Dizi işinde Beni veya başkasını çekemeyenler İFŞA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimmiş o şahıs konuya fransız kaldım:):):)

kanal banı sorun değil böylelerine adsense banı yaptırcaksın.

ifşa et kardeşim en mantılısı bu yetkililerde ip alsınlar engellesinler diger sitelerede versinler bence

Kardeşim bu türkçe içeriklerde gördüğüm sahte telif/topluluğu hiç bir içerikte görmedim.
Adamın kendi çektiği LOL videolarını attım yanlışıkla (bot yükledi) , 10k izlettim her videosunu.Adam mesaj attı kaldırır mısın dedi kaldırdım.Kazandığım parayı vermeyi teklif ettim,kabul dahi etmedi.
Ama türkçe içeriğe bakıyorum da.İsim vermeyeceğım bu sektörü öğrettiğim arkadaş kanalımı biliyor.Ne zaman video atsam 2 disslike basıyor anında.En son 1.000 aboneli kanaldan vazgeçmek zorunda kaldım.
Zaten ne kadar dizi kanalım varsa 100/90'ı sahte topluluktan kapandı.Kanal yeni videolar yeni bi izlenme var 100k direk flaglara/spamlara basılıyor,10-15 toplulukta kanal gidiyor(kanal yeniyse)

Allah belalarını versin,allah ıslah etsin.

Yanlış ihbar olduğu söyleniyor

Ben konuyu tam takip etmedim ama adam daha savunma yapmadan yüklenmişsiniz kanallarına yani bilmiyorum eğer adam suçsuz çıkarsa pişman olursunuz. Çamur at izi kalsın durumu oluştu gibi. Suçu kesinleşirse o zaman yeni konu açar hep beraber kapattırırız kanallarını bu da sahte telifçilere ibret olur.

Konuyu tam anlayamadım ama inanın namussuzun biri sahte telif atıyor ondan sonra ortalık karışıyor.4 gün önce biri bana mesaj atmış niye sahte telif atıyorsun diye :S bırak demiş herkes kendi ekmeğini yesin diye yazmış hemde bana ki ben sahte telif ve flag kurbanı bir insanım.kendisine cevap yazdım.ben atmadım atmam vs diye ama adam ne kadar inanır kim bilir.muhtemelen telif gelen videoları benim kanalda da vardı elemanda aradı taradı ne kadar kanal varsa sanırım mail attı.mail atan hesap serdar aksoy.eğer burda ise iletişime geçmesini rica ediyorum.

[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] adlı arkadaşmış orasını anladıkta beklemezdim yalan değil ya..

Ben konuyu tam takip etmedim ama adam daha savunma yapmadan yüklenmişsiniz kanallarına yani bilmiyorum eğer adam suçsuz çıkarsa pişman olursunuz. Çamur at izi kalsın durumu oluştu gibi. Suçu kesinleşirse o zaman yeni konu açar hep beraber kapattırırız kanallarını bu da sahte telifçilere ibret olur.

Sadece sakli kalan adli kanali kapattilar. Digerlerine dokunan olmadi daha. Geldiginde ne diyecek zaten cok merak ediyorum, tabii gelirse oda.

Sadece sakli kalan adli kanali kapattilar. Digerlerine dokunan olmadi daha. Geldiginde ne diyecek zaten cok merak ediyorum, tabii gelirse oda.

Benim de kanalım sahte telifden gittiğinden dolayı haksızlık yapılsın istemedim. Bir kanal bir kanaldır. Ayrıca diğer kanalları da ifşa oldu. 1300 aboneli bir kanalı mesela. Yani uzaktan yakından tanımam sadece yargısız infaz yapmamak gerek. Yakında belli olur zaten her şey.

gördüğüm kadarıyla Saklı Kalan bişey yok herşey ortada :)

Yw ben de neden pis yedili kanalım patlıyor diyordum, video atıyorum 1-2 ay dayanmıyor patlıyor :/ 3-4 kere denedim hepsi patldı ben de dizide bişey var sandım demek bu sebepdenmiş...

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] kardeşim sıkıntın nedir senin bana laf atıyorsun? SaklıKalan kanalı benimdir evet kim kimden özür dileyecek 3 kanalımı kapattırmışsın durduk yere?

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] kardeşim sıkıntın nedir senin bana laf atıyorsun? SaklıKalan kanalı benimdir evet kim kimden özür dileyecek 3 kanalımı kapattırmışsın durduk yere?

Adamin kanalini flaglayip kapattirmissin durduk yere SakliKalan kanalinla. Daha ne olsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri