Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Kanalda izlenim vs yok zatende, Cpm artıyor herhalde.
3 gündür yükselmiş gibi.
:D

Kanalda izlenim vs yok zatende, Cpm artıyor herhalde.
3 gündür yükselmiş gibi.
:D

Z355XA.png

bende eskiden burası 4,5-5$ arasıydı. artık o rakamlar hayal sanki. Şöyle cpm 2$ olsa benim için o bile yeterli

az ama bendede bi artış var.mesela geçen ay 0.2-0.3$ olan cpmler 0.55-0.70$ a çıkmış.izlenimlerin geldigi ülkelerde sırasıyla abd,uk,canada,australia,india... hadi india yı anladık,cpmsi az.e arkadaş cpmyi en düşük ülkeyi baz alarak mı ayarlıyor bunlar :D

izleme attırma

arkadaşlar ben yeni dailymotion kanalı açtım ...fakat hiç izleme alamıyorum...ne yapmalı önerisi olan varsa bilgi verirse çok ama çok sevinirim

az ama bendede bi artış var.mesela geçen ay 0.2-0.3$ olan cpmler 0.55-0.70$ a çıkmış.izlenimlerin geldigi ülkelerde sırasıyla abd,uk,canada,australia,india... hadi india yı anladık,cpmsi az.e arkadaş cpmyi en düşük ülkeyi baz alarak mı ayarlıyor bunlar :D
Her kanalı kontrol edemiyorum cpm ne oldu diye ama geçenlerde iyi cpm çıkaran bir kanalı kontrol ettim 1 video güzel izlenim almış iyide cpm si vardı (sanırım 3-4$ arası idi)üstelik video india idi :) video bir süre sonra teliften silindi kanalın cpm 0-1$ arasına düştü.Ben Avrupa ülkelerine ait dil videoları yüklemeye çalışıyorum mantıken fr,de,en içerik olarak cpm yüksek verir diye düşünüyorum ama bir bakıyorum india bir bakıyorum japan diline ait videoların bulunduğu kanalların cpm leri çok iyi oluyor diğer kanallarda da aynısı yapayım diyorum onlar 0.2$ oluyor, yani dm de strateji,plan,proje hiç bir işe yaramıyor :)

izlenimleri düşen var mı ? 3-4 gündür yarı yarıya düştü benimkiler yaz sezonu olmasından mı kaynaklı acaba :D

izlenimleri düşen var mı ? 3-4 gündür yarı yarıya düştü benimkiler yaz sezonu olmasından mı kaynaklı acaba :D
İzlenim de düşük ama benim asıl sıkıntı cpm ler. Lokasyona göre verdiği cpm 0.76 , 1.15 dolar arası şaka gibi. Hani videoların ort. izlenme süresi felan da 9 dk.

İzlenim de düşük ama benim asıl sıkıntı cpm ler. Lokasyona göre verdiği cpm 0.76 , 1.15 dolar arası şaka gibi. Hani videoların ort. izlenme süresi felan da 9 dk.

benim cpm 0.26 :D sanırım dilden ziyade kanal önemli bunda, bazı kanallarda şansa bağlı yüksek bazılarındaysa yüksek bir kanalımda 3 dolar diğerinde 0.26, 0.26 olanın izlendiği ülkeler amerika, kanada, hollanda, almanya şimdi denemek için aynı içeriği başka bi kanala attım onda da cpm 1.5 civarında umarım geçici bi sorundur

Merhaba arkadaşlar, bende para kazanma tüm videolarda açık olmasına ramen, rekla. gösterimi ve kazanç 2 aydır 0 gözüküyor sebebini bilen varmı? Video listesine baktoğımda videonun yanındaki para kazanma işareti gri gözüküyor, düzenlemeye girdğimde para kazanma açık gözüküyor. Bilen varsa lütfen

Merhaba arkadaşlar, bende para kazanma tüm videolarda açık olmasına ramen, rekla. gösterimi ve kazanç 2 aydır 0 gözüküyor sebebini bilen varmı? Video listesine baktoğımda videonun yanındaki para kazanma işareti gri gözüküyor, düzenlemeye girdğimde para kazanma açık gözüküyor. Bilen varsa lütfen

https://www.dailymotion.com/user/BeyazFutbol/1

Bu şekilde siz de kendi kanalınızdaki videolara bakın. Beyazfutbol yerine tabi sizin kanal ismi olacak :) Eğer videolar reject yemediyse yasaklı kelime olduğundan reklam gösterimi olmayabilir ya da ara sıra şansa dm de böyle kanallara reklam göstertmeme durumu oluyor ona da yapacak bir şey yok.

kazancın sıfır çekmesi olayı dm ile çalışan herkesin yaşadıgı,yada yaşayacagı bi sorundur ve bildigim kadarıylada şu ana kadar buna bi çare bulabilen olmadı.mesela yakın bi arkadaşım vardı kanalı geçen yıl 7-8 ay boyunca o halde kaldı,günde 6-7k izleniyordu kanalda yani bisürü para kaybetti bu arada.ama 7-8 ay sonra birden normale döndü kanal,arkadaş hiç bişey yapmadan.ama aynı şekilde 10 ay oldu hala kanal bu halde duruyor diyen adamlarda gördüm.benimde şuan mesela eski-yeni farketmeksizin 5-6 aydır bu durumda olan kanallarım var be elimden hiçbişey gelmiyor.bi çaresi varsa,çözüm bulan olursa bi zahmet banada ulaşsın :)

Artık kazancın reklam göstermiyle alakası yok. Son 2 aydır açtığım kanallardaki videoların hepsinde reklam çıkıyo, ama çoğunda kazançlar yansımıyo, kanalların nerdeyse hepsi 0 çekiyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri