3 Ağustos güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende 0.97![]()
bende eskiden burası 4,5-5$ arasıydı. artık o rakamlar hayal sanki. Şöyle cpm 2$ olsa benim için o bile yeterli
Bende 0.97İçerik izleyeni de abd,ingiliz,kanada felan en yüksek olması gereken yerler.
Her kanalı kontrol edemiyorum cpm ne oldu diye ama geçenlerde iyi cpm çıkaran bir kanalı kontrol ettim 1 video güzel izlenim almış iyide cpm si vardı (sanırım 3-4$ arası idi)üstelik video india idiaz ama bendede bi artış var.mesela geçen ay 0.2-0.3$ olan cpmler 0.55-0.70$ a çıkmış.izlenimlerin geldigi ülkelerde sırasıyla abd,uk,canada,australia,india... hadi india yı anladık,cpmsi az.e arkadaş cpmyi en düşük ülkeyi baz alarak mı ayarlıyor bunlar![]()
İzlenim de düşük ama benim asıl sıkıntı cpm ler. Lokasyona göre verdiği cpm 0.76 , 1.15 dolar arası şaka gibi. Hani videoların ort. izlenme süresi felan da 9 dk.izlenimleri düşen var mı ? 3-4 gündür yarı yarıya düştü benimkiler yaz sezonu olmasından mı kaynaklı acaba![]()
İzlenim de düşük ama benim asıl sıkıntı cpm ler. Lokasyona göre verdiği cpm 0.76 , 1.15 dolar arası şaka gibi. Hani videoların ort. izlenme süresi felan da 9 dk.
Merhaba arkadaşlar, bende para kazanma tüm videolarda açık olmasına ramen, rekla. gösterimi ve kazanç 2 aydır 0 gözüküyor sebebini bilen varmı? Video listesine baktoğımda videonun yanındaki para kazanma işareti gri gözüküyor, düzenlemeye girdğimde para kazanma açık gözüküyor. Bilen varsa lütfen
Merhaba arkadaşlar, bende para kazanma tüm videolarda açık olmasına ramen, rekla. gösterimi ve kazanç 2 aydır 0 gözüküyor sebebini bilen varmı? Video listesine baktoğımda videonun yanındaki para kazanma işareti gri gözüküyor, düzenlemeye girdğimde para kazanma açık gözüküyor. Bilen varsa lütfen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.