D
Dean
Guest
cezası birazdan bitecek [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] ın ifadesini alın...
değil günlük 20k dolar günlük 1k dolar kazanılsın daily'den, dakkasına youtubu bırakırım.
yok be hacııı sende mi inandın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cezası birazdan bitecek [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] ın ifadesini alın...
değil günlük 20k dolar günlük 1k dolar kazanılsın daily'den, dakkasına youtubu bırakırım.
herkes nasibinde ne varsa onu elbet kazanır bu kadar bencil olmayalım herkes kazansın tamam çomak sokanlar var onlar her zaman olcak ama onlar hiç bi zaman kimsenin nasibine engel olamayacaklariyi iyi yazın yazın, aferin size, alıyosan al ve sus, buraya yazma gereği niye yazıyosunuz ? yakında dm de bitecek böyle giderse
Herşeye fazla inanmamak lazım hocam ben buraya günlük 50k kazanıyorum yazssam ne olacak kazanmadıktan sonra arkadaş kazanıyorsada hayrını görsün ama ben inanmıyorumcezası birazdan bitecek @MortalKombat ın ifadesini alın...
hocam oncelıkle hayırlısı olsun kac hane soyleyebılırmısınız calısmaya deger mı mesela aralık ayının kazancını nezaman alırız saygılar
göç başlıyordm de ödeme günleri ne zaman ? kesinleşme var mı ? düzenli ödeme yapıyor mu ?
dm de 1000 izlenime ortalama kaç dolar gelir ?
göç başlıyor![]()
göç başlıyor![]()
yok ya dm kazanılmıyor yemınle 0 olduk 0 ciddenDM den parama blok yedim kanalımı kapatmışlar haksız kazanç diyevideo falan satmıyordum sadece normal yt gibi video atıyordum. Gösterim hilesi vs hiç bir şey yapmadım sanırım dm de başlamadan bitti
![]()
yok ya dm kazanılmıyor yemınle 0 olduk 0 cidden
yok ya dm kazanılmıyor yemınle 0 olduk 0 cidden
bu konuda önceki postlarında 20 30 k kazanan arkadaşlarım var diyorsun şimdi para kazanılmıyor diyorsun, değişik
dm de ödeme günleri ne zaman ? Kesinleşme var mı ? Düzenli ödeme yapıyor mu ?
Dm de 1000 izlenime ortalama kaç dolar gelir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.