Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen bende onu merak ediyorum
Herkes sizin bilgi vermenizi bekliyor aksi takdirde öfkenizin kurbanı olucaksınız.. [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]
10 dk sonra gidicem antremanım var 2 3 saat yokum ortaya konu attık kaçtık dicek bazıları hadi bekliyorum
Forumdaki nikini verir misin bu arkadaşın.
Serkan abi barındırmaz onu burda alır ifadesini
Yazar mısın nikini hocam
kişi budur açıklama bekliyorum o değilse gelsin söylesin YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Profil bilgileri: DieWithHonoR
[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION]
kişi budur açıklama bekliyorum o değilse gelsin söylesin YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Profil bilgileri: DieWithHonoR
Sen kanal linkini de atar mısın konuya.![]()
yazdım ismide Tarık Turan
kanalda kanal olsa ama hepsini atıcam sıkıntı yok beni tehtid eden kişinin kanalı spam diye işaretleyen yani Saklı Kalan - YouTube
Kanıt koyabilir misiniz ?
kanalda kanal olsa ama hepsini atıcam sıkıntı yok beni tehtid eden kişinin kanalı spam diye işaretleyen yani Saklı Kalan - YouTube
bak şimdi sizinde yaptıgınız yani ayıp koyun dedim koydum bekleyin dıyorum kanıtı sunayım dıyorum açıklayın dıyorsunuz ben zaten adminlerle görüşüp koyucaktım.
şuan bunu yapmam imkansız yukarıda gitmem gerektiğini yazdım 2 3 saat içinde gelicem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.