Dolar 2,043 :D hayırlı olsun

• Kullanıcı sukut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekonomi okuyorum bir hocam ekonominin iyi olduğunu söylerken bir hocam berbat olduğunu söylüyor. derslerde bile siyasi olarak ekonomi üzerinde konuşuyorlar.

o yüzden mb başkanı onu demiş, bunu yaparmış hepsi hikaye.

biri hükümeti desteklemek için ne olsa iyiye yoruyor, diğeri kötülemek için ne olsa kötüye yoruyor.

bırakın kimin ne dediğini siz hayatınızdaki değişiklik ne, o kadar iyiye giden ekonomide siz ne kazandınız bunları sorgulayın.

ayrıca not etmek istedim, İmam Gazali'ye selam olsun => Cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim,,,, haklısın üstadım haklısın...

tamam sen cool takılmaya devam et biz izliyelim başka türlü konu bitmez...

İmamı Gazali'ye de katılmamak mümkün değil. Ben pes etim zaaten :D

Haklısın sen youtube dan kazanmaya devam et ama o kazandıklarınıda aynı şekilde geri devlete, devlettende dış ülkelere gidecek. Bugün mazot, benzin 5 lira civarındaysa sebebi ne biliyor musun? Neyse bunlardan sanane sen Youtubedan aldığın paraları rahat rahat harcamaya devam et.

Aynen öyle yapacağım kardeşim hiç kimse kusura bakmasın...

Kazanacağım vergimide vereceğim, mazotumuda zamlı alacağım. Tüm bunları yapabilmek için önce kazanmam lazım, kazanmak için yt işine yoğunlaşmam lazım, bu işe yoğunlaşabilmek içinde önce BOŞ ŞEYLERLE KAFAMI KURCALAMAMAM lazım.

Boş şeylerden kastım nedir?
Boş şey bana göre DEĞİŞTİREMEYECEĞİN BİR DÜZEN VE KANUN ÜZERİNDE BOŞ YERE TARTIŞMAK BOŞ YERE SİYASET YORUMCULUĞU YAPMAKTIR! DEĞİŞTİREBİLİYORMUYUM? HAYIR! ÖYLEYSE yapabileceğim işe bakarım, yapamayacağım iş ile boşa vaktimi harcamam.

Benim işim yt, bu iş için kafamı yoruyorum ve yoracağımda, gördüğüm kadarı ile siz Politika ve Siyaset ile ilgileniyorsunuz, sizde kafanızı buna yorarsınız SAYGI DUYARIM. Eminim o konuda benden daha bilgili ve tecrübelisinizdir, bunada saygı duyarım.

Dolar 2tl nin üzerinde

ve önümüzdeki ay ödememi bu 2 tl üzerinden alırım İNŞALLAH, çünkü paramı dolar üzerinden kazanıyorum, keşke destekleme imkanım, veya değiştirme olasılığım olsaydı ama maalesef yok işte...

Anlayışınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.

İyi YORUMLAR

---------- Mesaj saat 18:22:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:21:13 civarında gönderildi. ----------

ekonomi okuyorum bir hocam ekonominin iyi olduğunu söylerken bir hocam berbat olduğunu söylüyor. derslerde bile siyasi olarak ekonomi üzerinde konuşuyorlar.

o yüzden mb başkanı onu demiş, bunu yaparmış hepsi hikaye.

biri hükümeti desteklemek için ne olsa iyiye yoruyor, diğeri kötülemek için ne olsa kötüye yoruyor.

bırakın kimin ne dediğini siz hayatınızdaki değişiklik ne, o kadar iyiye giden ekonomide siz ne kazandınız bunları sorgulayın.

tebrik ederim...

yurtdışı da dahil olmak üzere durumları biliyorum dostum
türkiyenin 30 yıl önce gelişmiş bi ülke olduğunu söylemedim zaten, şu an hızlı bir şekilde arayı kapatıyoruz... kişi başı milli gelirin dağılımı noktasında türkiye avrupa ülkelerinden iyi durumda değildir özellikle iskandinav ülkeleri ama mesela abd'den iyi durumdadır .. avrupa ülkeleriyle de (almanya,fransa..) yakın durumdadır ...

diyosun ki kriz bildiğimiz kriz değil, e o zaman ispanya da yapılan 10larca protesto gösterisi yalanmıydı ? :) .. genç nüfusta işsizlik %50 şu an ispanyada
avrupa ülkeleri gırtlaklarına kadar borca gömülmüş durumda .. bi tek almanyanın durumu iyi denilebilir

---------- Mesaj saat 17:12:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:09:56 civarında gönderildi. ----------

eğitimsizlik))) .. laik kafası hiç bi zaman değişmez, özürlü diycem ama özürlülere hakaret olacak .. ama şunu söyliyim en son, bişeyler ürüse de kervan yürür :) .. pu gibi tapmak size ait bi durumdur, biz ALLAH a tapıyoruz, sizin gibi puta değil ;) .. sen uğraşma bu kafayla kapasiten almaz zaten

bizi izlemeye devam edin :cool:

Yazık ya böyle insanlara.Diyecek bir şey yok kafan güzelmiş.Hakaretten dolayı modaratöre bildirdim.

Her forumda böylemi bizemi özel bir durum çözemedim her konuda siyaseti dini karıstırmayı nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum.

Sadece kendini düşünenlere sesleniyorum youtube dan kazandınız para neki kurun 3 aşa 5 yukarı olmasını hesaplıyorsunuz. Birazda milletinizi devletinizi düşünün.

yurtdışı da dahil olmak üzere durumları biliyorum dostum
türkiyenin 30 yıl önce gelişmiş bi ülke olduğunu söylemedim zaten, şu an hızlı bir şekilde arayı kapatıyoruz... kişi başı milli gelirin dağılımı noktasında türkiye avrupa ülkelerinden iyi durumda değildir özellikle iskandinav ülkeleri ama mesela abd'den iyi durumdadır .. avrupa ülkeleriyle de (almanya,fransa..) yakın durumdadır ...

diyosun ki kriz bildiğimiz kriz değil, e o zaman ispanya da yapılan 10larca protesto gösterisi yalanmıydı ? :) .. genç nüfusta işsizlik %50 şu an ispanyada
avrupa ülkeleri gırtlaklarına kadar borca gömülmüş durumda .. bi tek almanyanın durumu iyi denilebilir

---------- Mesaj saat 17:12:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:09:56 civarında gönderildi. ----------

eğitimsizlik))) .. laik kafası hiç bi zaman değişmez, özürlü diycem ama özürlülere hakaret olacak .. ama şunu söyliyim en son, bişeyler ürüse de kervan yürür :) .. pu gibi tapmak size ait bi durumdur, biz ALLAH a tapıyoruz, sizin gibi puta değil ;) .. sen uğraşma bu kafayla kapasiten almaz zaten

bizi izlemeye devam edin :cool:

Saygıdan yoksul insanlardan gerçekten usandım...

Neden insanların görüşlerine saygı duymak yerine direk hakaretle birlikte saldırı durumuna geçersiniz ki!

3 gün ban!

Konu amacından çıktığı için kapatıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri