DM HAZİRAN ÖDEMESİ GÖNDERMİŞLER AMA EKSİK OLARAK GÜNCELLENMEYEN 2 GÜN VAR payoneer karta gelmiş ödeme
videomonetization 2 gün eksik gün hazıran 28-30
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana gene ödeme yok
Yine avucumu yaladım,şansımı s....
dmde ödeme gönderildi diyor ama bankada yok daha. bankaya geçen var mı?
Yine avucumu yaladım,şansımı s....
Ya tam dm girecektim.Herşey tam yolunda gidiyordu ta ki bu konuları görene kadar ve bu yorumu![]()
DM HAZİRAN ÖDEMESİ GÖNDERMİŞLER AMA EKSİK OLARAK GÜNCELLENMEYEN 2 GÜN VAR payoneer karta gelmiş ödeme
Büyük müyük şirket değil bunlar tam Avrupa çingenesi eski daily yönetimine rahmet okutur bunlar..
2 yıla yakındır çalışıyorum 8 ay kadar eski daily yönetimiyle çalıstım hiç bir zaman sıkıntı olmadı destek konusu 10 numaraydı..
Eski daily asla içeriğe bakmazdı tek kötü yanları ödemeleri oldukca uzun sürüyordu bazen kesinti yapıyorlardı ama bazende üstüne ekleme.. Bunlar tam avrupa cngenesi..
Bodrumda antalyaya gelip 1-2 hafta tatil yapıp sonra çirkefe yatıp yok odam rütübetliydi yok personeliniz eşime sarktı kızıma sarktı diyip oteli bedavaya getirmeye çalısan ingiliz çingeneleri ile aynı
Felaket tellalıgı yapmak istemiyorum ama 1000-2000 gibi ödemeleri tek tek kontrol ediyorlar ne kulp takarımda banlarım diye bugun 1000 -2000 üstü ödeme bekleyenler beklemesin göndermıycekler
bu ödeme gelenlerde haziran 28-30 eksik mi?
ben geçen ayda bu ayda ödeme gelmedi ama 28-30 haziran tam bende.
acaba bu ödeme almayan arkadaşlarda haziran 28-30 tam mı bi bakabilirler mi?
Büyük müyük şirket değil bunlar tam Avrupa çingenesi eski daily yönetimine rahmet okutur bunlar..
2 yıla yakındır çalışıyorum 8 ay kadar eski daily yönetimiyle çalıstım hiç bir zaman sıkıntı olmadı destek konusu 10 numaraydı..
Eski daily asla içeriğe bakmazdı tek kötü yanları ödemeleri oldukca uzun sürüyordu bazen kesinti yapıyorlardı ama bazende üstüne ekleme.. Bunlar tam avrupa cngenesi..
Bodrumda antalyaya gelip 1-2 hafta tatil yapıp sonra çirkefe yatıp yok odam rütübetliydi yok personeliniz eşime sarktı kızıma sarktı diyip oteli bedavaya getirmeye çalısan ingiliz çingeneleri ile aynı
Felaket tellalıgı yapmak istemiyorum ama 1000-2000 gibi ödemeleri tek tek kontrol ediyorlar ne kulp takarımda banlarım diye bugun 1000 -2000 üstü ödeme bekleyenler beklemesin göndermıycekler
ilginç ne zaman yapıldı 1 saat öncemi Yada haber kanalınız var diziciler için durum kritik4 haneli ödeme bildirimi geldi 3 iş günü içerisinde hesabıma yatacağı yazıyor.
ilginç ne zaman yapıldı 1 saat öncemi Yada haber kanalınız var diziciler için durum kritik
ilginç ne zaman yapıldı 1 saat öncemi Yada haber kanalınız var diziciler için durum kritik
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.