Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
İzlenim ve kazançlar dipte.
Daily ne zaman adam akıllı iş yaptıki.
Eylül, Aralık arası az kıpırdar sonra yine aynı şekilde devam.

10k izlenime 0.50 cent :mad: gerçekten ytube ile kıyasladığımızda uçurum var arada

dmde ne zaman neyin ne olacagı gerçekten belli degil.normalde güzel güzel orta halli kazanan bikaç kanala bakıyorum mesela şimdi,normalde 1$ civarı cpmleri bu kanalların.bi kanal bu ay 24k izlenime 3.12$ vermiş,diger bi kanal 5k izlenime 0.44$ vermiş,8k izlenime 0.10$ veren var,19k izlenime 1.50$ veren var,26k izlenime 5$ veren var...arada normal seyrinde devam edenler yok mu?var tabi ama şu kanalların haline bak.kanallardaki videolar izleniyor,reklam çıkıyor,eşleşendir-d.engelidir bişey yok yani herşey geçen ay nasılsa öyle.ama geçen ay verdigi paraya bakıyorum bide şuan verdiklerine işte,resmen dalga geçiyor adamlar.biraz böyle gidip düzeldigide oluyor,bidaha o kanalın hiç düzelmedigide.nasıl bi sistemleri var bu adamların,yada gerçekten ortada bi sistem var mı çok merak ediyorum ben :)

dmde ne zaman neyin ne olacagı gerçekten belli degil.normalde güzel güzel orta halli kazanan bikaç kanala bakıyorum mesela şimdi,normalde 1$ civarı cpmleri bu kanalların.bi kanal bu ay 24k izlenime 3.12$ vermiş,diger bi kanal 5k izlenime 0.44$ vermiş,8k izlenime 0.10$ veren var,19k izlenime 1.50$ veren var,26k izlenime 5$ veren var...arada normal seyrinde devam edenler yok mu?var tabi ama şu kanalların haline bak.kanallardaki videolar izleniyor,reklam çıkıyor,eşleşendir-d.engelidir bişey yok yani herşey geçen ay nasılsa öyle.ama geçen ay verdigi paraya bakıyorum bide şuan verdiklerine işte,resmen dalga geçiyor adamlar.biraz böyle gidip düzeldigide oluyor,bidaha o kanalın hiç düzelmedigide.nasıl bi sistemleri var bu adamların,yada gerçekten ortada bi sistem var mı çok merak ediyorum ben :)

Sanırım şu zamanlarda dailymotion kazançlarındaki düşüşün sebebi, video önü reklamların çıkmamasından kaynaklanıyor. Dün fark ettim kanallarda video önü reklam çıkmıyor, video yanı ve video üstü banner reklamlar çıkıyor. Gösterime para verdiğini hiç zannetmiyorum tık gelirse veriyordur ona da tıklanma ihtimali çok düşük. Daha önce bu tarz reklamlar gören oldu mu, kazançları nasıldı ?

Çıkan reklamlar şu şekilde http://prntscr.com/ki6ucq
http://prntscr.com/ki6usl

Sanırım şu zamanlarda dailymotion kazançlarındaki düşüşün sebebi, video önü reklamların çıkmamasından kaynaklanıyor. Dün fark ettim kanallarda video önü reklam çıkmıyor, video yanı ve video üstü banner reklamlar çıkıyor. Gösterime para verdiğini hiç zannetmiyorum tık gelirse veriyordur ona da tıklanma ihtimali çok düşük. Daha önce bu tarz reklamlar gören oldu mu, kazançları nasıldı ?

Çıkan reklamlar şu şekilde http://prntscr.com/ki6ucq
http://prntscr.com/ki6usl

Aynen, reklam politikalarını değiştirdiler. Eskiden 1 video görüntülemesine 3 reklam filan çıkardı. Şimdi 1 video görüntülemesine 1 reklam gösterimi anca çıkıyor

Aynen, reklam politikalarını değiştirdiler. Eskiden 1 video görüntülemesine 3 reklam filan çıkardı. Şimdi 1 video görüntülemesine 1 reklam gösterimi anca çıkıyor

Ne zaman oldu bu hocam yeni mi ? Video reklamlarda tek reklam çıkıyordu bunda 3 reklam çıkıyor -altta, üstte, sağ tarafta- ama banner reklam olduğu için gösterime para vermez sanırım, tık gerekir o da zor yani

13 Ağustos güncel.
Reklamlar ve kazançlar hala berbat.
Bu aydan sonrada böyle devam ederse, Daily'de azalarak bitiyor demektir.

ben de hala ödeme bekliyorum. Ödeme konusunu hortlatıp küfür yemek istemediğim için buraya yazdım. Kuveyttürk dolar ödemesi bekleyen var mı başka? veya ödeme bekleyen

ben de hala ödeme bekliyorum. Ödeme konusunu hortlatıp küfür yemek istemediğim için buraya yazdım. Kuveyttürk dolar ödemesi bekleyen var mı başka? veya ödeme bekleyen

Hocam asıl senin yazman gerekli neden kendini kısıtlıyorsun ödeme alan/almayanlar için konu

ayrıca herkesin geldi bildiğim kadarı ile senin ki gelicek aya kalmış olabilir
Konuya yaz :)

Kufur edenin ayibi kendine. Burasi bir forum kufur yazan banlanir bu kadar basit.

Hem odemelerde gerçeklesti yani sikinti olmaz eden zaten kafadan sakat olmali

kaç gündür hadi benim netim sorunlu,dm ile ugraşan diger arkadaşlar neden konuyu takip etmiyor.boşlamayalım konuyu lütfen :)

14-15-16 Ağustos güncel

kaç gündür hadi benim netim sorunlu,dm ile ugraşan diger arkadaşlar neden konuyu takip etmiyor.boşlamayalım konuyu lütfen :)

14-15-16 Ağustos güncel
Kanalları toplu kontrol ediyorum cpm okadar düşük okadar az $ artıyor ki yeni günlerin eklendiğini bile farkedemiyorum :)

bizde bekliyoz dostum haziran ayı kazancını alamadık eylül sonuna kadar gelirse gelir gelmezse artık allah bilir kac ay sonra gelir bilmiyorum bazen 2tane fatura gönderdikleri nadirende oluyor oda şansımıza

Hocam asıl senin yazman gerekli neden kendini kısıtlıyorsun ödeme alan/almayanlar için konu

ayrıca herkesin geldi bildiğim kadarı ile senin ki gelicek aya kalmış olabilir
Konuya yaz :)

benimde haziran ayı kazancım bekleyen faturada duruyor sistemler yine ekime kadar para almalısınız yazmıslar almazsanız tekrar yazın mali birime iletelim yazmışlar ingilizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri