Dolandırıldım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş bilişim suçlarına gitseydin keşke. onlar bu konuları gerçekden iyi takip ediyor ve dolandırıcıları ip adresinden buluyorlar. benim bildiğim bu tür işlere bilişim suçları bakıyor.

Şu hareketi başka bir yöneticiye yapsaydın bu kadar iyi niyetli olmayabilirdi.... Biraz kendinize gelin hayatta herşey olabiliyor insanın başına her türlü olay ummadığınız anda gelebilir.. Cahilliğine veriyorum Bir daha olmasın lütfen

---------- Mesaj saat 15:50:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:37 civarında gönderildi. ----------

kardeş bilişim suçlarına gitseydin keşke. onlar bu konuları gerçekden iyi takip ediyor ve dolandırıcıları ip adresinden buluyorlar. benim bildiğim bu tür işlere bilişim suçları bakıyor.

Dilekçe hazırladım savcıya gittim, Savcı yerinde yokmuş karakola yönlendirdiler, karakolda da bu tip suçların bulunamayacağını söylediler. Mahkeme mahkeme gidersin gelirsin iş uzar gider dediler. Bende dilekçeyi vermekten vazgeçtim. Kredi kartını o gün kapattırıp İtiraz Talep Formu doldurdum bakalım artık aradan 1 ay geçti sonuçları bekliyoruz.. Bu arada almadığım telefonun parasınıda bitirdik :) Hayırlısını diliyorum yapacak bişey yok ...

Şu hareketi başka bir yöneticiye yapsaydın bu kadar iyi niyetli olmayabilirdi.... Biraz kendinize gelin hayatta herşey olabiliyor insanın başına her türlü olay ummadığınız anda gelebilir.. Cahilliğine veriyorum Bir daha olmasın lütfen

---------- Mesaj saat 15:50:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:37 civarında gönderildi. ----------

Dilekçe hazırladım savcıya gittim, Savcı yerinde yokmuş karakola yönlendirdiler, karakolda da bu tip suçların bulunamayacağını söylediler. Mahkeme mahkeme gidersin gelirsin iş uzar gider dediler. Bende dilekçeyi vermekten vazgeçtim. Kredi kartını o gün kapattırıp İtiraz Talep Formu doldurdum bakalım artık aradan 1 ay geçti sonuçları bekliyoruz.. Bu arada almadığım telefonun parasınıda bitirdik :) Hayırlısını diliyorum yapacak bişey yok ...

kardeş bende bu internetten dolandırılma olaylarıyla bi ara çok haşır neşirdim online oyunlar sayesinde. online oyunlarda hesap çalma,karakter çalma, item vb eşya çalma çok sık yaşanan bir durumdur. bu konudaki mağdur kişilerin şikayetleri artınca emniyet müdürlüğü bu tür internetten dolandırılma konularıyla alakalı bilişim suçları şubesi açmış diye duydum. bu son 3-4 yıldır var. bu şubeye başvuran birçok kişinin çalınan hesapları ve çalan dolandırıcılar ip adreslerinden kolay bir şekilde yakalanıyor. mahkemeyle falan uğraşmanı tavsiye etmem. 1 mahkeme 2 yılda bitiyor zaten üstelik bide mahkeme seni borçlu çıkarıyor mahkeme mastaflarıydı vs fln die. o yüzden bilişim suçlarına gitmeni öneririm. senin durumunda buna benzer bi durum. eğer bu dolandırıcılığı yapanlar türkiye içinden yapıyolarsa kolay bulunurlar. hakkını ara sonuna kadar.

hatta senin için araştırdım bu adresi incele.

http://sibersuclar.iem.gov.tr/subemiz_ici_suclar .html

"» Kredi kartımdan bilgim dışında harcama yapılmış ne yapmam ...?" adlı sekmeyi tıkla yapman gerekenler yazıyor.

inşallah geri alırsın böle afedersin ağzımı bozcam emek hırsızları...

Hey sakin ol, ben sana hukuki bir terim söyledim, direk şahsına yönelik değil, bu söylediğim hukukta olan bir terim. ben CAHİL değilim. bu tarz söylemler hoş değil, lafını iade ediyorum. ayrıca özel çıkarların için beni banlamayacağını düşünüyorum.

Hey sakin ol, ben sana hukuki bir terim söyledim, direk şahsına yönelik değil, bu söylediğim hukukta olan bir terim. ben CAHİL değilim. bu tarz söylemler hoş değil, lafını iade ediyorum. ayrıca özel çıkarların için beni banlamayacağını düşünüyorum.

Bu sadece senin gibi saygı yoksunlarının kullanabileceği bir terimdir. Seni ilk mesajından dolayı uyarmıştım ikincisinde halen pişkinlik yapıp hatanı devam ettiriyorsun Allah senin gibileri ıslah etsin...

Hocam ordaki polisler seni yanlış yönlendirmiş. Ben şikayetçi olacağım memur bey, siz fezlekeyi hazırlayıp gönderin savcılık takipsizlik verirse ben itiraz ederim deseydin açmak zorundalardı. Evrakla uğraşıp ifadeni zapta geçirmemek için bu şekilde ön yargılı bir şekilde laf söylemişler. Mahkeme masrafları diyorlar yalnız denildiği gibi meblalar da çıkmıyor. Sadece yargılama giderleri tebligat vs.. oluşuyor.

Ortada hukuki işlemlere aykırı bir durum mevcut. Arkadaşların da dediği gibi tüketici hakem heyetine başvurmak senin için iyi olacaktır.En azından mağduriyetini resmi olarak belirtmiş olursun. Ödediğiniz parayı tekrar alırsınız inşallah.

Olayı karmaşık yollarla halletmeye çalışma. Direkt savcılığa başvur. Savcılık İnternet Bilişim Sistemi ile irtibata geçer, bilişim sistemi de site yöneticilerinden dolandırıcı kişinin bilgilerini ister ve kolaylıkla bulunur. Sen paranı alırsın ve o kişi veya kişilerde gerekli cezayı görür.

teyzemin kredi kartı bilgilerini birisi almış ve trendyol dan paypal üzerinden 9 binlira lık alışveriş yapılmış sonra banka savcılık avukat falan derken haklı olduğumuz tespit edildi ve banka parayı ödedi suç duyurusunda bulun

Yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ederim. Artık bankadan gelecek haberi bekliyorum. Konu Kilit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri