Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
season 1 episode 1 i S01E01 olarak değiştirdim bende değişen birşey yok![]()
Ben s01E01 leride değiştirdim hocam hiç kullanmıyom onlarıNe zaman degistirdin? 28 i yansidi daha. Dun degistirdiysen normal henuz bisey yansimamis olmasi.
Ben s01E01 leride değiştirdim hocam hiç kullanmıyom onları
Ne zaman degistirdin? 28 i yansidi daha. Dun degistirdiysen normal henuz bisey yansimamis olmasi.
27si gecesi değiştirmiştim28i değiştirdiğim halde 120 izlenime 3 reklam görüntülenme gelmiş
![]()
Lєσηidαs;1370072' Alıntı:normal![]()
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] çok sağol hocam
Benim hic yansimiyordu ornek olarak. Simdi duzeldi, 1000 izlenim varsa 1200 reklam izlenimi yansiyor fazla fazla. [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] tekrar tesekkur edeyim bu arada![]()
Şunu da diyim walla taktiğin bu kadar işe yaracağını düşünmüyordum.Şuan baktığımda 3.498k izlenimin 3k küsür reklam içeriği saymış,eskiden taş çatlasa 1ksı reklam kazancıydı yani...
Hocam birde bana gondersen su taktigide denesem.
bende istiyorum![]()
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam bu kelimeleri etiket ve açıklamadan da silmemiz gerekiyor mu?
Edit : Evet beyler,taktik işe yaradı demek oluyor.Geri dönüşler için ben teşekkür ediyorum...
Hayat paylaşınca güzelTaktik felan bulursanız paylaşın benim gibi,istesem paylaşmazdım.Hayrımız dokunsun vatandaşa,hep beraber kazanalım...
Bol kazançlar
-Yoğunluktan dolayı tekrar buraya yazıyorum
Öncelikle arkadaşlar direk konuya giriyorum...
Sizin kategorinizi bilmediğim için kendi içeriğim dizi film üzerinden anlatıyorum ona göre sizde anlarsınız durumu...
X video diyelim,bu video da BAŞLIK ETİKET AÇIKLAMA önemli...
Daily mantığı şu; Season,Episode,Full Episodes vb tarzında videolarda reklam çıkartmayacağım.Evet bu kadar basit bi yöntem ben dahil hiç dikkatimi çekmemişti ta ki biri söyleyene kadar...
Napıyoruz,verdiğim bu tarzda kelimeleri eklemiyoruz ve yüklenen videolardan da siliyoruz...Denendi eski videolarda bile reklam çıkıyor..
Size de bi öneri vereyim başlığı şu şekilde yapabilirsiniz.
Ali Veli Season 1 Episode 1 değil de,
Ali Veli 24 Mart 2016, yani ne zaman yayınlandıysa onu yazın... Tabi kafanızda farklı şeyler oluşturabilirsiniz ama söylediğim kelimeler ve bu tarzda kelimeler kesinlikle olmasın yoksa reklam çıkmaz...
Hayır dualarınızı bekliyorum,bol kazançlar
ytpara.com Merth46
Ayın 23'ünde deneme yaptım ve sonuç ortada...
![]()
Daha detaylısı...
![]()
edem adamın dibisin sen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.