Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daily kanalları bile şöyle 1-2 sene sonra değerlenecek arkadaşlar şimdiden açıp içlerine 5-10 video ekleyip onay yapıp köşeye bırakmak lazım
Bunu neye dayanarak öngürüyorsun hocam?
Ayni sekilde bunu neye dayanarak soyluyorsun?
DM çalışanlarının beceriksizliğinden ibaret,12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değil boş kürek salladığımız ağır basıyor![]()
2 yıldır daily ile uğraşan biri olarak bu ay en düşük kazancları yaşıyorum. Aralık ile kıyaslarsam ocak onun %60 düşüğüydü ama şubat tam bir felaket. Ocağın yarısı bile olamayacak bu gidişle. O derece düştü kazanclar. Bunun sebebini kimisi daily nin yılın ilk aylarında aktif kampanyaları olmamasına baglıyor ama bende bu aşırı yüklenmeye baglıyorum
İleride olacak senaryoyuda şöyle düşünüyorum. Muhtemelen türkiyeye para kazanmayı kapatıp hadi artık yeter biz kapattıp diyip giderler diye düşünüyorum. Çünkü bir işin afedersiniz ama mokunu çıkarmadan yapmıyoruz. İzlenim alan biraz videom olsun hemen saldırılar başlıyor. Aynı videodan 30 tane kopya görüyorum falan. Kısacası çok uzun görmüyorum daily nin sonunu. İnş hayırlısı olsun
Manuel 4 video attım , Yükleme Askıya Alındı
Sistemimiz tarafından, hesabınız üzerinden çok kısa bir zaman aralığında çok yüksek oranda yükleme faaliyeti gerçekleştirildiği tespit edildi, diyor. Çok ilginç =)
süreleri ve boyutları limitleri aşmıyordu ama yinede askıya mı alındı demek istedin hocam?bunları aştıysa normal çünkü![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.