

hocam kısa videoları yukledikten sonra uzunları kısaların yerine kendisi otomatikmi atıyor. yoksa değiştirmek için bir ayar filan var mı ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] youtube zaten derya deniz yotube da bulamayıp dm de bulmak istedikleri nedir anlamadım.

Hocam
1- Flv ve Mkv desteği olacak mı
2- kanal gelir sekmesi kanalın tüm zamanlardaki kazancını yansıtıyor onu ödeme alınmamaış kazançlar veya o ayın kazancı olarak güncellememiz daha iyi değilmi.
3- şu video zaten yüklü hatasını nerden kaldırıyoruz nerede bulamadım hocam:S
4- Kısa video kontrol et diye bir tuş falan koysanız:)

Kısa videoların süresini ayarlardan 15 saniye olarak ayarlayınca tüm kısa videoları gördü bot.Teşekkürler [MENTION=11620]era[/MENTION]

Dailymotion dan Dailymotiona yukleme oluyormu

Şuanda olmuyor ama yakında gelecek.

hocam kısa videoları yukledikten sonra uzunları kısaların yerine kendisi otomatikmi atıyor. yoksa değiştirmek için bir ayar filan var mı ?

Genel Ayarlar sekmesinden Kısa Video Süresini yükseltin hocam bunun haricinde bir şey yok.

[MENTION=11620]era[/MENTION] youtube zaten derya deniz yotube da bulamayıp dm de bulmak istedikleri nedir anlamadım.

Hocam
1- Flv ve Mkv desteği olacak mı
2- kanal gelir sekmesi kanalın tüm zamanlardaki kazancını yansıtıyor onu ödeme alınmamaış kazançlar veya o ayın kazancı olarak güncellememiz daha iyi değilmi.
3- şu video zaten yüklü hatasını nerden kaldırıyoruz nerede bulamadım hocam:S
4- Kısa video kontrol et diye bir tuş falan koysanız:)

1- Evet gelecek hocam ama sadece mp4 desteği olabilir eğer convert botu çok yormazsa diğer uzantı desteğini getiririm.

2- Şuanda tüm ayın kazancını yansıtıyor elimde ödeme alınmış hesap olmadığı için sadece ödeme alınmamışları çekemedim:(

3- Az önce tüm botlara ekledim. Genel Ayarlar'dan düzenleyebilirsiniz hocam:)

4- Bunu 2 gündür düşünüyorum yarın onuda ekleyeceğim inşAllah hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Kısa videoların süresini ayarlardan 15 saniye olarak ayarlayınca tüm kısa videoları gördü bot.Teşekkürler [MENTION=11620]era[/MENTION]

Ben teşekkür ederim hocam. Kolay gelsin Bol kazançlar.

hocam son guncellemeler mukkemel olmuş ellerinize sağlık butun hatalar giderilmiş. bir de kanalda mevcut olan izlenim almayan videolarıda 0 izlenim 1 izlenim 2 izlenim seklindeki videoları da yeni videolarla değiştirebileceğimiz bir sistem olsa mukkemel olurdu bu konuda talebin cok olacağını dusunuyorum. yeni yukleme yapılan kanalda bunu kullanmayız eski yada 1 ,2 gun önce yukleme yapılmış kanallarda uygularız.

Mesela Dailymotion benim olsa bu botta daily to daily yapsa bu bota hemen önlem alırdım ama öteki türlü farklı nede olsa video arşivim genişleyecek yani göz yumardım dailyde yutup kadar büyük olsa tamam yap eyvallah ama bence gerek yok botun geleceği içinde önemli bir etken

yüklenecekler listesini toplu olarak silme yada sayfadaki videoları 10 arlı seçip silme eklenebilirmi acaba herhangi bir sorunda tek tek silmek zulüm

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

Mesela Dailymotion benim olsa bu botta daily to daily yapsa bu bota hemen önlem alırdım ama öteki türlü farklı nede olsa video arşivim genişleyecek yani göz yumardım dailyde yutup kadar büyük olsa tamam yap eyvallah ama bence gerek yok botun geleceği içinde önemli bir etken
hocam dailyden herhangi bir program ile kanalı konple indirmek işimizi en fazla 10 dakika daha uzatır. onun için eklenip eklenmemesi çok fark yapmıyor. Ame bende eklenmesi taraftarıyım

yüklenecekler listesini toplu olarak silme yada sayfadaki videoları 10 arlı seçip silme eklenebilirmi acaba herhangi bir sorunda tek tek silmek zulüm

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

hocam dailyden herhangi bir program ile kanalı konple indirmek işimizi en fazla 10 dakika daha uzatır. onun için eklenip eklenmemesi çok fark yapmıyor. Ame bende eklenmesi taraftarıyım
Toplu silme olayi eklendi hocan

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplu silme olayi eklendi hocan

yok hocam kanaldakinleri değil hani yüklenecek videolar bölümü varya orada.
mesele yükleme emri verdiğimiz sayfada orada tek tek silmeyi ekledi era hocam ama toplu silme olayıda eklense süper olur

yok hocam kanaldakinleri değil hani yüklenecek videolar bölümü varya orada.
mesele yükleme emri verdiğimiz sayfada orada tek tek silmeyi ekledi era hocam ama toplu silme olayıda eklense süper olur
Yukarda hatalilari sild edgnde tumu gdyr

Hocam düşüncende haklı olma payın var.Ama bu bot haricinde diğer botların hepsinde var DM to DM. bizim neyimiz eksik. Niye bu botta olmasın. Bence olması lazım. Youtubede olmayan o kadar çok içerik var ki. Olmamasını istemek ben fazla kazanmak istemiyorum demek olur. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama botu kullanan büyük çoğunluk dm to dm olmasi yonunde fikir beyan ediyor. Bu durumda olacaktır. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam eklentiyi yapacaktır.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ödeme bilgilerini istemek için siteden formu doldurdum hocam. garanti bankası bilgilerini gönderebilir misiniz? :)

bir sıkıntı var sanırım [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam en kısa zamanda düzeltecektir bendede yükleme olmuyor

Arkadaslar botu aldım 3 gundur tek bir video yukleyemedim. hep hata hep hata, yüklenme bekliyor diyor ama ne kadar surecek belli değil, muhtemelen sonsuza kadar surer, ne bilgisayardan ne linkten ne de kanaldan yükleyemedim, sinir olup canımın sıkıldığı yanıma kar kaldı ayrıca kanımca arayuz kullanıcı dostu değil, bence en önemli eksisi de doğru duzgun bir destek hizmeti olmamasıdır, 2016 nın türkiyesinde sinde skype destegı olmayan bu tip bir urunun dogru duzgun çalışması zor, dusununki problemınız oldugunda ytparadan mesaj atacaksınız, satıcıda lutfen kısa bır cumleyle cevap verecek yürüyecek gibi değil velhasıl bu botu almayı dusunen arkadaslarıma tavsıyem iyice dusunun!!!!!!

Arkadaslar botu aldım 3 gundur tek bir video yukleyemedim. hep hata hep hata, yüklenme bekliyor diyor ama ne kadar surecek belli değil, muhtemelen sonsuza kadar surer, ne bilgisayardan ne linkten ne de kanaldan yükleyemedim, sinir olup canımın sıkıldığı yanıma kar kaldı ayrıca kanımca arayuz kullanıcı dostu değil, bence en önemli eksisi de doğru duzgun bir destek hizmeti olmamasıdır, 2016 nın türkiyesinde sinde skype destegı olmayan bu tip bir urunun dogru duzgun çalışması zor, dusununki problemınız oldugunda ytparadan mesaj atacaksınız, satıcıda lutfen kısa bır cumleyle cevap verecek yürüyecek gibi değil velhasıl bu botu almayı dusunen arkadaslarıma tavsıyem iyice dusunun!!!!!!

hocam destek bence gayet iyi 10 mesajda yollasam mutlaka dönüş sağlanıyor diğer botlar gibi 3 gün sonra dönmüyor en azından

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Zaman zaman geç cevap verildiği olmuştur, ama genel ortalama yeterlidir.

Şunu da unutmamak lazım, henüz yeni bir bot ve taleplerimiz doğrultusunda geliştirmeler de devam etmekte.

Ben kendi payıma, botta işlem yapamadığım zamanlarda, içerik bulmaya ve geliştirmeye zaman harcıyorum. Sistem akmaya başladı mı, hazırladığım linkleri çarçabuk atıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri