Dolar / Euro Kuru [Sabit Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada yasayan Türkler bu durumu begendi :D Yaz geliyor Türkiye evrolarla gelen gurbetci dolucak 1 e 5 ohh :D ye ic alisverisini yap misss :D

Erken seçim kararından sonra hızla düşüyor.

Dolar : 4.03
Euro : 5
Sterlin : 5.74

Bakalım seçimlere ve seçimden sonraki döneme nerelere gidecek.

Erken seçim kararından sonra hızla düşüyor.

Dolar : 4.03
Euro : 5
Sterlin : 5.74

Bakalım seçimlere ve seçimden sonraki döneme nerelere gidecek.

Hocam allah aşkına döviz kurlarından düştü diye bahsetmeyin. Bunun siyasi veya duygusal bir eleştiri olarak algılamayın ama 4.03 olmuş, 3.50 ye düşse ne olacak. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve gidecek. Bu akparti zart parti zurt parti ile alakalı değil. Bizi bu zamana kadar (40 50 60 yıldır) vatan millet nidaları ile sömüren insanlar aynı şekilde sömürmeye devam edecek.
İnanın bunu siyası yorum olarak söylemiyorum. Tek bir cümle ile özetlersek, bizden bir bok olmaz (nokta)
Başka ülkelerde insanlar kendi düşüncelerine uygun bir siyasetçi bulur destekler ama bizde bu işe o kadar iğrenç bir hale büründü ki mahallede muhtar görünce insanın sinirleri bozuluyor.

Hocam allah aşkına döviz kurlarından düştü diye bahsetmeyin. Bunun siyasi veya duygusal bir eleştiri olarak algılamayın ama 4.03 olmuş, 3.50 ye düşse ne olacak. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve gidecek. Bu akparti zart parti zurt parti ile alakalı değil.

Ben güncel kur üzerinden yorum yapıyorum.
Bilgi amaçlı yazıyorum, yani 4.15'tan 4.03'e gelmesi düştü olarak yorumlanabilir.
Geçen seneki kura göre 3.70'ten 4.10'a gelmesi ise yükselmesi demektir.
Diğer ekonomik etkenler beni ilgilendirmiyor.

Egonomi mükemmel orasını tartışmıyorum zaten.
:D

Bilgi amaçlı yazıyorum, yani 4.15'tan 4.03'e gelmesi düştü olarak yorumlanabilir.

Hocam sen de haklısın ne diyim. Sadece kur konusu ama insan sebeplerine inmeden edemiyor. :)
Kusura bakma.

teğet gecek dendi evet suan da teğet geçiyo doğru söylemişler

ülkenin işi bitti, bu saatten sonra chp iktidar olsa veya düşündüğünüz başka bi parti iktidar olsa bile dolar 3,90 dan aşağı inmeyecektir, yıllar evel önlem alıcaklardı artık iş işten geçti, hepimize geçmiş olsun

NOT:Hiç bir partiyi desteklemiyorum,

ülkenin işi bitti, bu saatten sonra chp iktidar olsa veya düşündüğünüz başka bi parti iktidar olsa bile dolar 3,90 dan aşağı inmeyecektir, yıllar evel önlem alıcaklardı artık iş işten geçti, hepimize geçmiş olsun

NOT:Hiç bir partiyi desteklemiyorum,

Aynen hocam dolar hep yükselmiştir 3 aşağı 5 yukarı yani 3.90 dediğiniz artık min kur olcak

Benim en çok zoruma giden, dolar rekor kırar yükselir zamlar ardı ardına gelir, dolar düşer bir müddet ama zamlar aynen kalır, birdaha dolar rekor kırar tekrar zamlar gelir,

resmen bu zihniyet bizi sömürüyor, bunun partiylede alakası yok, hangi parti başa gelirse gelsin değişen hiç birşey olmayacaktır

Ak parti kendi yandaşlarını zengin etti
Chp iktidara gelirse o da kendi yandaşlarını zengin edicek

olan kime olucak, kıt kanaat geçinenlere olucak,
hep biz kıt kanaat geçinen alt tabaka bedel ödüyoruz, biz şehit oluyoruz biz zamlarla boğuşuyoruz, malum kesimlere hiçbirşey olmuyor

2daa34808.png

anlatacak söz yok.

Nisan ayı enflasyonu %10,85 olarak açıklanmış. Bu da kötü bir durum tabi. Dolar bu yüzden arttı. Cebimizdeki para biraz daha erimiş oldu

Dolar 5.22 ile rekor tazelemiş oh mis.
Egonomi süpper.

Bakalım market fiyatları ne aleme gelecek.

gezi parkı öncesi dolar kuru (geziparkı şakşakçıları için)

jylBOG.png

Nihat zeybekçi gibi halen devlet içerisinde feto mensupları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri