Dizi işinde Beni veya başkasını çekemeyenler İFŞA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakın kardeşim adamın film kanalında hakkında kımsındaki kendi kanalını önerdiği için bu adamın bu oldugunu bılıyorum beni şikayet ettiği kanalı yazdım gelsin açıklama yapsın bakalım ne dicek

Hakkında kısmı artık Görüşücez olarak değiştirilmiş :) demekki forumdan birisi ve buyuk ihtimallede bu arkadasın soyledigi kişi cesareti yok ama yazı yazmaya sanırım

beyler 2 3 saat sonra gelicem lütfen ben gelmeden ön yargılara girmeyin kanal saklı kalan ismi tarık turan yüzde yüz eminim

Benim emek verdiğim 200 Abonemin olduğu kanala telif attı

Saklı kalan dizi kanalının HAKKIMDA kısmına bknz. :D Görüşücez.. yazıyor. :D

3 saat sonra görüşmek üzere inş gelip açıklama yapar

Yanlış ihbar olduğu söyleniyor

Indirsen ne olacak yahu, 1 gunluk kanalmis adamin kanali. Boyle insanlar yuzsuzdur. Banlandiginda dahi foruma tekrar gelir adim gibi eminim. Kanalini kapattirirsin 10 dakika sonra yerine yine acar. Bekliyceksin boylesini, buyutecek kanalini tam paralar kesinlesmeden once basican toplulugu hevesi kursaginda kalicak.

Indirsen ne olacak yahu, 1 gunluk kanalmis adamin kanali. Boyle insanlar yuzsuzdur. Banlandiginda dahi foruma tekrar gelir adim gibi eminim. Kanalini kapattirirsin 10 dakika sonra yerine yine acar. Bekliyceksin boylesini, buyutecek kanalini tam paralar kesinlesmeden once basican toplulugu hevesi kursaginda kalicak.

Bu eleman birde forumda hergun kasitli olarak videolari flaglayanlardan yakinirdi. En az 2-3 tane konusu vardi hatirliyorum

Her gün dizileri takip ediyoruz, zamanımızı emeğimizi veriyoruz günlerce abone çekerek kanalımızı büyütüyoruz şerefsizin biri geliyor sahte telif atıyor, yazıkalr olsun

Sorma alex benim kanalı belki biliyorsun benim kanal da gitti. 6 aylık emeğim 1 günde gitti. Sahte telife. 2 gündür psikolojim bozuk.

Kanal kapanmasi sorun degil gider yine acar belliki hergun kanal acip video basiyo eleman. Uzulmemiz gereken sey boyle haysiyet yoksunlarinin aramizda dolasiyor olmasi. Birde sutten cikmis ak kasikmis gibi kac tane konu acmis yapmayin topluluk gondermeyin bilmem ne diye.

Kanal kapanmasi sorun degil gider yine acar belliki hergun kanal acip video basiyo eleman. Uzulmemiz gereken sey boyle haysiyet yoksunlarinin aramizda dolasiyor olmasi. Birde sutten cikmis ak kasikmis gibi kac tane konu acmis yapmayin topluluk gondermeyin bilmem ne diye.

Rakiplerini Korkutuyor Duygu Sömürüsü Yapıyor. Görüşücez Diyor Daha Ne Olsun :) İp Ban Lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri