Dm haziran ödemesi gelmiş

• Kullanıcı ssnrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

ssnrr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoseyred.com
DM HAZİRAN ÖDEMESİ GÖNDERMİŞLER AMA EKSİK OLARAK GÜNCELLENMEYEN 2 GÜN VAR payoneer karta gelmiş ödeme

videomonetization 2 gün eksik gün hazıran 28-30

Son düzenleme:
dmde ödeme gönderildi diyor ama bankada yok daha. bankaya geçen var mı?

Bana da gelmiş düşük bir 3 hane. Her ay 3 hane alırken 6 ayda bir almaya başladık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

mail gelmiş bankaya 5 iş günü içerisinde yatar diye.

DM HAZİRAN ÖDEMESİ GÖNDERMİŞLER AMA EKSİK OLARAK GÜNCELLENMEYEN 2 GÜN VAR payoneer karta gelmiş ödeme

videomonetization 2 gün eksik gün hazıran 28-30

bu ödeme gelenlerde haziran 28-30 eksik mi?

ben geçen ayda bu ayda ödeme gelmedi ama 28-30 haziran tam bende.

acaba bu ödeme almayan arkadaşlarda haziran 28-30 tam mı bi bakabilirler mi?

9058b360b9e8488cb063ad5c2fa1e42f.png

ödemeler alındı, gelmeyen gelmiş.

Büyük müyük şirket değil bunlar tam Avrupa çingenesi eski daily yönetimine rahmet okutur bunlar..

2 yıla yakındır çalışıyorum 8 ay kadar eski daily yönetimiyle çalıstım hiç bir zaman sıkıntı olmadı destek konusu 10 numaraydı..

Eski daily asla içeriğe bakmazdı tek kötü yanları ödemeleri oldukca uzun sürüyordu bazen kesinti yapıyorlardı ama bazende üstüne ekleme.. Bunlar tam avrupa cngenesi..

Bodrumda antalyaya gelip 1-2 hafta tatil yapıp sonra çirkefe yatıp yok odam rütübetliydi yok personeliniz eşime sarktı kızıma sarktı diyip oteli bedavaya getirmeye çalısan ingiliz çingeneleri ile aynı :)

Felaket tellalıgı yapmak istemiyorum ama 1000-2000 gibi ödemeleri tek tek kontrol ediyorlar ne kulp takarımda banlarım diye bugun 1000 -2000 üstü ödeme bekleyenler beklemesin göndermıycekler

Büyük müyük şirket değil bunlar tam Avrupa çingenesi eski daily yönetimine rahmet okutur bunlar..

2 yıla yakındır çalışıyorum 8 ay kadar eski daily yönetimiyle çalıstım hiç bir zaman sıkıntı olmadı destek konusu 10 numaraydı..

Eski daily asla içeriğe bakmazdı tek kötü yanları ödemeleri oldukca uzun sürüyordu bazen kesinti yapıyorlardı ama bazende üstüne ekleme.. Bunlar tam avrupa cngenesi..

Bodrumda antalyaya gelip 1-2 hafta tatil yapıp sonra çirkefe yatıp yok odam rütübetliydi yok personeliniz eşime sarktı kızıma sarktı diyip oteli bedavaya getirmeye çalısan ingiliz çingeneleri ile aynı :)

Felaket tellalıgı yapmak istemiyorum ama 1000-2000 gibi ödemeleri tek tek kontrol ediyorlar ne kulp takarımda banlarım diye bugun 1000 -2000 üstü ödeme bekleyenler beklemesin göndermıycekler

4 haneli ödeme bildirimi geldi 3 iş günü içerisinde hesabıma yatacağı yazıyor.

bu ödeme gelenlerde haziran 28-30 eksik mi?

ben geçen ayda bu ayda ödeme gelmedi ama 28-30 haziran tam bende.

acaba bu ödeme almayan arkadaşlarda haziran 28-30 tam mı bi bakabilirler mi?

eksik hocam bende

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

1 k üstü ödeme alanlar var bugun

Geçen ay paypal silip payoneer eklemeyi unuttupum bir kanalımın ödemesinide yapmışlar bu ay.Bende bir kesinti görünmüyor, 4 kanalım kapatıldı dün sanırım onlardan 100$'ı geçen yoktu.Dün bütün kanallardaki 7k videoyu sildim ayın 22 sine kadar kanallar belki banlanmaz diye ertesi gün ödemeleri yaptılar ilginç oldu neyse çalışmaya devam edeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri