9 Ağustos güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İzlenim ve kazançlar dipte.
Daily ne zaman adam akıllı iş yaptıki.
Eylül, Aralık arası az kıpırdar sonra yine aynı şekilde devam.
10k izlenime 0.50 centgerçekten ytube ile kıyasladığımızda uçurum var arada
dmde ne zaman neyin ne olacagı gerçekten belli degil.normalde güzel güzel orta halli kazanan bikaç kanala bakıyorum mesela şimdi,normalde 1$ civarı cpmleri bu kanalların.bi kanal bu ay 24k izlenime 3.12$ vermiş,diger bi kanal 5k izlenime 0.44$ vermiş,8k izlenime 0.10$ veren var,19k izlenime 1.50$ veren var,26k izlenime 5$ veren var...arada normal seyrinde devam edenler yok mu?var tabi ama şu kanalların haline bak.kanallardaki videolar izleniyor,reklam çıkıyor,eşleşendir-d.engelidir bişey yok yani herşey geçen ay nasılsa öyle.ama geçen ay verdigi paraya bakıyorum bide şuan verdiklerine işte,resmen dalga geçiyor adamlar.biraz böyle gidip düzeldigide oluyor,bidaha o kanalın hiç düzelmedigide.nasıl bi sistemleri var bu adamların,yada gerçekten ortada bi sistem var mı çok merak ediyorum ben![]()
Sanırım şu zamanlarda dailymotion kazançlarındaki düşüşün sebebi, video önü reklamların çıkmamasından kaynaklanıyor. Dün fark ettim kanallarda video önü reklam çıkmıyor, video yanı ve video üstü banner reklamlar çıkıyor. Gösterime para verdiğini hiç zannetmiyorum tık gelirse veriyordur ona da tıklanma ihtimali çok düşük. Daha önce bu tarz reklamlar gören oldu mu, kazançları nasıldı ?
Çıkan reklamlar şu şekilde http://prntscr.com/ki6ucq
http://prntscr.com/ki6usl
Aynen, reklam politikalarını değiştirdiler. Eskiden 1 video görüntülemesine 3 reklam filan çıkardı. Şimdi 1 video görüntülemesine 1 reklam gösterimi anca çıkıyor
Ne zaman oldu bu hocam yeni mi ? Video reklamlarda tek reklam çıkıyordu bunda 3 reklam çıkıyor -altta, üstte, sağ tarafta- ama banner reklam olduğu için gösterime para vermez sanırım, tık gerekir o da zor yani
ben de hala ödeme bekliyorum. Ödeme konusunu hortlatıp küfür yemek istemediğim için buraya yazdım. Kuveyttürk dolar ödemesi bekleyen var mı başka? veya ödeme bekleyen
ben de hala ödeme bekliyorum. Ödeme konusunu hortlatıp küfür yemek istemediğim için buraya yazdım. Kuveyttürk dolar ödemesi bekleyen var mı başka? veya ödeme bekleyen
Kanalları toplu kontrol ediyorum cpm okadar düşük okadar az $ artıyor ki yeni günlerin eklendiğini bile farkedemiyorumkaç gündür hadi benim netim sorunlu,dm ile ugraşan diger arkadaşlar neden konuyu takip etmiyor.boşlamayalım konuyu lütfen
14-15-16 Ağustos güncel
kaç gündür hadi benim netim sorunlu,dm ile ugraşan diger arkadaşlar neden konuyu takip etmiyor.boşlamayalım konuyu lütfen
14-15-16 Ağustos güncel
Hocam asıl senin yazman gerekli neden kendini kısıtlıyorsun ödeme alan/almayanlar için konu
ayrıca herkesin geldi bildiğim kadarı ile senin ki gelicek aya kalmış olabilir
Konuya yaz![]()
Kanalları toplu kontrol ediyorum cpm okadar düşük okadar az $ artıyor ki yeni günlerin eklendiğini bile farkedemiyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.