Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
sadece 1 kanala bakarak cpm düştü çıktı diyince böyle oluyor tabi :) hepsinde artış olacak ki güzel haber diyelim.bagzı kanalda düşürmüşler,bagzılarında artırmışlar biraz.degişen bişey yok yani aslında...

25 temmuz güncel.

edit : cpmlerle alakalı yazayım yine :) bi kanala bakıyorum 0.80den 0.90a çıkmış diye seviniyorum.sonra diger bi kanala giriyorum,3.80den 2ye düşmüş cpm :D

hocam konu ile alakalı oldugu için buradan soruyorum sizde de reklam çok çıkınca cpm düşüyor mu ? 2 gündür reklam fazla ama cpm normal günlere göre yarı yarıya düşmüş.

tabiki hocam,genel olarak dm nin bilinen en eski çakallıgı :) kanalın izlenim arttıkca ya reklam gösterimini ya cpmyi düşürüyor.kanal yeri geliyor 1k izlenimede aynı parayı alıyor,5k izlenimede....

izlenim 10k reklam gösterimi 3k cpm 0.29 kazanç 0.90 teşekkürler daily

bagzı kanallar bendede öyle hatta daha beterleride var hocam.26k izlenime 3$ aldıgım bi kanal gördüm geçen gün mesela :) ama aynı şekilde 2k izlenime 8k reklam çıkardıgı kanalımda var.cpm zaten hepimizin ortak derdi,en büyük sorunu dmnin bence.

Kazancının her ne olursa olsun 10/1 ni veren bir firma dm ancak buna bile şükür etmeliyiz şu dönemde hikmetinden sual olmuyor dm nin :)

Burası yeri midir bilmiyorum ama bir arkadaşım bu sorumu cevaplarsa çok memnun olurum.
Ben Daly den payonör hesabı oluşturdum..Banka Hesabı olarak da Halkbankta bulunan TL hesabımı verdim..Şimdi Daily ödemeyi Usd yaparsa para benim hesabıma gelir mi?
Yoksa Payonerde ille banka hesabı usd mi olacak?

Burası yeri midir bilmiyorum ama bir arkadaşım bu sorumu cevaplarsa çok memnun olurum.
Ben Daly den payonör hesabı oluşturdum..Banka Hesabı olarak da Halkbankta bulunan TL hesabımı verdim..Şimdi Daily ödemeyi Usd yaparsa para benim hesabıma gelir mi?

Farketmez kur bozumu farkı olur sadece ancak size tavsıyem enpara dolar hesabı açıp onu vermeniz bu sayede dolar olarak alabılırsınız hesabınıza kur zararınız olmaz

banka eklerken hangi kura göre ekledigine dikkat etmen lazım dolar hesabına tl iban eklersen hesaba geçmiyor enparada ben öyle bi hata yaptıgımdan biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri