Dailymotion kanal kapanmaları başladı !!

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Çekirge sürüsü gibiyiz maaşaallah gittiğimiz yeri kurutuyoruz:D

bu ay çoğu arkadaşda ödemeleri eskik almış cogu kanalın ödemesi yapılmamış bi umut daha kül oldu sanırım

Herkes usulunce spam yapsa bu duruma gelmezdiniz. Forum konularını okuduğumda Alex nickli arkadaşa övgüler yağdırılıyordu bir çok konuda.

Kendisi günde yüzlerce kanal açıyordu sanırım okuduğum kadarıyla. Baktığımda yine dailymotionda da aynı çalışma şekli devam ediyordu. Bu sadece bir örnek kimse üzülmesin kızmasın.

Bilmeyenler için bir çalışma şekli..
2 Kanal çalısıyorum. 1. kanala ilk etepta attıgım 60-70 kısa videoyuyu manuel doldurana kadar en az 3 en çok 5 gün sürüyor çalışma yaptığım kanala videoları yuklerken nizami olarak her 24 saatte 2. kanala kısa videoları yüklemeye devam ediyorum 3-4-5 günlük sürede 2. kanalımda 200 kadar kısa video oluyor. 1 kanaldaki kısa videolar bittiğinde 2. kanala geçiyorum 200 videoyu tamamlıyana kadar 1.kanalda 400-500 kısa videom oluyor 1 kanalıma şu anda 1 ve 2. kanalıma 1 ay aralıksız çalışıcak konuma getirdim..

Bana faydası takipciler güncel kanalları seviyor güncel içerik olunca iyi oluyor takipci iyi geliyor. 1 ay tek içerik girmediğim kanal bile günlük en kötü 2-3 dolar kazandırıyor..

Video yüklerken notlar alıyorum izlenim almıs bir video dizi ise gününü not ediyorum çok izlenim almış diziler hakkında araştırma yapıyorum Manuel çalısıyorum fakat kısa video bugunu kullanıyorum..

15-20 gün önce bana ait olmayan,başka sitelerde rastladıgım bagzı kanalların kapalı oldugunu gördüm.ayrıca dm kanalım kapandı diyen arkadaşlar aylar öncede vardı.tamam,dm yt kadar para vermiyor ama en azından akmasada damlıyor.adam gibi çalışsak ne güzel uzun bi sürede buradan ekmek yeriz.

15-20 gün önce bana ait olmayan,başka sitelerde rastladıgım bagzı kanalların kapalı oldugunu gördüm.ayrıca dm kanalım kapandı diyen arkadaşlar aylar öncede vardı.tamam,dm yt kadar para vermiyor ama en azından akmasada damlıyor.adam gibi çalışsak ne güzel uzun bi sürede buradan ekmek yeriz.

evet hocam kapanıyordu ama son 1 haftadır baya sıklaştı inş daha büyük yaptırımlar olmazda azda olsa kazanırız

Olur mu? Adam akilli hareket edilse youtube bile suan bu halde degilde bundan 1-2 sene onceki halinde olurdu. Simdi unlemi mumla arar hale geldik. Millet 1 kanaldan 10 dolar kazansak 1000 kanal acar paranin gozune vururum kafasinda. Boyle devam ettigi surecede bu tarz seyler cok cabuk kurumaya devam eder.

Dm den uzaklaştırma çabaları volume 1 :D

hiç bir alakası yok, arkadaşın dediği tamamen doğru.

takip ettiğim 2-3 kanal onaylı ve onaysız olarak hepsi kapandı.
geçen gün bi kişininde onay tikini aldılar içim cız etti onun yerine..

sana link olarakta atabilirim kapananları yani web archive 'den kontrol ederek. :) onay tik 'i olanlar var biliyorum ama şunu diyim bunu okuyorlarsa büyük hata yapıyorsunuz fayda çok ama... hayırlısı diyorum

Şunun şurasında birkaç kanal ile para kazanmaya çalışıyorum. Yüzlerce kanal açanlar yüzünden yakında buradan da kapı dışarı atılırız hep beraber. insanoğlu çok doyumsuz. az ile hiç yetinmiyor maalesef. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacağız. Hadi hayırlısı bakalım.

4 tane kanalım vardı azda olsa birşey getiriyordu 3 tane vınlamış :D ip felanda değiştiriyordum neden öle oldu bilmiyorum :D

1000 tane kanal açma zihniyetinde olan insanlar olduğu sürece dailymotionda bitmek zorunda.

Dm yaptığı çok saçma nerdeyse 6-7 aydır bu forum dm ile tanıştı geçiş vs resmen kullanım ve aradığını bulabilme oranı %100 arttı tamam teşekkür beklemıyoruzda bu kadarda soğuk olursa yt nin gölgesinde kalmaya devam eder :)

Şunun şurasında birkaç kanal ile para kazanmaya çalışıyorum. Yüzlerce kanal açanlar yüzünden yakında buradan da kapı dışarı atılırız hep beraber. insanoğlu çok doyumsuz. az ile hiç yetinmiyor maalesef. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacağız. Hadi hayırlısı bakalım.

Çok haklısın kardeşim.

Malesef birşeyin cılkını çıkarmadan edemiyoruz. Bir yerde bir para kapanma kapısı görünce bazıları maalesef ağzının suyu akarak saldırıyor önünü arkasını düşünmeden. Yüzlerce binlerce kanal açmakla da kalmıyor maalesef başka kanallara saldırıyor o yazmak istemediğim kelime ile.

DM'de de bu olay oldu muhtemelen.

Deneme amaçlı sadece 3 kanal açtım 1-2 ay önce. İçerilerinde 5-10 video var her birinin. Ara ara kontrol ettim. Çok izlenmeye başlayan videolar tek tek silindi bir kaç gün arayla. Bunlar muhtemelen bu saldırılar yüzünden oldu f*** ile. Şimdi bu konuyu görünce tekrar bu 3 kanala bakayım dedim onlar da kapanmış mı acaba diye. Henüz kapanmamışlar ama fazla izlenim almayan bir kanal iyi izlenim almaya başlamış. Tabi sebebi diğer kanalların kapanması. Benimki de kapanır demekki yakında.

DM yoğun talebin ardından bir süre şoka girip bekledi ve cevabını verdi; "Hayvan gibi şiyapıyonuz yaa! Dinime imanıma hepiğize de bi dekmik vursam varya yuvarlarım atarım ha"

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:
Dailymotion Toplu Kanal Kapanmaları Tek Konu yakında.... :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dailymotion dan para kazanmak istiyosanız özgüne geçin :D

nerde o 2k kanal alıcam diyen, hergun 100 kanala filmleri doldurucam diyen arkadaşlar görün bu konuyu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri