DailyMotion Kazanc Sitemini Deneyen Oldumu ?

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Official olan biri su sorularima cvp verebilir mi?

1.Videolarda yt deki gibi para kazanmayi acmamiz gerekiyormu , yoksa videoyu yuklemek yetiyor mu?
2.Video onu reklamlarin ne siklikla ciktigi ?
3.Video onunun sonuna kadar izlenmesi mi gerekiyor gercekten , reklam gelirinin sayilmasi icin ?
4.Her izlenen video da reklam cikiyor mu?

video yüklemeden önce official partnere kabul edilmeniz gerekiyor. daha sonra video yükleyeceksiniz. yani yt gibi para kazanmaya açma yok. ben 2 aydır yapıyorum 210 $ olmasına karşın hesabımda hala 100$ sınırını geçemediniz diyor. bir tek sorun bu şuan. ve hala bir netice alamadım.

---------- Spam Engelliyici 10:31 ---------- Önceki Mesaj 10:29 ----------

Madem konu hortlamış bizde soralım. varmı official.dailymotion kazanç sağlayan?

kazanç sağlayan var, bende bunlardan biriyim, ancak daha herhangi bir ödeme alamadım. :mad:
şuan itibari ile de video yüklemeyi bıraktım, ödeme alırsam devam edicem. :)

video yüklemeden önce official partnere kabul edilmeniz gerekiyor. daha sonra video yükleyeceksiniz. yani yt gibi para kazanmaya açma yok. ben 2 aydır yapıyorum 210 $ olmasına karşın hesabımda hala 100$ sınırını geçemediniz diyor. bir tek sorun bu şuan. ve hala bir netice alamadım.

kazanç sağlayan var, bende bunlardan biriyim, ancak daha herhangi bir ödeme alamadım. :mad:

hocam ben video atıyorum ama para kazanma falan yok sadece düzenle kısmında videoyu sat gibi birşey var oda hata veriyor sanırım video belli bir izlenimden 20 k gibi ondan sonra satabiliyorsun.
sizin anlattıgınız tam olarak nedir ?

Hocam o parayı ne kadarlık bir izlenimle kazandınız.

hocam ben video atıyorum ama para kazanma falan yok sadece düzenle kısmında videoyu sat gibi birşey var oda hata veriyor sanırım video belli bir izlenimden 20 k gibi ondan sonra satabiliyorsun.
sizin anlattıgınız tam olarak nedir ?

kanalınızın linkini yazarsanız, official olup olmadınızı görebiliriz. başvuru yapmanız gerekiyor en başta, sonra size mail gelicek ve bu mailde hesabınız aktif edilmiştir. yazıyorsa kazanmaya başlarsınız.

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

Hocam o parayı ne kadarlık bir izlenimle kazandınız.

şu an için bugüne kadar toplam izlenim sayısı 135k civarında, yabancı içerik çalışırsanız miktar yüksek oluyor.

kanalınızın linkini yazarsanız, official olup olmadınızı görebiliriz. başvuru yapmanız gerekiyor en başta, sonra size mail gelicek ve bu mailde hesabınız aktif edilmiştir. yazıyorsa kazanmaya başlarsınız.

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

şu an için bugüne kadar toplam izlenim sayısı 135k civarında, yabancı içerik çalışırsanız miktar yüksek oluyor.

şimdi başvurdum ona fakat sizce kabul etmeleri için nelere dikkat etmemiz lazım?bireysel var-kurumsal var ve youtube kanalı yada siteniz varsa diyor o bölümler hakkında nelere dikkat etmemiz lazım?

Dailymotioan official üye başvurusu yapmak için özgün video yüklemek şart mı? O formu doldururken ABD, yada Türkiye seçmenin bir avantajı var mı? Nelere dikkat etmek gerekir?

Dailymotioan official üye başvurusu yapmak için özgün video yüklemek şart mı? O formu doldururken ABD, yada Türkiye seçmenin bir avantajı var mı? Nelere dikkat etmek gerekir?

Dalymotin sisteminden bir kere ödeme aldım, sonrasını anlatayım ilk ödeme mi almadan bir kez sebepsiz yere ban yedim, çok saçma bir neden ve çok saçma bir şey istediler ve mecburen yaptım.
Sonra ödememi aldım bundada çogu gunler teknık arıza nedeniyle analtic 0 kaldı. Sonra hiç bir neden olmaksızın aylarca hesabımda reklam cıktıgı halde analytic hep 0 kaldı. Mail attım ne dönüş oldu ne başka bir şey. Halen hesap duruyor içinde 62 dolar var. Kısacası önermem kimseye.

şimdi başvurdum ona fakat sizce kabul etmeleri için nelere dikkat etmemiz lazım?bireysel var-kurumsal var ve youtube kanalı yada siteniz varsa diyor o bölümler hakkında nelere dikkat etmemiz lazım?

ben 2 kanal açtım ve ikiside kabul edildi... 1 video yükledim ve başvuru yaptım, video 700 izlenim almıştı. kabul edildi. kazanmaya başladım....
2. kanalımıda yeni aldım onada aynı şeyleri uyguladım, kabul edildi ve aktifleşti. bireyseli seçeceksiniz. kendi youtube kanalınızın linkini verebilirsiniz...

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

ben özgün çalışmıyorum. ABD değil türkiye seçili bende... tekrar diyorum ben kazanmış olmama karşın herhangi bir ödeme alamadım henüz. aslında kazanç kolay ve hızlı ama ödeme alamadıktan sonra bi kıymeti olmayacaktır. ben ödeme alıncaya kadar bekleyeceğim... sonrasını paylaşırım buradan

Kardeşim cebe para girmedikçe ordaki dolarlar neye yarar.Bu işten şimdiye kadar ödeme alan oldu mu?

evet arkadaşlar, gecikmelide olsa dailymotion'dan ÖDEMEMİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM... ve halen video paylaşımlarıma devam etmekteyim, bilgi vereceğimi söylediğim için sizlere paylaşıyorum, herkese bol kazanç...

evet arkadaşlar, gecikmelide olsa dailymotion'dan ÖDEMEMİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM... ve halen video paylaşımlarıma devam etmekteyim, bilgi vereceğimi söylediğim için sizlere paylaşıyorum, herkese bol kazanç...

Tatmin edici bi rakam mı hocam ugraslarınızına değdi mi ? :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yakında bombayı patlatacak dailymotionun anasını ağlatcaz hep beraber :D

valla tatmin ettimi, orası mechul... aylık 100 doları rahat geçebiliyorsun, yani youtube ilede bişeyler kazanınca güzel bir ek gelir elde edebiliyorum :) denenebilir

Kendi siten olmasına gerek var mı hocam izlenime gore alıyormussun heralde parayı nekadar cok paylasıp ızlenırsen , dogru mudur ? şöyle ufaktan bi bahsetsen aydınlatsan bızlerı

hocam siteye mi gömüyorsun videoları, adsense ile farkı-benzerlikleri nedir? analytics durumu nasıl biraz bahseder misin?

Kendi siten olmasına gerek var mı hocam izlenime gore alıyormussun heralde parayı nekadar cok paylasıp ızlenırsen , dogru mudur ? şöyle ufaktan bi bahsetsen aydınlatsan bızlerı

youtube neyse dailymotion da aynı... video yüklüyorsun, imliyorsun, izletiyorsun... ne kadar çok izlettin o kadar kazanç... farkı ve kolaylığı şu, video beğenmeme gibi bir huyu yok, editle uğraşmıyorsun, ünlem yok, para açma yok, yeterki official üye ol, videonu yükle, izlet kazanmaya başla ...:) ama youtube'yede devam edin, çift taraflı :) paylaşma işi farklı ona tam anlamıyla bakamadım..oda publisher üye, onda bi kazanç elde edemedim henüz

youtube neyse dailymotion da aynı... video yüklüyorsun, imliyorsun, izletiyorsun... ne kadar çok izlettin o kadar kazanç... farkı ve kolaylığı şu, video beğenmeme gibi bir huyu yok, editle uğraşmıyorsun, ünlem yok, para açma yok, yeterki official üye ol, videonu yükle, izlet kazanmaya başla ...:) ama youtube'yede devam edin, çift taraflı :) paylaşma işi farklı ona tam anlamıyla bakamadım..oda publisher üye, onda bi kazanç elde edemedim henüz

bu imkanlar varken yt bırakılır mı hocam alternatif arıyoruz sadece :D tesekurler bılgıler için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri