nicomedya
Yasaklanmış
Geçmiş olsun işallah paranı geri alabilirsin bankadan,ortalık çakal dolmuş çok dikkatli olmak lkazım bun dan sonra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun işallah paranı geri alabilirsin bankadan,ortalık çakal dolmuş çok dikkatli olmak lkazım bun dan sonra
direk sahibinden.com dan get ile alırsan zaten adam dolandırıcı çıksa para sahibinden.com da olduğu için geri verirdi iphone alcaltın madem türkiye online apple store mağza açıldı haberin yokmuydu senin ?
karakol yardımcı olamıyorsa, banka olur onu mutlaka geriye öderler. Kanun var nizam var.
Karakolun bu tavrı da hiç hoş değil, adamlardaki muameleye bak 2 yıl uğraştığına değmez diyorlar bu ne çarpık adalet anlayışıdır birisi açıklasın lütfen.
Herşey Arka Sokaklar dizisi gibi değil diyor. Böyle bir teknolojimiz bir hizmetimiz yok dedi çıktı![]()
Geçmiş olsun, Bankaya ödemeyi geçmemeleri için itiraz edersen parayı geri alabilirsin belki.
Kredi işlemlerinde herşey anlık olup bitiyor . Dolandırıldığım yani Pazar günü dün Denizbankı aradım hiç bir işlem yapılamayacağını belirtti. Hatta tekrar tekrar aradım farklı müşteri temsilcileri ile konuştum. Hepside aynı cevabı verdi bu nasıl iş anlamadım. Göz göre göre dolandırıcılık ve herkesin eli kolu bağlı
o formu takip et... kopyasını al, banka şubesine arada gidip harcama formu itirazım vardı son durum nedir işlemdemi diye sor(telefon bankacılıgındada bu durum var)... onlar gorebılıyor son durumu... paran sana iade edilecek... problem yok... hiç sorun yok...Bu sabah kartı kullanıma kapattırıp harcama itiraz formunu doldurduk bakalım ne olacak![]()
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Davayla felan uğraşma türkiyede bu işer çok yavaş ilerliyor 2-3 sene sürer eline de hiçbişey geçmez.Arkadaşıma 8de8 hatalı araba çarptı,bacağına platin takıldı.Dava açtı,sonuç yok.Uzayıp gidiyor sürekli.
Arkadaşların dediği gibi banka ile görüşüp paranı geri almak en mantıklısı.Ama İşbankası,yapıkredi,garanti gibi büyük bir banka değil denizbank.İnşallah bu işlemde sorun çıkarmazlar.Çok üzüldüm gerçekten.Geçmiş olsun.Allah bu işi yapanların belasını versin,çoluğundan,cocugundan cıkar inşallah!
üstad yüreğime su serpiyorsun inşallah dediğin gibi şekillenir
bu arada dolandırıcının profili
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.