Dolandırıldım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun işallah paranı geri alabilirsin bankadan,ortalık çakal dolmuş çok dikkatli olmak lkazım bun dan sonra

direk sahibinden.com dan get ile alırsan zaten adam dolandırıcı çıksa para sahibinden.com da olduğu için geri verirdi iphone alcaltın madem türkiye online apple store mağza açıldı haberin yokmuydu senin ?

Hocam ara bankayı, iptal et siparişi olsun bitsin. CHARGE BACK DİYE bişey var ...

karakol yardımcı olamıyorsa, banka olur onu mutlaka geriye öderler. Kanun var nizam var.
Karakolun bu tavrı da hiç hoş değil, adamlardaki muameleye bak 2 yıl uğraştığına değmez diyorlar bu ne çarpık adalet anlayışıdır birisi açıklasın lütfen.

ARKADAŞLAR NE KARAKOLU NE SAVCISI...
[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] ARA BANKAYI BENİM HABERİM OLMADAN KREDİ KARTIMDAN PARA CEKİLMİŞ DE...CHARGE BACK YAPMAK İSTİYORUM DE...PARA % 100 GELİR.

karakol yardımcı olamıyorsa, banka olur onu mutlaka geriye öderler. Kanun var nizam var.
Karakolun bu tavrı da hiç hoş değil, adamlardaki muameleye bak 2 yıl uğraştığına değmez diyorlar bu ne çarpık adalet anlayışıdır birisi açıklasın lütfen.

Herşey Arka Sokaklar dizisi gibi değil diyor. Böyle bir teknolojimiz bir hizmetimiz yok dedi çıktı :(

Herşey Arka Sokaklar dizisi gibi değil diyor. Böyle bir teknolojimiz bir hizmetimiz yok dedi çıktı :(

Hocam bu benim düşüncem, senin yerinde olsam önce banka ile görüşür, o harcamayı yapmadığımı beyan eder paramı geri alırım. sonuç alamazsan da hem banka hem dolandırıcı herifi hem de sana bu küstah muameleyi gösteren memur hakkında suç duyrusunda bulunurum. Dava ölene kadar gitse bile en azından içim rahat olur. Yine de sen bilirsin.

yahu birde normalde banka seni araması lazım ? 2000tl cekılecek hesabından haberın var mı diye? cogu banka bunu yapıyor.. Sizi aramadılar mı?

Geçmiş olsun, Bankaya ödemeyi geçmemeleri için itiraz edersen parayı geri alabilirsin belki.

Geçmiş olsun, Bankaya ödemeyi geçmemeleri için itiraz edersen parayı geri alabilirsin belki.

Kredi işlemlerinde herşey anlık olup bitiyor . Dolandırıldığım yani Pazar günü dün Denizbankı aradım hiç bir işlem yapılamayacağını belirtti. Hatta tekrar tekrar aradım farklı müşteri temsilcileri ile konuştum. Hepside aynı cevabı verdi bu nasıl iş anlamadım. Göz göre göre dolandırıcılık ve herkesin eli kolu bağlı

Kredi işlemlerinde herşey anlık olup bitiyor . Dolandırıldığım yani Pazar günü dün Denizbankı aradım hiç bir işlem yapılamayacağını belirtti. Hatta tekrar tekrar aradım farklı müşteri temsilcileri ile konuştum. Hepside aynı cevabı verdi bu nasıl iş anlamadım. Göz göre göre dolandırıcılık ve herkesin eli kolu bağlı

Hocam öncelikle geçmiş olsun.Davayla felan uğraşma türkiyede bu işer çok yavaş ilerliyor 2-3 sene sürer eline de hiçbişey geçmez.Arkadaşıma 8de8 hatalı araba çarptı,bacağına platin takıldı.Dava açtı,sonuç yok.Uzayıp gidiyor sürekli.

Arkadaşların dediği gibi banka ile görüşüp paranı geri almak en mantıklısı.Ama İşbankası,yapıkredi,garanti gibi büyük bir banka değil denizbank.İnşallah bu işlemde sorun çıkarmazlar.Çok üzüldüm gerçekten.Geçmiş olsun.Allah bu işi yapanların belasını versin,çoluğundan,cocugundan cıkar inşallah!

Bu sabah kartı kullanıma kapattırıp harcama itiraz formunu doldurduk bakalım ne olacak :(
o formu takip et... kopyasını al, banka şubesine arada gidip harcama formu itirazım vardı son durum nedir işlemdemi diye sor(telefon bankacılıgındada bu durum var)... onlar gorebılıyor son durumu... paran sana iade edilecek... problem yok... hiç sorun yok...
ama karakolla uğraşma sıfır....
**tüketici haklarınada git ordanda işlem başlatki maksat işlem gorulsun , banka sorarsa felan ... sen sadece bekle... %100 paran gelecek...

not: sana kargo ile ürün gelir yada başka bişe gelirse direket geri iade gönder*** urunu aldın diyelim urun sende, kargo ile geri gönder iade diye not düşürüp... bankalar bu durumlarıda yasal olarak sana sorabiliyor... (kargo faturasının nosu, tarihi gibi... bilgi isteyebiliyor...)

hatta sana örnek vereyim.. bahsi geçen bir olaray biri telefon almış 12 taksıt, adamlar iade almamış urunu, banka aranıyor itiraz formu duzenlenıyor..... bu arada ilk taksıt ödeniyor .. neyse aradan 35 gun geçıyor banka arıyor bu arkadaşı telefon almışsın ama iade etmemişsin, ürünü ilgili adrese gonderın kargo nosunu bize girin, biz urunun gittiğini firmayla goruşucez diyor.. ürün kargo ile firmaya gonderılıyor ki aradan 30 gun geçiyor, adamlar kabul etmıyor iadeyi.. neyse sonrasından tüm para ptt den tek ödeme ile kandırılan kişiye ödenıyor... bankada paranızı aldınızmı diye tel açıp onay alıyor... yanı bu mevzu şimdi muhabbette geçti paylaşmak istedim ;) panık yok. ama tuketici mahkemesıne git. yasal bir işlem olsun banka sana sorabılıri yada banka sor bir zahmet... özel sorular varsa özelıme at, ben senın adına sorar cevap alırsam yazarım...
yanlız deılsın dostum... problem yok

Hocam öncelikle geçmiş olsun.Davayla felan uğraşma türkiyede bu işer çok yavaş ilerliyor 2-3 sene sürer eline de hiçbişey geçmez.Arkadaşıma 8de8 hatalı araba çarptı,bacağına platin takıldı.Dava açtı,sonuç yok.Uzayıp gidiyor sürekli.

Arkadaşların dediği gibi banka ile görüşüp paranı geri almak en mantıklısı.Ama İşbankası,yapıkredi,garanti gibi büyük bir banka değil denizbank.İnşallah bu işlemde sorun çıkarmazlar.Çok üzüldüm gerçekten.Geçmiş olsun.Allah bu işi yapanların belasını versin,çoluğundan,cocugundan cıkar inşallah!

üstad yüreğime su serpiyorsun inşallah dediğin gibi şekillenir

bu arada dolandırıcının profili

http://www.sahibinden.com/zeki445566WQQdXQQ16629310WQQpXQQdisplayuser

Sahibinden.com'a şikayet etme imkanı olan varsa şikayet etsin bu kullanıcıyı.Ytparadan 100 kişi mail,ticket vs vs gönderse bu adam hakkında mutlaka işlem yapılır arkadaşlar duyarlı olalım!

dava acarsaniz en buyuk hayati yaparsiniz :) Turkiye Cumhuriyeti kanunlarini maddelerini ve isleyislerini biliyorum yapacaginiz en iyi sey bankanizi arayip tutara itiraz etmektir.

ancak.!

alir veris nezaman yapildi ?
kac gun gecti ?
neye gore dolandirildiginiza inandiniz ?
bu gibi nedenleri goz onunde bulundurup itiraz edin sonra damlar sizi dolandirici yapmasin.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri