Dailymotion kanal kapanmaları başladı !!

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Sağolun arkadaşlar :) Dailymotionuda bitirdiniz

Sağolun arkadaşlar :) Dailymotionuda bitirdiniz

Abi haklısın adamlar sanıyor daha fazla daha fazla kanal yapıyım kazanıyım çok para gelsin ama farkında değilki zaman geçtikçe bu iştede çok zorlanacak ve 2-3 kanal yapmak varken onlardan iyi kazanabilirken aç gözlülük yapıp o 2-3 kanaldan kazanacağı iyi parayıda kaybedicek.

Herkes aklını başına alsın arkadaşlar.

Bilmeyenler için bir çalışma şekli..
2 Kanal çalısıyorum. 1. kanala ilk etepta attıgım 60-70 kısa videoyuyu manuel doldurana kadar en az 3 en çok 5 gün sürüyor çalışma yaptığım kanala videoları yuklerken nizami olarak her 24 saatte 2. kanala kısa videoları yüklemeye devam ediyorum 3-4-5 günlük sürede 2. kanalımda 200 kadar kısa video oluyor. 1 kanaldaki kısa videolar bittiğinde 2. kanala geçiyorum 200 videoyu tamamlıyana kadar 1.kanalda 400-500 kısa videom oluyor 1 kanalıma şu anda 1 ve 2. kanalıma 1 ay aralıksız çalışıcak konuma getirdim..

Bana faydası takipciler güncel kanalları seviyor güncel içerik olunca iyi oluyor takipci iyi geliyor. 1 ay tek içerik girmediğim kanal bile günlük en kötü 2-3 dolar kazandırıyor..

Video yüklerken notlar alıyorum izlenim almıs bir video dizi ise gününü not ediyorum çok izlenim almış diziler hakkında araştırma yapıyorum Manuel çalısıyorum fakat kısa video bugunu kullanıyorum..

kısa video bug ı nedir?

http://www.ytpara.com/1333982-post60.html

Bu mesajımda bahsettiğim, kazançları güncellenmeyen deneme kanalım bugün kapatılmış :D 70k izlenim çöpe gitti be. Siz de kontrol edin bakalım kanallarınızı

O değil de nereye el attıysam kurudu. Youtube'da spam yapmak kısmet olmadı. Tam birşeyler yapalım diye niyetlenmişken YT spam çok darbe aldı.
Sonra DM'de deneme amaçlı içinde 5-10 video bulunan 3 kanal açtım. Kazançlar güncellenmemeye başladı :)

Uğursuzluğumun spam sektörüne vermiş olduğu zarardan dolayı özür dilerim :)

DM çalışanlarının beceriksizliğinden ibaret,12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değil boş kürek salladığımız ağır basıyor :)

DM çalışanlarının beceriksizliğinden ibaret,12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değil boş kürek salladığımız ağır basıyor :)

Benim kanalda da öyleydi 12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değildi bugün belli oldu :D

Güncelleme yapılmayan kanalların sonu karanlık gibi

Benim kanalda da öyleydi 12 ocaktan beri kime çalışıyoruz belli değildi bugün belli oldu :D

Güncelleme yapılmayan kanalların sonu karanlık gibi

Yaw güncelleniyorda komik rakamlar 15-20 gibi reklam gösterimi 5-10k izlenim olmasına rağmen..Bazı kanallarda buda yok tabi 0 çekiyor.

Yaw güncelleniyorda komik rakamlar 15-20 gibi reklam gösterimi 5-10k izlenim olmasına rağmen..Bazı kanallarda buda yok tabi 0 çekiyor.

Benim kapanan kanalda da 3-4 gün önce 1 reklam gösterimi olmuş 4k izlenimde :) Valla Youtube sanki biraz istemem yan cebime koy diyordu bir şekilde müsamaha gösteriyordu ama DM çok ışık vermedi sanki. Güzel de içerik bulmuştum be :D

Son bir aydaki kazançlarım önemli ölçüde düştü. Youtube dan ümidi kalmayan yüzlerce kanal açan aç gözlüler yüzünden bir para kazanma kapısı daha kapanacak. Yüz tane kanal açacaksın da ne olacak. çok mu kazanacaksın. Youtube dan ders alınmadı mı. Alt tarafı bir kaç kanal ile çalışıyordum. Ondan da olacağım.

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------

Son bir aydaki kazançlarım önemli ölçüde düştü. Youtube dan ümidi kalmayan (yüzlerce kanal açan) aç gözlüler yüzünden bir para kazanma kapısı daha kapanacak. Yüz tane kanal açacaksın da ne olacak. Çok mu kazanacaksın. Youtube dan ders alınmadı mı. Alt tarafı bir kaç kanal ile çalışıyordum. Ondan da olacağım.

Olur youtubeden sonra orası kaldı zaten orada kurur bir tane kanalım var DM de bire video var duruyor hiç ilgilenmiyorum dursun uzun bir süre ilerleyen yıllarda ilgilenecem

Adamlar teknik sorun yaşıyor, belli ki beceriksizler bunun bizimle büyük bi ölçüde ne alakası var hocam?

Bu odeme zamani teknik bi sorun mu yoksa degil mi gorecegiz bakalim. Ocak 12'ye kadar yansiyan miktari kesinlestirip oderlerse sikinti buyuk.

Adamlar teknik sorun yaşıyor, belli ki beceriksizler bunun bizimle büyük bi ölçüde ne alakası var hocam?

Kardeş benim DM'de özgün kanalımda var. İzlenimler az da olsa tüm reklam gösterimleri yansıyor 2 gün geriden gelerek.

Ama spam kanal ocak ortasından beri güncellenmiyordu ki bugün kendisiyle vedalaştık. Teknik sorun neden sadece spam kanalda oluyor :o

Bence bir şekilde "Sen bi dur bakalım orda" gibisinden kanalı fişliyorlar. O yüzden bu işaretlenen kanallarda reklam gösterimleri güncellenmiyor, ya da zaten hiç reklam gösterilmiyor da olabilir. Sonra sırası gelince kanalı hüpletiyorlar :) Tabi DM personeli çok olduğundan birisi kanalı kapatırken diğeri es geçebilir. Belki biraz da şans işi. Biraz ilyas gibi konuştum ama neyse :D

Bu arada geçen hafta yabancı bir forumda DM çalışanların konusuna baktım. Onlarda bizdeki kadar güncellenmeme olayı dile getirilmemiş. Herkesin keyfi yerindeydi benim okuduğum forumda. Belki TR'ye, YT'nin bitişi sonrası DM'ye aşırı yüklenme ve bot olayları akabinde ayrı muamele yapıyor olabilirler.

Kardeş benim DM'de özgün kanalımda var. İzlenimler az da olsa tüm reklam gösterimleri yansıyor 2 gün geriden gelerek.

Ama spam kanal ocak ortasından beri güncellenmiyordu ki bugün kendisiyle vedalaştık. Teknik sorun neden sadece spam kanalda oluyor :o

Bence bir şekilde "Sen bi dur bakalım orda" gibisinden kanalı fişliyorlar. O yüzden bu işaretlenen kanallarda reklam gösterimleri güncellenmiyor, ya da zaten hiç reklam gösterilmiyor da olabilir. Sonra sırası gelince kanalı hüpletiyorlar :) Tabi DM personeli çok olduğundan birisi kanalı kapatırken diğeri es geçebilir. Belki biraz da şans işi. Biraz ilyas gibi konuştum ama neyse :D

Bu arada geçen hafta yabancı bir forumda DM çalışanların konusuna baktım. Onlarda bizdeki kadar güncellenmeme olayı dile getirilmemiş. Herkesin keyfi yerindeydi benim okuduğum forumda. Belki TR'ye, YT'nin bitişi sonrası DM'ye aşırı yüklenme ve bot olayları akabinde ayrı muamele yapıyor olabilirler.

Konu spam olayı olduğunu düşünmüyorum zaten spama karşı aldıklarımı önlem yetiyor(yükleme sınırı)...
Güncellenen spam kanalımdan analiz. Diğer 2 kanalımda cpm güncel olsa da reklam olayı 0 hep.... Teknik sorun olduğu yönünden kararlıyım yada dediğiniz gibi reklam çıkmama sorunu var... Not: İzlenim 5-10k arasıdır,eskiden %50ini reklam kazancı sayardı atıyorum 10k nın 5ksi gibi..Durum şimdi böyle :(
dkYlWD.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri