Dikkat Payoneer Hesaplarınız Kapanabilir. Payoneerin Benden İstediği Belgeler 2022

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Captain Price

Kayıtlı Üye
Payoneer birkaç hafta evvel kimlik resmimi istedi. Önlü arkalı olacak şekilde gönderdim. (Payoneer hesabım 2017 de açıldı)
Ondan sonra Adsense Ödeme aldığıma dair dekontlar istedi.
Şuan halı hazırda adsense hesabım yok. Eski banlanmış bir Adsense hesabını zor bela buldum. Ödeme bölümünün resmini attım.

Şimdide kurumsal sitemin linkini ve Ebay yada Paypal satıcı profilimin linkini istiyorlar.
Bende ne ebay hesabı var. Ne paypal hesabı var. Nede kurumsal sitem var.
Kurumsal siteyi 5 6 saat boyunca uğraşarak kurdum.
Kurumsal site halloldu.
Şimdi sırada ebay veya paypal linki var.
Şimdi araştırdığım kadarıyla Ebay hesabına Payoneer hesabını bağlamadan ürün girişi yapamıyorsun.
Ben zaten sahte ürünler girecektim.
Ve Payoneerin ebay hesabına tanımlanması 5 gün sürüyor.
Zaten benim hesabın kapanmasına 5 gün var.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Ebay tarafını halledersemde işin kargo bölümü var ebayda.
kargoyu tanımlanan gerekiyor. Bunuda nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Ve eğer Payoneerin istediği belgeleri göndermez isem. Payoneer hesabım kapanacak.
İçerde 300 500 dolar falan var. Onu her halükarda alırım.
Mesele içerdeki para değil.
Yakın bir zamanda yeni siteler açacağım. Bu siteler için Adsense hesabı ve dolayısıyla ödeme alacağım Payoneer hesabı gerekli.
Eğer Payoneer hesabım kapanırsa bu projeyi hayata geçiremeyeceğim.
İki arada bir derede kaldım.

Merhaba xxxxxxxxxxxxxxxxxx,
Hesabınızda etkin kalması için gereken bilgiler eksik olduğu için sizinle iletişime geçiyoruz.
8 Ekim 2022 tarihine kadar gerekli bilgileri sağlamak için lütfen Doğrulama Merkezi'ni ziyaretedin, aksi takdirde hesabınızı artık Avrupa Birliği'nin yasal yükümlülüklerine ve düzenlemelerine uygun olmadığı için açık tutamayız.
Bir kez alındığında, bilgileriniz 5 iş günü içinde gözden geçirilecek ve bilgileriniz doğrulandıktan sonra size bildireceğiz.
Hesabınızla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimleiletişime geçin. Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Bir dipnot; 2021 de tüm bireysel hesapları Payoneer, Kurumsala geçirdi.
Ve yakın bir zamanda herkesten bu bilgileri isteyecekler.
İstenen belgeleri göndermediğinzide Payoneer hesabınız kapanacak.

Diğer bir konu ben söylediğim belgeleri göndersemde benden bu sefer sattığım ürünler için fatura isteyecekler.
Bu adımda ek iş kolu diye birşeyden bahsediyorlar.
https://prnt.sc/HMw9jXdVZb0U
İş baya sarpa sardı.

Son düzenleme:
Bu telleklerin en başında belliydi böyle yapacakları, taa ilk zamanlarda birsürü belge evrak istiyorlardı

Benimde amazondan gelen odememi iptal etti belge fatura istedi gönderdiğim halde kabul edilmedi

haça maça takiko faka basmasa.
faka basmasa? bokoto yemişişko!:o

Senin işlemlerinin ebay ile alakalı olabilir, çünkü ebay payoner doğrulanmış profil istiyor.
Dikkat Payoneer Hesaplarınız Kapanabilir. gibi başlık açman yersiz olmuş.

Benim payoneer 2015 açılışlı,bir kaç sene önce benden de istedi bu bilgileri,ama sadece site kimilk adsense bilgilerini istemişti,ebay vs. istemedi..sanırım ordan ödeme aldığınız için istedi..genel bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,size özel bir durum gibi gözüküyor..

Bana da mail gelmişti ve tuhaf onaylamalar istendi. Hesap etkinliği/ hesap profili doğrulama/ işletme sayfanızla ortaklığı gösteren ekran görüntüsü vs i.
Canlı desteğe bağlanmayı bulamadım ve kendimce istenilen belgeleri gönderdim ilk kabul edilmedi tekrar yolladığım da inceleme altında diye kaldı. 7 ekime kadar yollamazsanız bloke edilecek mesajı geldi ve konuyu okuduktan sorna hesabıma giriş yaptığımda bakiyelerin hepsine bloke konulmuş olduğunu gördüm.
Yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak heray ödeme alıyordum, şimdi böyle olması can sıktı. Canlı desteğe nasıl bağlanabileceğimi de bulamadım tuhaf bir sistemleri var

Bana da mail gelmişti ve tuhaf onaylamalar istendi. Hesap etkinliği/ hesap profili doğrulama/ işletme sayfanızla ortaklığı gösteren ekran görüntüsü vs i.
Canlı desteğe bağlanmayı bulamadım ve kendimce istenilen belgeleri gönderdim ilk kabul edilmedi tekrar yolladığım da inceleme altında diye kaldı. 7 ekime kadar yollamazsanız bloke edilecek mesajı geldi ve konuyu okuduktan sorna hesabıma giriş yaptığımda bakiyelerin hepsine bloke konulmuş olduğunu gördüm.
Yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak heray ödeme alıyordum, şimdi böyle olması can sıktı. Canlı desteğe nasıl bağlanabileceğimi de bulamadım tuhaf bir sistemleri var

Bence bu sorun herkesin başına gelecek.
Şimdiden çözüm arayın.
Yoksa eğer bu sorundan dolayı hesabınız banlanırsa, Birdaha yeni hesap açamazsınız aynı isim ile. İsminiz kara listeye giriyor.

müşteri hizmetleri ile görüşüp,durumu anlattın mı hocam peki?onlar ne diyor?böyle garip garip olayları oluyor malasef payonerin arada,buna şaşırmam yani.ama destek ekiplerini hep sevmişimdir ben.ne zaman sorun yaşasam hep yardımcı oldular geçtigimiz yıllarda.

Youtube için payoneerin bir anlamı kalmadı. ingiltere adsenseden alacağın parayı zaten payoneer %15 kesiyor.

Türkiye adsense açsen ver %15 vergi bitti gitti. Youtube harici payoneeri kullanan varsa onu bilemem.

mesai saatlerinde bağlanabilirsin https://payoneer.custhelp.com/app/chat/chat_launch

İlk hesap açıldığında Payoneer kimlik yollarken ve ödeme geldiğinde nerden geldi vs diye soruyordu, o doğrulamaları yaptıktan sonra, YT'den yabancı adsense olarak çok ödeme aldım hiç sıkıntı çıkmadı.
İlk kimlik vs doğrulama yapmayı ihmal etmeyin, basit birkaç soruyuda cevaplayın.
Payoneer bu konularda çok hassas, tabi ilerde butür sorunlar başkalarınında başına gelebilir.
Mail atarak yada canlı desteğe bağlanarak çözüm bulabilirsiniz.

Youtube için payoneerin bir anlamı kalmadı. ingiltere adsenseden alacağın parayı zaten payoneer %15 kesiyor.

Türkiye adsense açsen ver %15 vergi bitti gitti. Youtube harici payoneeri kullanan varsa onu bilemem.

Kesinlikle payonner artık alternatifsiz değil,youtube vergilendirme olayı tüm sıkıntıyı çözdü ! Kazananda 2 kuruş vergisini ödesin artık yani..

müşteri hizmetleri ile görüşüp,durumu anlattın mı hocam peki?onlar ne diyor?böyle garip garip olayları oluyor malasef payonerin arada,buna şaşırmam yani.ama destek ekiplerini hep sevmişimdir ben.ne zaman sorun yaşasam hep yardımcı oldular geçtigimiz yıllarda.

Görüştüm bir departman ismi söyledi. Sizden bilgi belge istiyorlar. Onları göndermeniz lazım dediler.
Bu konuda müşteri temsilcisi birşey yapamaz

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Kesinlikle payonner artık alternatifsiz değil,youtube vergilendirme olayı tüm sıkıntıyı çözdü ! Kazananda 2 kuruş vergisini ödesin artık yani..

Youtubeyi bırakalı 5+ yıl oluyor.
Site ödemeleri için payoneer gerekli
%15 vergi kolaylığı website kazançlarını kapsamıyor

TR Adsenselerinde Abd izlenmelerine %30 vergi kesintisi yok muydu?

payonerini adsense ödeme alma harici başka bir işte kullandınızmı hiç?

vall ben kredi kartı talep ettim ama ev adresi vs ailemin üzerine halen bu işi halledemedim. en iyisi sahte belge bastırmak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri