T
tilo
Guest
Eskiden fırça gibi saçlarım vardı. Sonra stresten azaldı ve güçsüzleşti. Saç adetini tekrar yükseltmek mümkün mü? Çinko vitamşbi denedim sanki daha çok azaldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şampuanını değiştirerek başlayabilirsin. Ben Loreal elseve in siyah sarılı olan dökülme karşıtı şampuanını zigavus adlı şampuanla birlikte kullandım kesti. Dökülmeyi kesti ve saç hacim kazandı. Çok daha sonrasında saçlarım kuru kalmaya başladığını farkettim ve sarı kutulu 6 mucizevi yağ şampuanını kullanıyorum çok memnunum. Daha sonra çinko vs kullan derim. Bunlar kendi tecrübelerim umarım yardımcı olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir dönem şampuan kullanmamayı denedim, çinko denedim fayda sağlamadı. Ben saç dökülmesini durdurma değil de dökülen saçları tekrar çıkaracak serum vs arıyorum. Dediğiniz şampuanında denerim bir kez
Doktora görün. Erkeksi saç dökülmesi derse boştan yere paranı ve vaktini heba etme. Hiçbir işe yaramaz. Eğer stresten yada başka bir hastalıktan dökülmüşsse ilaçtan medet umabilirsin. Fakat erkeksi saç dökülmesiyse hormonlarla alakalı yani genetikle alakalı bir durumdur. Bununda tek çözümü var şuanda saç ekimi ve başka da doğal bir çözümü yok. Protez saç vs sunni çözümler mevcut. Fakat doğal saç isityorsan saç ektireceksin. (Erkeksi saç dökülmesiyse). 5 yıla yakın bilgi ve tecrubelerimle saygılar.
Benimki strese bağlı. Zaten babam 60 yaşınfa papaz gibi saçları var. Ben de strese bağlı dökülmelerde geri kazanıldığını öğrenmiştim. Hangi bölüme gitmek gerekir?
Herkes profesör herkes bilim adamı forumda.
![]()
Hocam babana bakmayacaksın, babanın saç üzerinde herhangi bir genetik etkisi yok. Saç genleri anneden geçer. Dayının saçları nasıl? önemli olan o.
Hangi bölğme gitmek gerekiyor?önce genetik mi değil mi olduğu önemli.
genetik değilse tamamen bitkisel bir hap var, onu alıp kullanacaksın. 3 aylık sanırım.
+bioxcin şampuan ve serumunu.
bi arkadaşıma doktor bu şekilde önerdi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.