bence burda en önemlisi hiçbir video sitesinin youtube kadar popüler olamaması ve dolayısıyla para kazandırmaması.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ustad odemelerin sorunsuz alinacagindan suphemiz yok koskoca site dunyaca taninmis bir videos sitesi ama iste oranlarin yanisimasi filan nasil.benim bir arkadaşım dizi sitesinde kullanıyor, aylık 4k civarı kazanıyor, ödemeler sorunsuz şekilde geliyor.
ustad bilgi almak konusunda sikinti yok.Bilgimiz var yani kazandirdigi bi kazanc sekli oldugundan ozelliklerinden filan ama sormak istedigim ogrenmek istedigim sayimlari filan duzgunmu degilmi bunu bilmek istiyorum.
Zaten detayli bir bilgi alamazsam 1 ay deneyecegim daily'i kendim gorecegim nedir necidir.
Ustad yorum icin eyvallah ama Benim bildigim kadari ile illa kendi videonu yuklemen gerekmiyor,yani daily'deki bir videoyuda paylasabiliyorsun sitelerinde.Zaten film dizi filan telif isinde degilim bi sekilde telife takilmadan birseyler yapabiliriz ama bu daily'uzerindeki her videoyu paylasmamiza izin veriyor ve sayimlari duzgun oluyorsa gerisi sorun cikarmaz saniyorum.bulasma derim muslera openvord diye bi sistemi var bizdeki adsense gibi
ama web üzerinden film isi yaparimda kaynagi dail kullanirim diyorsan belki
ama gerci cok cabuk telif geliyor öylede
Ustad yorum icin eyvallah ama Benim bildigim kadari ile illa kendi videonu yuklemen gerekmiyor,yani daily'deki bir videoyuda paylasabiliyorsun sitelerinde.Zaten film dizi filan telif isinde degilim bi sekilde telife takilmadan birseyler yapabiliriz ama bu daily'uzerindeki her videoyu paylasmamiza izin veriyor ve sayimlari duzgun oluyorsa gerisi sorun cikarmaz saniyorum.
Ustad yorum icin eyvallah ama Benim bildigim kadari ile illa kendi videonu yuklemen gerekmiyor,yani daily'deki bir videoyuda paylasabiliyorsun sitelerinde.Zaten film dizi filan telif isinde degilim bi sekilde telife takilmadan birseyler yapabiliriz ama bu daily'uzerindeki her videoyu paylasmamiza izin veriyor ve sayimlari duzgun oluyorsa gerisi sorun cikarmaz saniyorum.
Bakalim bi deniycem subat ortasinda filan kurcaliycam neler cikacak altindan gorecegiz.
Bakalim bi deniycem subat ortasinda filan kurcaliycam neler cikacak altindan gorecegiz.
Arkadaslar biliyorsunuz birde dailymotion sitesinde kazanc imkani var.Bu sitedeki kazanc durumunu deneyen,gozlemleyen bilgisi olan varmi.
Benim okuduklarim neticesinde sayimlarda filan sorun oldugunu gordum.Acaba dogrumu degilmi ,nedir necidir bilgisi olan varsa bu konu icinde tartisabiliriz bunu.
Izin vermiyor! Videolar tek tek kontrol ediliyor. Kanali kapatiyorlar.
All you need to know about online video monetization - Dailymotion Publisher
Buna ek olarak kapatılan kanalların ödemesi yapılmayabilir yazıyor.
ustaadım ben kanal olarak denemedim varmı onuda bilmiyom
benim denedigimde site veriyosun onaylanıyor daha sonra video seciyosun
herhangi bir video ve affiiliate gibi linkin var o linki dagitıyorsun(imliyosun)
izlenime gore para veriyo bgb
Yok sadece arastirma ,bilgi edinme icin soruyorum.Cok sukur bi sorun yok diger islerde su an icin.Yotube birşey mi yaptı abi ? para kazanma vs gibi ?
Yok sadece arastirma ,bilgi edinme icin soruyorum.Cok sukur bi sorun yok diger islerde su an icin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.