Dogan TV - KanalD sahte olabilir !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bugün kanal d yi aradım ve Erdem isminde bir izleyici temsilcisiyle görüşme yaptım. bu gmail adresi kanald nin resmi adresi mi diye sorduğumda hayır cevabını aldım. Arkadaşlar [email protected] adresi sahte telifçiye aittir bundan kesinlikle emin oldum. Artık bu sahtekarlara pabuç bırakmayalım.

Bugün kanal d yi aradım ve Erdem isminde bir izleyici temsilcisiyle görüşme yaptım. bu gmail adresi kanald nin resmi adresi mi diye sorduğumda hayır cevabını aldım. Arkadaşlar [email protected] adresi sahte telifçiye aittir bundan kesinlikle emin oldum. Artık bu sahtekarlara pabuç bırakmayalım.

Daha benim tespit ettiğim adamın kanalına bile bişey yapamadık. Adam hala parasını kazanıyor. Kimse elini taşın altına koymuyor. Herkes telif gelmesin diye dua etsin ondan sonra

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/52640-krtzyn-isimli-sahte-telifciden-sikayetciyim-26.html

Daha benim tespit ettiğim adamın kanalına bile bişey yapamadık. Adam hala parasını kazanıyor. Kimse elini taşın altına koymuyor. Herkes telif gelmesin diye dua etsin ondan sonra

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/52640-krtzyn-isimli-sahte-telifciden-sikayetciyim-26.html

hocam karşı bildirimde bulunmaktan başka çare yok. açıklama kısmına Mahkemeye çıkmaya hazırım deyin bilgilerinizi doğru girin karşı bildirim karşı tarafa iletiliyor bu şekilde.

hala doğan-kanal d dışında içerik bulamadıysanız beter olun ne çöplükmüş arkadaş

Bu işe [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] reis el atmadıkça hiç bişey yapamayız, kendimden bilirim bir sahte telifçi vardı, adam ulu orta seni mahkemeye vericem dedi, serkan reis bi el attı konuya 3-4 gün sonra herifin videolarında ytpara.com damgası , serkan abi kurban olam şu adamın kanallarına da el at, adam kaç kişiye incir ağacı dikti.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] güzel kardeşim sanırım bu konuda bilgili ve etkili olan sensin çok çok rica ediyorum bu kişiyi biliyorsanız iletişime geçip telif geri çekmesini saglyabilirmisin önemli bi miktar kazanç biriktirdim ve ödeyeceğim el borcu için çok lazim bu kazancda giderse elimde avcumda bişey kalmayacak rica ediyorum çok çok önemli telif atan mail [email protected]
Olumlu yada olumsuz bir bilgi verirsen dua ederim şimdiden Allah razı olsun

Yok mu bu duruma el atacak biri [email protected] mailini kullanan forumdan birisi mi arkadaşlar bari rica edeyim kaldırsın telifi çok emek verdim koca kanal gidecek simdi ya :(

sahte oldugu çok aşikar google+ sayfası ve youtube sayfaları sahte zira kanald nin kendi google+ sayfası ve kanalı mevcut. ikinci bir sayfayı ve kanalı ne yapsın..

banada gondermis yav kanalimda cok iyi gidiyordu itiraz etsek bisi cikarmi internette arastirma email adresini baya bi cok kisiye telif atmis hata youtube de email adresine bakmiyor telifi kabul ediyor

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

PBO20d.png
buyuk ihtimal bu sahte
l9bPEr.png
bu gercek olan bi kanalima bakiyim dedim kanal d den gercek telif atan email adresimi bulacakmiyim diye bu cikti bu gercek ilk resimdeki kesin sahte
bu telif atma olayi nasil isliyor abi onune gelen telif atabiliyormu belge felan istemiyorlarmi telif atarken ilginc

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:32 ----------

Yok mu bu duruma el atacak biri [email protected] mailini kullanan forumdan birisi mi arkadaşlar bari rica edeyim kaldırsın telifi çok emek verdim koca kanal gidecek simdi ya :(

sahte oldugu çok aşikar google+ sayfası ve youtube sayfaları sahte zira kanald nin kendi google+ sayfası ve kanalı mevcut. ikinci bir sayfayı ve kanalı ne yapsın..

banada gondermis bugun yapcak bisi yok itiraz ediyim dedim icerik bize ait degil neyin itirazini yapcaz sonra is buyuycek hic gerek yok dedim gondermedim Allahindan bulsun ne diyim boylelerini eline gecircen mazot dokup cayir cayir yakacaksin bu kanal icin ben gece gunduz ugrastim tam meyvesini yemek uzereyken biri geliyor sahte telif atiyor

Arkadaşlar Kişiye telif gönderdiği [email protected] adresine iki kere rica ederek telifi geri cekmesini istememiştim ses cıkmayınca karşı bildirimde bulundum ve kişinin sahte oldugunu kanald nin kendi yt ve google+ sayfaları oldugunu bu kişinin kanald yi temsil etmediğini ve davacı ile mahkemeye cıkmaya hazır oldugumu yazıp bildirdim. 2 gün sonra telifi geri cekmiş ve aşağıdaki maili göndermiş telif atan kişi..

27 Eki 2015 12:32 tarihinde "DTV HABER VE GORSEL YAYINCILIK A.Ş" <[email protected]> yazdı:

Hak iddiasını geri çektik. Kanalınızdan ilgili videoyu 2 gün içerisinde kaldırmanızı rica ediyoruz.
Kanalınızın telif nedeniyle kapanmaması için lütfen sadece size ait videoları yükleyin

vRjVWz.jpg

Arkadaşlar Kişiye telif gönderdiği [email protected] adresine iki kere rica ederek telifi geri cekmesini istememiştim ses cıkmayınca karşı bildirimde bulundum ve kişinin sahte oldugunu kanald nin kendi yt ve google+ sayfaları oldugunu bu kişinin kanald yi temsil etmediğini ve davacı ile mahkemeye cıkmaya hazır oldugumu yazıp bildirdim. 2 gün sonra telifi geri cekmiş ve aşağıdaki maili göndermiş telif atan kişi..

vRjVWz.jpg

yani sahtemi telif

Bence sahte yazma üslubundan ve karşı bildirimden ötürü sahte olduğuna kanaat getirdim

eski bir dizinin ufak bir sahnesi vardı kanalda ona telif atmış bugün bu mail. Konu 5 yıl önce açılmış adam hala telif atıyor bence de sahte telif gibi duruyor ama 5 yıldır üşenmiyor mu bu.

[email protected]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri