Payoneer birkaç hafta evvel kimlik resmimi istedi. Önlü arkalı olacak şekilde gönderdim. (Payoneer hesabım 2017 de açıldı)
Ondan sonra Adsense Ödeme aldığıma dair dekontlar istedi.
Şuan halı hazırda adsense hesabım yok. Eski banlanmış bir Adsense hesabını zor bela buldum. Ödeme bölümünün resmini attım.
Şimdide kurumsal sitemin linkini ve Ebay yada Paypal satıcı profilimin linkini istiyorlar.
Bende ne ebay hesabı var. Ne paypal hesabı var. Nede kurumsal sitem var.
Kurumsal siteyi 5 6 saat boyunca uğraşarak kurdum.
Kurumsal site halloldu.
Şimdi sırada ebay veya paypal linki var.
Şimdi araştırdığım kadarıyla Ebay hesabına Payoneer hesabını bağlamadan ürün girişi yapamıyorsun.
Ben zaten sahte ürünler girecektim.
Ve Payoneerin ebay hesabına tanımlanması 5 gün sürüyor.
Zaten benim hesabın kapanmasına 5 gün var.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Ebay tarafını halledersemde işin kargo bölümü var ebayda.
kargoyu tanımlanan gerekiyor. Bunuda nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Ve eğer Payoneerin istediği belgeleri göndermez isem. Payoneer hesabım kapanacak.
İçerde 300 500 dolar falan var. Onu her halükarda alırım.
Mesele içerdeki para değil.
Yakın bir zamanda yeni siteler açacağım. Bu siteler için Adsense hesabı ve dolayısıyla ödeme alacağım Payoneer hesabı gerekli.
Eğer Payoneer hesabım kapanırsa bu projeyi hayata geçiremeyeceğim.
İki arada bir derede kaldım.
Merhaba xxxxxxxxxxxxxxxxxx,
Hesabınızda etkin kalması için gereken bilgiler eksik olduğu için sizinle iletişime geçiyoruz.
8 Ekim 2022 tarihine kadar gerekli bilgileri sağlamak için lütfen Doğrulama Merkezi'ni ziyaretedin, aksi takdirde hesabınızı artık Avrupa Birliği'nin yasal yükümlülüklerine ve düzenlemelerine uygun olmadığı için açık tutamayız.
Bir kez alındığında, bilgileriniz 5 iş günü içinde gözden geçirilecek ve bilgileriniz doğrulandıktan sonra size bildireceğiz.
Hesabınızla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimleiletişime geçin. Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Bir dipnot; 2021 de tüm bireysel hesapları Payoneer, Kurumsala geçirdi.
Ve yakın bir zamanda herkesten bu bilgileri isteyecekler.
İstenen belgeleri göndermediğinzide Payoneer hesabınız kapanacak.
Diğer bir konu ben söylediğim belgeleri göndersemde benden bu sefer sattığım ürünler için fatura isteyecekler.
Bu adımda ek iş kolu diye birşeyden bahsediyorlar.
https://prnt.sc/HMw9jXdVZb0U
İş baya sarpa sardı.
Ondan sonra Adsense Ödeme aldığıma dair dekontlar istedi.
Şuan halı hazırda adsense hesabım yok. Eski banlanmış bir Adsense hesabını zor bela buldum. Ödeme bölümünün resmini attım.
Şimdide kurumsal sitemin linkini ve Ebay yada Paypal satıcı profilimin linkini istiyorlar.
Bende ne ebay hesabı var. Ne paypal hesabı var. Nede kurumsal sitem var.
Kurumsal siteyi 5 6 saat boyunca uğraşarak kurdum.
Kurumsal site halloldu.
Şimdi sırada ebay veya paypal linki var.
Şimdi araştırdığım kadarıyla Ebay hesabına Payoneer hesabını bağlamadan ürün girişi yapamıyorsun.
Ben zaten sahte ürünler girecektim.
Ve Payoneerin ebay hesabına tanımlanması 5 gün sürüyor.
Zaten benim hesabın kapanmasına 5 gün var.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Ebay tarafını halledersemde işin kargo bölümü var ebayda.
kargoyu tanımlanan gerekiyor. Bunuda nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Ve eğer Payoneerin istediği belgeleri göndermez isem. Payoneer hesabım kapanacak.
İçerde 300 500 dolar falan var. Onu her halükarda alırım.
Mesele içerdeki para değil.
Yakın bir zamanda yeni siteler açacağım. Bu siteler için Adsense hesabı ve dolayısıyla ödeme alacağım Payoneer hesabı gerekli.
Eğer Payoneer hesabım kapanırsa bu projeyi hayata geçiremeyeceğim.
İki arada bir derede kaldım.
Merhaba xxxxxxxxxxxxxxxxxx,
Hesabınızda etkin kalması için gereken bilgiler eksik olduğu için sizinle iletişime geçiyoruz.
8 Ekim 2022 tarihine kadar gerekli bilgileri sağlamak için lütfen Doğrulama Merkezi'ni ziyaretedin, aksi takdirde hesabınızı artık Avrupa Birliği'nin yasal yükümlülüklerine ve düzenlemelerine uygun olmadığı için açık tutamayız.
Bir kez alındığında, bilgileriniz 5 iş günü içinde gözden geçirilecek ve bilgileriniz doğrulandıktan sonra size bildireceğiz.
Hesabınızla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimleiletişime geçin. Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Bir dipnot; 2021 de tüm bireysel hesapları Payoneer, Kurumsala geçirdi.
Ve yakın bir zamanda herkesten bu bilgileri isteyecekler.
İstenen belgeleri göndermediğinzide Payoneer hesabınız kapanacak.
Diğer bir konu ben söylediğim belgeleri göndersemde benden bu sefer sattığım ürünler için fatura isteyecekler.
Bu adımda ek iş kolu diye birşeyden bahsediyorlar.
https://prnt.sc/HMw9jXdVZb0U
İş baya sarpa sardı.
Son düzenleme: