Doğrulama Kodu İle İlgili Çözüm Buldum

bu sekilde seri acilan tum gmailler kapatiliyor ve kanalda sorun olmasa da o da gidiyor, toplu kanallarim kapandi mesajlarinin sebebi budur, bir ay kadar omru olmuyor genelde, cok asiri emek verip yuzlerce kanal acip hepsi kapanirsa bilin diye yazdim :) kanal kapaninca sebep spam hile olarak yazar, toplu gmail acmayi spam olarak algiliyor sistem.

bu sekilde seri acilan tum gmailler kapatiliyor ve kanalda sorun olmasa da o da gidiyor, toplu kanallarim kapandi mesajlarinin sebebi budur, bir ay kadar omru olmuyor genelde, cok asiri emek verip yuzlerce kanal acip hepsi kapanirsa bilin diye yazdim :) kanal kapaninca sebep spam hile olarak yazar, toplu gmail acmayi spam olarak algiliyor sistem.

sitem eğer kanallar spamdan kapatacaksa bunu birkaç gün içinde algılayabilir, bence aradan aylar geçmesine gerek yok. Bu şekilde açılan onlarca kanalım var ve hepside şuanda aktif şekilde kullanımda, belirli bir müddet sonra youtube kanalların zamanından ziyade videoların içerikleri ve telifleri ile ilgilenir, 15 gün önce açılan bir kanala siz fazla kanal açtınız diye spam vermez, bence

birkac ay sonra bu konu altinda okuruz o halde, ben bu mesaji daha bu konu acilmadan once tum kanallari kapatilanlar icin de yazmistim, bildigim icin paylastim, o kadar emek sonrasi fazla yikim olur, sence aradan aylar gecmesine gerek yok, adsense hesabi banlanip yeniden acanlari da sistem aninda gorur aslinda ama nedense kimisini bir sure sonra banlar kimisi de birkac ayda, kanal icerik video degil, hem dolu kanalin gider, hem bos olan kanalin, hem sadece gmail olarak olan gider, ben tahmini konusmuyorum, isi bilenler yazdiginda sanirim bencesi kalmaz, sonucta vakit senin, emek senin, karar senin, ben uyardim :)

sitem eğer kanallar spamdan kapatacaksa bunu birkaç gün içinde algılayabilir, bence aradan aylar geçmesine gerek yok. Bu şekilde açılan onlarca kanalım var ve hepside şuanda aktif şekilde kullanımda, belirli bir müddet sonra youtube kanalların zamanından ziyade videoların içerikleri ve telifleri ile ilgilenir, 15 gün önce açılan bir kanala siz fazla kanal açtınız diye spam vermez, bence

sistem patladı maalesef. 10 kanal açtım suan 5 tanesine giremiyoum onaylama kodu istiyor yine.

"sistem hesabınızda normal olmayan etkinlik buldu" gibi bişey söylüyor. çok yüklenmeyin.

bu yuzden uyardim iste, bazen sorun olmuyor, kanallara video yukleyip tam hit gelirken tum kanallar gidiyor, kanali birakin daha bosta kullanmamis gmail hesabina kadar gidiyor, bu sistemi kullanmayin demiyorum, bir iki tane icin kullanin, bir sure sonra gene kullanin, toplu emek gitmesini cok yasadigim icin, 30-40 saatlik emek birden gidince yikici oluyor.

evet arkadaşlar hatırlayacağınız üzere pazar günü böyle bir konu açmıştım. bu şekilde bayağı bir kanal açtım, cansuyıldız arkadaşımız bu kanalların kapatılacağını öne sürmüştü ve nitekim öyle oldu, an itibarı ile telefon ile almış olduğum gmail hesaplarından 49 tanesi kapatıldı, youtube kanalları erişilemiyor, hala denememiş arkadaşlarımız varsa bu taktikden uzak dursunlar emekleri boşa gitmesin, şimdiye kadar bu şekilde kanal açan arkadaşlarımızdanda ÖZÜRDİLERİM, bende böyle olacağını bilmiyordum yardım etmek istemiştim ama deneme yanılma yöntemi ile bunuda öğrenmiş olduk :) canımız sağolsun daha önümüzde milyarlarca açılmayı bekleyen kanal var... DURMAK YOK YOLA DEVAM :)

---------- Mesaj saat 21:54:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:44 civarında gönderildi. ----------

Mod arkadaşlar konu sabitlenebilirmi, bu konuda kimsenin emeğinin boşa gitmesini istemeyiz, deneyecek arkadaşlar denemesinler

Bu konuyu kitlemiyorum.Cunki neden.
1 ay once belki biraz daha fazla oldu,yaklasik 50 ye yakin mail actim telefon ile kanallari actim yuklemeleri yapildi,her gunde guncelleniyor ve halen hepsi dimdik ayakda.Ne patlayan oldu ne kapanan.Bu kapanma nedeni belki farkli bir sebebden olmus olabilir.Birde hangi sekilde aldiginizi ne yaparak aldiginizi yazarsaniz daha net bilgi verebilirim.

Bu konuyu kitlemiyorum.Cunki neden.
1 ay once belki biraz daha fazla oldu,yaklasik 50 ye yakin mail actim telefon ile kanallari actim yuklemeleri yapildi,her gunde guncelleniyor ve halen hepsi dimdik ayakda.Ne patlayan oldu ne kapanan.Bu kapanma nedeni belki farkli bir sebebden olmus olabilir.Birde hangi sekilde aldiginizi ne yaparak aldiginizi yazarsaniz daha net bilgi verebilirim.

S.a hocam ben bilgi vereyim tavsiyeniz üzerine 25 kanalla baslamıstım hatta 2 gün önce size mail attım görmediniz sanırım seri sekilde aldıgım 25 hesaptan 24 ü yarım saat önce kapandı boş kanallarda kapandı. Büyük ihtimalle spam olarak algılıyo. Birde hocam mailinizi kontrol edince cevap yazarsanız sevinirim. sil baştan baslıcaz mecburen :(

S.a hocam ben bilgi vereyim tavsiyeniz üzerine 25 kanalla baslamıstım hatta 2 gün önce size mail attım görmediniz sanırım seri sekilde aldıgım 25 hesaptan 24 ü yarım saat önce kapandı boş kanallarda kapandı. Büyük ihtimalle spam olarak algılıyo. Birde hocam mailinizi kontrol edince cevap yazarsanız sevinirim. sil baştan baslıcaz mecburen :(

iste nasil aldiniz,onu soyleylerseniz ben cevaini verecem.Telefondan gmaile giripdemi aldiniz,ek programlami vs.

Yok hocam benımkılerin hepsi normal pc den alındı ve normal telefon numaraları kullandım dogrulama için.

Bu konuda Bilgisayardan alinan Mailler'den bahsedilmiyor.Cep telefonundan alinanlardan bahsediyor.

Eger cep'den almissaniz nasil ve ne sekilde aldiginizi ogrenecekdim.Cunki bende lazim oldugunda acil vs son 2 aya yakindir cepden aliyorum hic bir sorun vs olmadi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri