Dogan TV - KanalD sahte olabilir !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sonuç ne oldu gelişme var mı?

Telif sahteyse bu işe bir el atmak lazım miilet ne kadar haysiyetsiz, onursuz olmuş.Bunların para için yapmayacağı şey yok.Kanal D'yi arayıp net bir bilgi alıcak arkadaş var mı ?

Yok böyle bir olay ya. Eğer bu durum gerçekse yapanlara yazıklar olsun diyorum.

Arkadaşlar şunada bi el atalım gerçekmi sahtemi deşifre edelim. Haydi :D

gmail.com uzantılı olupta telif atanların gerçek olamayacağını düşünüyorum. illa bi kurumsal mail uzantısı olmalı. ya da en azından içerik yönetici aracı kuruluşlara bu konuda işlem yapmaları için yetki verirler.

bence sahte mi değil mi diye düşünmektense nasıl kapattırılır bu adam onu düşünmek lazım.

vay be bu konuyu daha yeni takip etmiş gibiyim 1 sene geçmiş :D kanal d farkındaysanız videolarını kimse yüklemiyor bu adamlar milyoner olmuştur herhalde.

gmail.com uzantılı olupta telif atanların gerçek olamayacağını düşünüyorum. illa bi kurumsal mail uzantısı olmalı. ya da en azından içerik yönetici aracı kuruluşlara bu konuda işlem yapmaları için yetki verirler.

bence sahte mi değil mi diye düşünmektense nasıl kapattırılır bu adam onu düşünmek lazım.

hangi adam hocam uzun zamandır yükleyen adamdan bahsediyosanız öyle bişey yapmam onunda suçu yoktur %100 emin olmadan kimseye dokunmamak lazım

doğan tv gerçek telif mailini bilen varmı

var. bana atmıştı gerçeği. diziden falan değil, kanallarında yahudiliği aşıladığını kanıtlayan videolar yapmıştım. mailii hatırlamıyorum ama görsem tanırım.

Son düzenleme:
arkadaslar kanal d nin altında 7 adet kanal bağlı yani küçük bi network kurmuşlar hepsinin mailleri farklıdır hepsininde yetkisi vardır bence çok düşmemek lazım üstüne

arkadaslar kanal d nin altında 7 adet kanal bağlı yani küçük bi network kurmuşlar hepsinin mailleri farklıdır hepsininde yetkisi vardır bence çok düşmemek lazım üstüne

Social blade ten sorgulama yaptim.Bagli olan alakasiz cok kanal var onlar nasil oluyor acaba.bir ara foxta yayinlanan bir dizinin kanali bile bagli

öylede hocam büyük bir tuhaflık var 2 aydır yüklenen videolara hiçbişey olmuyor ben yükledim 3. gün telif..

Arkadaşlar Banada Telif hakkı geldi Küçük Ağanın Videosunu yükledim Ve Yollayan Kişide Doğan Tv.Aradım kanal d yi internet bölümünü bağladı.Orada Emin olun hepsi youtubeden cakmıyor.Başka bir bölümü var onu bulmamız lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri