Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağolun arkadaşlarDailymotionuda bitirdiniz
Bilmeyenler için bir çalışma şekli..
2 Kanal çalısıyorum. 1. kanala ilk etepta attıgım 60-70 kısa videoyuyu manuel doldurana kadar en az 3 en çok 5 gün sürüyor çalışma yaptığım kanala videoları yuklerken nizami olarak her 24 saatte 2. kanala kısa videoları yüklemeye devam ediyorum 3-4-5 günlük sürede 2. kanalımda 200 kadar kısa video oluyor. 1 kanaldaki kısa videolar bittiğinde 2. kanala geçiyorum 200 videoyu tamamlıyana kadar 1.kanalda 400-500 kısa videom oluyor 1 kanalıma şu anda 1 ve 2. kanalıma 1 ay aralıksız çalışıcak konuma getirdim..
Bana faydası takipciler güncel kanalları seviyor güncel içerik olunca iyi oluyor takipci iyi geliyor. 1 ay tek içerik girmediğim kanal bile günlük en kötü 2-3 dolar kazandırıyor..
Video yüklerken notlar alıyorum izlenim almıs bir video dizi ise gününü not ediyorum çok izlenim almış diziler hakkında araştırma yapıyorum Manuel çalısıyorum fakat kısa video bugunu kullanıyorum..
kısa video bug ı nedir?
sağolun arkadaşlardailymotionuda bitirdiniz
spam game over.
Spam bitti.![]()
DM çalışanlarının beceriksizliğinden ibaret,12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değil boş kürek salladığımız ağır basıyor![]()
Benim kanalda da öyleydi 12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değildi bugün belli oldu
Güncelleme yapılmayan kanalların sonu karanlık gibi
Yaw güncelleniyorda komik rakamlar 15-20 gibi reklam gösterimi 5-10k izlenim olmasına rağmen..Bazı kanallarda buda yok tabi 0 çekiyor.
Bir yeri daha kurutmayi basardik..
Adamlar teknik sorun yaşıyor, belli ki beceriksizler bunun bizimle büyük bi ölçüde ne alakası var hocam?
Adamlar teknik sorun yaşıyor, belli ki beceriksizler bunun bizimle büyük bi ölçüde ne alakası var hocam?
Kardeş benim DM'de özgün kanalımda var. İzlenimler az da olsa tüm reklam gösterimleri yansıyor 2 gün geriden gelerek.
Ama spam kanal ocak ortasından beri güncellenmiyordu ki bugün kendisiyle vedalaştık. Teknik sorun neden sadece spam kanalda oluyor
Bence bir şekilde "Sen bi dur bakalım orda" gibisinden kanalı fişliyorlar. O yüzden bu işaretlenen kanallarda reklam gösterimleri güncellenmiyor, ya da zaten hiç reklam gösterilmiyor da olabilir. Sonra sırası gelince kanalı hüpletiyorlarTabi DM personeli çok olduğundan birisi kanalı kapatırken diğeri es geçebilir. Belki biraz da şans işi. Biraz ilyas gibi konuştum ama neyse
Bu arada geçen hafta yabancı bir forumda DM çalışanların konusuna baktım. Onlarda bizdeki kadar güncellenmeme olayı dile getirilmemiş. Herkesin keyfi yerindeydi benim okuduğum forumda. Belki TR'ye, YT'nin bitişi sonrası DM'ye aşırı yüklenme ve bot olayları akabinde ayrı muamele yapıyor olabilirler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.