Dailymotion Kasım Kazançları Kesinleşti :D

Messerschmitt

Yasaklanmış
Dailymotion Aralık Kazançları Kesinleşmiş,gerçi daha kasım ödemelerini almadık:D

2uetbeo.jpg

BAŞLIK HATALI ARALIK KAZANCI OLACAK

yılbaşından beri yarı yarıya düştü kasım aralık ta oranlar iyiydi

bu dailmytiona uğraşmöayın fazla. Kanalın görüntülemesi 15k ama dashboardda 500 yazıyor şaka gibi.

Benim gibi olan var mı başka?

kaç izlenime 3 hane veriyor bu ? bilen biri bilgilendirebilirmi acaba

Cok kazanan adam gelip buraya ben dm den iyi kazandiriyor demez :D Deneyip kendiniz goruceksiniz arkadaslar bedava ekmek yok :)

Birşeyler buldum.Bu sistemle yüklemeye bile gerek olmadan başkalarının videolarını size verilen kodla sitenize embed yaparak kazanılabiliyormuş.

"Dailymotion'da Youtube tarzı para kazanıyorsunuz.Web siteniz üzerinden embed kodu ile koyduğunuzda kazanıyorsunuz.Şu anda bende bu şekilde kazanmaktayım.Video öncesi reklam ile kazanç sağlıyorsunuz.Her video da 1000 izlemeye 1-3 dolar arası kazanılıyor.Sizlere verdikleri kodu " syndication=verdikleri kod " şeklinde embed'e ekleyerek sitenizde yayınlıyorsunuz.Her seferde video öncesi reklam çıkmıyor.Arada sırada çıkıyor."

Kaynak : Dailymotion Kazanç Sistemi | WM Aracı

ödeme geldi satışlar başladı,derya kuzusu bunlar beyler tavşan kanı:D kapan gidiyo

2qks5lv.jpg

neresi zor hocam ilgilenmiyorum bile dedicated server internet parası çıktı:D

hiç ilgilenmeden server parası çıktıysa yine iidir en azından bu siteden para alan birini gördüm o da sensin youtube o kadar mazimiz var çok cazip bir şey olmalı ki girmemiz lazım o işe de ama fazla cazip gelmiyor.O siteye ayıracağım vakti youtube ayırırım diyorum.Bu benim kendi görüşüm ama para aldığın için tbr

hiç ilgilenmeden server parası çıktıysa yine iidir en azından bu siteden para alan birini gördüm o da sensin youtube o kadar mazimiz var çok cazip bir şey olmalı ki girmemiz lazım o işe de ama fazla cazip gelmiyor.O siteye ayıracağım vakti youtube ayırırım diyorum.Bu benim kendi görüşüm ama para aldığın için tbr

denicez usta kanal lazım mı:D

Dailymotion'da gece Kardeş Payını izleyem dedim, orda bile YT gibi kaps atıp boşluk yüklemişler.
Adamlar orda bile reklam kazancı almak için çakallık yapıyorlar.
Umarım o çakalları Daily banlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri