Dizi işinde Beni veya başkasını çekemeyenler İFŞA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ağırlığından dolayı belirtmedim sizlere. Daha sakin olursanız tartışmaya yol açmamış olursunuz. Ekstradan öfkeyle kalkan zararla oturur. Daha sakin olmanızı biliyorsanız kanıtları ile beraber açıklamanızı beklerim.

Sözde biliyorum derseniz ve bunu kanıtlayamazsanız hem bir kişinin vebalini almış olursunuz

yok çok iyi tanırım kendisini forumdada banlandı sonra tekrar başka kullanıcı ile üye oldu heryerde aynı isim heryer youtubede aynı isim aynı resim eminim onun olduguna ama dediğiniz gibi vebal işte o yüzden yazmıyorum ve şuan gitmem lazım ama birazdan gelicem bunu adminlere kanıtlayıp sonra konuya yazmam daha doğru olur diye düşünüyorum

ifşa et hocam yoksa akıllanmaz bunlar

yok çok iyi tanırım kendisini forumdada banlandı sonra tekrar başka kullanıcı ile üye oldu heryerde aynı isim heryer youtubede aynı isim aynı resim eminim onun olduguna ama dediğiniz gibi vebal işte o yüzden yazmıyorum ve şuan gitmem lazım ama birazdan gelicem bunu adminlere kanıtlayıp sonra konuya yazmam daha doğru olur diye düşünüyorum

tahmin ettim galiba dediğiniz kişiyi:D

forum aldı başını gidiyor :)

bilader adam olun adam ne diyim artık bu kadar mı bir insan adi olur ya ne yapayım şimdi bende senın kanalını mı şikayet edeyim ?

SAKLI KALAN dizisi "hackliyim mi lan bunu" bu yazıyı sana yedirtirim kardeşim bu forumdada kim oldugunu biliyorum bütün kanallarını biliyorum

burada ki amaç sahte telifçiler sahte spam diye video işaretleyenler adam gibi gel özür dile ifşa etmiyeyim seni

Güzel kardeşim önce uslubuna dikkat et senin gibi herkes böyle konu açarsa ne olacak bu forumun hali ?

Özür dile ifşa etmeyeyim seni diyorsun, herkes kişisel meselerini konu açsın böyle sonra konu kitlensin oh ne güzel çiğ köftemi yoğuralım sana ne yapalım ?

Dostum naz yapma bence artık söyle gitsin. Benim de aylardır emek verdiğim kanal gitti uykularım kaçtı ah ah.

forumda banlanıp ismi değişen sonra tekrar banlanan sınırlı sayıda insan var yanılmıyorsam?

Güzel kardeşim önce uslubuna dikkat et senin gibi herkes böyle konu açarsa ne olacak bu forumun hali ?

Özür dile ifşa etmeyeyim seni diyorsun, herkes kişisel meselerini konu açsın böyle sonra konu kitlensin oh ne güzel çiğ köftemi yoğuralım sana ne yapalım ?

Burası özür dileme platformu mu acaba? :D

HOCAM kimse o arkadaş ver kanalını nickini bizde verelim ona ayarını.

forumdaki nicki biliyorsan pm atardın ifşa etmiyeceksen niye konu açıyorsun.başlıgada ifşa yazılmış üstelik.

yav sende amma naz yaptın arkadas acıklayacaksan acıkla acıklamayacaksanda uzatma konuyu bune reklam yapar gibi çocuk cocuk işler yok özür dilesin yok oyle yapsın yazıcaksın kanal adresleriin buraya bayrak saldırısı yapıcaz olay bitecek

forumda banlanıp ismi değişen sonra tekrar banlanan sınırlı sayıda insan var yanılmıyorsam?

Valla ben varım öyle biran kendimden şüphelendim şuan. Ama böyle olaylarda işim olmaz. Banlandım sonra yeni kullanıcı açtım isim değiştim :)

Burası özür dileme platformu mu acaba? :D

HOCAM kimse o arkadaş ver kanalını nickini bizde verelim ona ayarını.

Kanalı Bellide Nickini O Biliyo :) Benim Kanal Bişi Olsun Nickini Görürsünüz.

Adam Kanalını Kapattı Gözümün Önünde Oldu Herşey :)

''Title :D Ytpara'da Nickin Ne'' Ben..

''Hackliyimmi La Bu Kanalı'' < Saklı..

''Denesene Bi Seni Tanıyorum.'' Mağdur..

''Noluyor'' Ben..

Sonra Adamın Kanalına Girdim Baktım PAT

Aslında herşey Benim Yüzümden Oldu K.bakma Kardeşim. :(

Banane Ya Adam Videonun Başlığını Title Yapmış Diye Yorum Yaptım :( Amerikada Bi Türk Gören türk Gibi :D

Ama Adamın Adını İFŞA Edersen Başkalarının Canı Yanmaz.

Tekrar K.bakma Dostum Ne Bilim İşin Bu Boyuta Geleceğini.

:) "hackliyim mi lan bunu"

resmen bunu yazanın yaşı 12-13 dür

akşam akşam iyi güldüm

nasıl bir zihiniyet var bu çocuklarda ya
resmen kendilerini üstün ırk görüyorlar ve kendilerini resmen codemaster olarak görüyorlar
ne diyeyim diyecek söz bulamayorum

edit: bu arada onun kanalını bana pm atarmısın merak ettim

Yanlış ihbar olduğu söyleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri