DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Bende 74 reklam gösterimi var 19 u için önceki günler 32 38 arasıydı

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 12:01 ----------

Bende 74 reklam gösterimi var 19 u için önceki günler 32 38 arasıydı

Beniö ödeme yöntemini değişştirdim durum pending yazıyor ne sorun var acaba payoneer de kayıt olmaya çalıştım ama bişeyler yanlışmı gitti acaba...

8k izlnm 1 k reklm :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazi dizilerin isimlerinide mimlemis olabilirler. Season Episode sildikten sonra reklam cikmaya baslayan kanalda ay basindan beri reklam cikmiyor yine.

Olabilir dediğin de öyle bişey olsa hiç reklam çıkmaz.

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam konuyu neden sildiniz. Bizde yararlansaydık.

PM attım.

04/23/2016
04/24/2016
04/25/2016
Güncel.Herhangi bi artış yok,ay bitti halen aynı devam ediyo.

Dün ve bugün cpm lerde tavan yaşayan var mı? 1-2$ dan 4-8$ arası değişmeye başladı.

hocam konu neden silindi ? pm den konuyu anlatabilecek var mı :(

arkadaşlar kazanıyor musunuz sahiden ortalama ne kadar kazanıyorsunuz çok mu kanalınız var acaba bnm bi kaç tane kanal var ama hiç bişy getirmiyor dm iyi bilen arkadaşlar benle irtibata geçebilir mi acaba?

Arkadaşlar bende konuyu göremedim pmden çok kısa anlatabilirmisiniz?

hay s.çayım böyle işe ya. içinde 250$ biriken ve daha önce de ödeme aldığım dm kanalım kapanmış. :(

Kanal nasıl kapanmış hocam:(

hiç bişey yazmıyo. mynet maile girdim. bişey gelmemiş. arama yapıyom. kanalım çıkmıyo ama tüm videolar çıkıyo. playlist bile çıkıyo. ama tıkladığımda ''Artık çok geç... Video, sahibi tarafından kaldırılmıştır.'' diyo.
hesap mynet hesabıydı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri