Dailymotion kanal kapanmaları başladı !!

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

wazzup

Kayıtlı Üye
Dm kanal kapanmaz diyenler artık tekrar düşünsünler. Onaylı rozetli dediğimiz farklı açıklardan çıkarılan kanallar bir bir kapatılıyor.

Bunun yanında normal partner hesabı kanallarda atılmaya başlandı. Ben bugün kazandıran bir kanalımın kapanmasıyla durumu fark ettim ve benzer içeriklerde yaptığım araştırmalarda bir sürü kanal kapatılmış.

Yani dm artık sorgusuz kapatıyor herşey eskisi kadar kolay değil..;)

Bir çok onaylı rozetli kanal kapatılıyor zaten onlarda bazı açıklarla bunu yaptılar kapanmaları normal.

Bir çok onaylı rozetli kanal kapatılıyor zaten onlarda bazı açıklarla bunu yaptılar kapanmaları normal.

Sadece onlar değil normal kanallarda kapatılıyor. Muhtemelen telif şikayeti alıyor kanallar dm de direk siliyor.

Her kuruluşun risk oranları vardır.Mesela youtube bunu %1 oranında tutmaya çalışıyor.Bu dailymotionun hedeflerinin zorlanmaya başlandığını gösteiyor.Bundan sonra dailymotionda duruma göre spama daha çok yaptırım uygulayabilir.Çünkü agresif şekilde dailymotionda spam yapılıyor.Youtube denizse daily havuzdur.Bu havuz youtube'dan gelenleri sığdıramaz.

Dm kanal kapanmaz diyenler artık tekrar düşünsünler. Onaylı rozetli dediğimiz farklı açıklardan çıkarılan kanallar bir bir kapatılıyor.

Bunun yanında normal partner hesabı kanallarda atılmaya başlandı. Ben bugün kazandıran bir kanalımın kapanmasıyla durumu fark ettim ve benzer içeriklerde yaptığım araştırmalarda bir sürü kanal kapatılmış.

Yani dm artık sorgusuz kapatıyor herşey eskisi kadar kolay değil..;)

sadece onaylı rozetli kanal değil boş kanallarımda kapanmış benim 4 tane

kurutacak bir şey lazımdı.. hadi hunharca..

sanmıyorum ki daily nin server ları yt kadar çok olsun...o yüzden belli bir yerden sonra server ları hafifletmeye başlayacaklar zaten.arada artık kim kaynarsa.

böyle olacağı belliydi zaten.
ayrıca telif şikayeti gelirse en kral sistem bile seve seve siler. Hiç bir sistem 3 kuruş kazanıcam diye mahkemelerde uğraşıp 10 kuruş para ödemek istemez.

eee olacağı buydu hep diyorum, bizim milletimizin gözü doymaz hunharca saldırmak gerek 10 kanal açıp 1000 kazanacağına 1000 açıp 10 kazanıp o kazandığını da kaptırmasıdır .

Biraz yavaş spam yapın ağır gidin hunharca yapmaya gerek yok bence ,
kanal kapanmalarına hiç üzülmedim (: çok mu kötüyüm ben ya.

kanal kapanma uzun zamandır vardı zaten. gecen sene dahi kapanan kanallarım oluyordu
spam arttıkca bu kapanmalar dahada artacak hatta belki daha kotusu para kazanmayı direk türkiyeye kapatacaklar. ben ileriki donemlerde bunları bekliyorum acıkcası

Zaten adam yeterince esnek davranmış açığı kapatmıyor. çalış manuel kardeşim nedir dailynin eti budu adamların sunucusu bütcesi belli ne diye zorluyorsun adamın sunucularını..
20-30-40 telif alıyorsun adam sesini çıkartmıyor tamam hala devam partnerimsin diyor
Kısıtlı imkanıyla ödemeleri Youtubenin pini gelemeden yapıyor aralık kazancını 20 ocak gibi 20 günlük kısacık bir zamanda yapıyor
Yapmayın burayıda batırmayın.. Arkadaş admin Eleştiremiyoruz yaptında ne oldu belki 3-4 bin kazandın ama çoğumuzuda riske soktun banlattın yapmayı verseydin programı yaptıysana kendin kullanaydın..

dm üzerinde kanalı sınırsız nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı

Sinirsiz suresiz falan botlar yapildikca yt dm vs. Bole cope cevirirler.dm dediler hemen diger gun bot yazdilar be.

Hayır yani ne bekliyordunuz...2 dk kafa yorupta videonun izlenmesini, aranma hacmini araştırmadan hatta yüklediği videonun içeriğine bile bakmadan fütursuzca video basanlar yüzünden ayağımıza sıkmaya çok güzel bir şekilde devam ediyoruz. Ne kadar konuşsakda boş değişen hiçbirşey olmayacak.

az daha dayansaydı bari :D çok hızlı olmuş kapanan kanalların parasını verirler mi acaba diye bir soru sorarak konunun yönünü değiştireyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri