DailyMotion Kazanc Sitemini Deneyen Oldumu ?

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
bence burda en önemlisi hiçbir video sitesinin youtube kadar popüler olamaması ve dolayısıyla para kazandırmaması.

benim bir arkadaşım dizi sitesinde kullanıyor, aylık 4k civarı kazanıyor, ödemeler sorunsuz şekilde geliyor.
Ustad odemelerin sorunsuz alinacagindan suphemiz yok koskoca site dunyaca taninmis bir videos sitesi ama iste oranlarin yanisimasi filan nasil.

Mesela dizi sitesinde kullanan arkadasin az cok bilir.Gunluk hiti kac sitesinin bana onu soylesen ben asagi yukari cikarabilirim aldigi paraya oranla yaptigi izlenimi ve kazancini.Organik hiti ve tekil hiti yeterli yani.Yada site sahibi arkadasian sor bi fikrini al izlenimlere gosterimlere gore kazanci filan nasil diye odaha iyi bilir.

Hocam bir ara kendi sitemde daily Upload edip dizi yüklemiştim. Ancak 2 gün sonra hesabım kapatıldı. Dizi kurtlar Vadisi. Part part yüklemiştim

Videolardan para kazmak için önce başvuru yapıyorsun. Sana bir video yüklemeni videonun para kazanma için uygun olup olmadığının kontrol edeceklerini söylüyorlar. Kendi cameramla çektlğim videoyu dahi uygun görmediler. 2 defa başvuru yaptım ikisinde de onay alamadım.

ustad bilgi almak konusunda sikinti yok.Bilgimiz var yani kazandirdigi bi kazanc sekli oldugundan ozelliklerinden filan ama sormak istedigim ogrenmek istedigim sayimlari filan duzgunmu degilmi bunu bilmek istiyorum.

Zaten detayli bir bilgi alamazsam 1 ay deneyecegim daily'i kendim gorecegim nedir necidir.

bulasma derim muslera openvord diye bi sistemi var bizdeki adsense gibi
ama web üzerinden film isi yaparimda kaynagi dail kullanirim diyorsan belki
ama gerci cok cabuk telif geliyor öylede

bulasma derim muslera openvord diye bi sistemi var bizdeki adsense gibi
ama web üzerinden film isi yaparimda kaynagi dail kullanirim diyorsan belki
ama gerci cok cabuk telif geliyor öylede
Ustad yorum icin eyvallah ama Benim bildigim kadari ile illa kendi videonu yuklemen gerekmiyor,yani daily'deki bir videoyuda paylasabiliyorsun sitelerinde.Zaten film dizi filan telif isinde degilim bi sekilde telife takilmadan birseyler yapabiliriz ama bu daily'uzerindeki her videoyu paylasmamiza izin veriyor ve sayimlari duzgun oluyorsa gerisi sorun cikarmaz saniyorum.

bundan 2-3ay önce bunun için bir konu açmıştım forumda herkes google yandex ilişkisi neyse youtube dailymotionda odur demişti.ama denemek lazım arkadaşlar gerçekten telif yok bişi yok

Ustad yorum icin eyvallah ama Benim bildigim kadari ile illa kendi videonu yuklemen gerekmiyor,yani daily'deki bir videoyuda paylasabiliyorsun sitelerinde.Zaten film dizi filan telif isinde degilim bi sekilde telife takilmadan birseyler yapabiliriz ama bu daily'uzerindeki her videoyu paylasmamiza izin veriyor ve sayimlari duzgun oluyorsa gerisi sorun cikarmaz saniyorum.

özgün konusunda haklisin ustad simdi orda durum söyle
mesela dolar isigi vesaire olayi yok direk kanma aktif oluyor sana soruyor videonun reklamin kacinci saniyesinden sonrasi üceretli olsun youtubedeki 5 saniye sonra atla olayi gibi
birde söyle bir özellik var
mesela
örnek veriyorum
bi videom var
5000 izlenimli adida muslera calismalari isimli video
bu videoyu izlenim degerine göre satisa cikarabiliyorsun yani videoyu baska kullaniciya satabiliyorsun
cok degisik birsey az kurtalamak gerek

Izin vermiyor! Videolar tek tek kontrol ediliyor. Kanali kapatiyorlar.

All you need to know about online video monetization - Dailymotion Publisher

Bakalim bi deniycem subat ortasinda filan kurcaliycam neler cikacak altindan gorecegiz.

Arkadaslar biliyorsunuz birde dailymotion sitesinde kazanc imkani var.Bu sitedeki kazanc durumunu deneyen,gozlemleyen bilgisi olan varmi.

Benim okuduklarim neticesinde sayimlarda filan sorun oldugunu gordum.Acaba dogrumu degilmi ,nedir necidir bilgisi olan varsa bu konu icinde tartisabiliriz bunu.

hocam ben denedim ilk olarak zar zor girdim 3 kerede anca aldı
2. sorun facebook gibi sosyal medyadan gelen trafik saymıyo
linki bitly den kısaltıyom bitly 5k gosteriyosa daily 200 gosteriyo
biraz sıkıntı var gibi

Buna ek olarak kapatılan kanalların ödemesi yapılmayabilir yazıyor.

ustaadım ben kanal olarak denemedim varmı onuda bilmiyom
benim denedigimde site veriyosun onaylanıyor daha sonra video seciyosun
herhangi bir video ve affiiliate gibi linkin var o linki dagitıyorsun(imliyosun)
izlenime gore para veriyo bgb

ustaadım ben kanal olarak denemedim varmı onuda bilmiyom
benim denedigimde site veriyosun onaylanıyor daha sonra video seciyosun
herhangi bir video ve affiiliate gibi linkin var o linki dagitıyorsun(imliyosun)
izlenime gore para veriyo bgb

şimdi bununla ilgili bir şey yazıyordum :) Bir de " Bu program sadece ödemeler için bize fatura gönderebilecek profesyonellere açıktır " gibi bir cümle dikkatimi çekti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri