Uzun yıllar alışverişlerimi internetten yapmış olmama rağmen maalesef 2000 TL dolandırıldım...

Adamlar tezgahı o kadar güzel kurmuşlarki niyetim İphone 5S Almaktı. Doğal olarak ilan sitelerine girdik her zaman alışveriş yaptığım sahibinden.com sitesine girdik. Ürün alırken Satıcının üyelik tarihi olsun, satıcının yapmış olduğu satışlar olsun, en önemlisi satıcıya gelen yorumlara göre alışverişimi yapmışımdır uzun zamandır. Fakat bu çok farklı bir olay Satıcının İlanının GET olması yani güvenli olması idi. Satıcının (dolandırıcının) sunmuş olduğu İphone 5S Marka Siyah ve Beyaz Renkleri vardı. GEt olunca güvenim kabardı açıkçası, fazla soru sormaya gerek duymadım ama yinede bir kaç soru yönelttim , dedim ki telefonu gelip alabilirmiyiz ? Tabiki dedi, Peki telefonu Get yoluyla alabilirmiyiz tabiki dedi taksit yapabilirsiniz. Doğal olarak bir güven duygusu oluştu. Benim istediğim model Altın rengi olan Gold olanı idi, Seçeneklerde Altın rengi olan yoktu ben onu istedim dedi oradaki vitrindeki ürünü satmak zorundayım orada ne yazıyorsa sözleşme ona göre işliyor dedi, Ama ille altın rengi istiyorsanız da Mail Order yapabiliriz dedi, ve kredi kartı bilgilerini güvenle verdim

Hesap Extreme baktığımde Netteler.Com diye bir adrese çekilmiş olduğunu gördüm. Burası Paypal gibi işleyen bir servis. Gerçekten şaka gibi ben ve 2000 TL dolandırılmak, Durum böyle arkadaşlar bu gibi durumlarda ne yapılması gerekir ?