Davetiye hakkı nasıl kazanılır ?

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam davet edilen kişi dolandırıcılık sebepinden banlanırsa davet eden kişinin banlanması daha mantıklı diğer türlü böyle gerçekten ağır oluyor

keşke benimde bir davet hakkım olsa bu işlerle uğraşan bir arkadaşım var onuda davet edemiyorum hakkım yok :D

davetiye hakkı kimlere veriliyor veya herhangi bir şartı mı var

Ben de pek yeni değilim, davet edilen kişiye kefil olma dışında şartları bilmiyorum ama mümkün ise 1 adet şey edeyim :D

YTpara,
Konunun karşısına dizilip oturan kullanıcıların, bazılarının hesaplarında onaylı, davetiye hakkı olan,birbirlerini davet edip gülüşen, şakalaşan kullanıcıları görünce aklından '' benim de bir davetiye hakkım olsa, benim de bir davetiye hakkım olsa '' diye geçirdikleri, Adminlere'' admin bana niye almıyorsun ! bizde niye yok '' diye isyan etmeleridir. :D (Nasıl ama ben yazdım bu arada azda olsa tebessüm ettiysen bana da bir davetiye lütfen :))

epeydir uzaktan yazıp çiziyoruz bize de bir şeeden olur herhalde

Uzun zaman aradan sonra konuyu UP'lamak istiyorum, davetiyesi olup da göndermek isteyen abilerim yardımcı olma şansınız varmı?

Öğrenciyim makale vs. Satarak gelir elde etmek istiyorum.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] benimde davetiye alma şansım varmj acaba!

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] benimde davetiye alma şansım varmj acaba!

Daha geçen hafta üye olmuşun, 6 mesajın var. Biraz zaman geçsin seni tanıyalım zaten sonra forum yönetimi onaylar üyeliğini şu an için bu mümkün değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri